Editörler : swat3410
«567891011121314151617

Adanali3344
Aday Memur
09 Eylül 2024 14:04

Arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce soruşturmasının kapandığı söylenen ancak herhangi bir tebligat yapılmayanlardanım. Benim durumumda olan arkadaşlar hakkımızda "Kritik birimde çalışamaz vb" şeklinde şerh olup olmadığını biliyorlar mı acaba. Eğer böyle bir durum varsa en başından itibaren güvenlik soruşturmamın yapılması hususunda genel müdürlüğe dilekçe yazmayı düşünüyorum. Ben bu saçma olay yüzünden adımın kirlenmesini kabul edemem.

erenselim15
Aday Memur
09 Eylül 2024 14:12

ben de 1 ay önce son savunma verdim hala bekliyorum
Adanali3344, 8 ay önce
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce soruşturmasının kapandığı söylenen ancak herhangi bir tebligat yapılmayanlardanım. Benim durumumda olan arkadaşlar hakkımızda "Kritik birimde çalışamaz vb" şeklinde şerh olup olmadığını biliyorlar mı acaba. Eğer böyle bir durum varsa en başından itibaren güvenlik soruşturmamın yapılması hususunda genel müdürlüğe dilekçe yazmayı düşünüyorum. Ben bu saçma olay yüzünden adımın kirlenmesini kabul edemem.

Mahalleli85
Aday Memur
09 Eylül 2024 16:26

Branştan çıkma dilekçesi verdim bundan sonra karakol önleyicide geçecek mesleki süremiz uğraşma değmez

Adanali3344, 8 ay önce
09 Eylül 2024 18:43

Karakol ekipler öcü değil burarakilerde meslektas korkmanıza gerek yok. 8 yıl şubede çalışmış 2 yıldır ekiplerde olan birisi olarak söylüyorum

Mahalleli85, 8 ay önce

Branştan çıkma dilekçesi verdim bundan sonra karakol önleyicide geçecek mesleki süremiz uğraşma değmez

Mahalleli85
Aday Memur
09 Eylül 2024 19:48

Katılıyorum hamur soruşturmadan sebep karakola gönderildim en mutlu olduğum çalışma ortamını burada gördüm ve meslek hayatım buralarda devam edip gidecek şube herşey demek değil meslektaşa tavsiyem şube işlerini çok kurcalamayıp bulunduğu ortamda mutlu olmaya çalışması branştan da çıkarsam kafa olarak rahatlayacağım

yinemiamcalar, 8 ay önce

Karakol ekipler öcü değil burarakilerde meslektas korkmanıza gerek yok. 8 yıl şubede çalışmış 2 yıldır ekiplerde olan birisi olarak söylüyorum

Fraktal34
Aday Memur
13 Eylül 2024 09:49

Hamyo ile ilgili tebliğ veya bilgi alan olursa bizimle de paylaşabilir mi?

Yukatuman
Şef
13 Eylül 2024 12:59

Bugün ihraç oldu bi kaç kişi

YabandanGel99
Aday Memur
13 Eylül 2024 13:06

kaynak?
Yukatuman, 8 ay önce

Bugün ihraç oldu bi kaç kişi

Toplam 328 mesaj
«567891011121314151617