Editörler : E.Kayı Han

Adliyeci
Şef
13 Mayıs 2024 13:36

dünyayı gezecek, burda dertleşecek vakti var ama istifayı düşünüyor, hey Allah'ım :)

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
16 Mayıs 2024 14:01

Çaıştığın yerde sorun yoksa sorun sende o zaman. Bu mesleği binlerce insan yapıyor, bu işte devlet işi sonuçta. Ben bu işe uygun değilim demek şımarıklık olur. Tahmin ediyorum daha önce hiçbir işte çalışmadın, bu yüzden iş hayatı sana zor geldi.

Cetinn26, 9 ay önce
Bulunduğum yerde iyiyim aslında. çalıştığım kisiler de suanlık iyi. ben bu meslek için değilim. Bazen olmayınca olmaz anlarsınız ya. Egosu stresi yoğunluğu çekilecek çile değil gibi gelir insana.

Cetinn26
Aday Memur
16 Mayıs 2024 14:11

Bilemezsiniz kimsenin çalısma sartlarını :)
Adliyeci, 9 ay önce

dünyayı gezecek, burda dertleşecek vakti var ama istifayı düşünüyor, hey Allah'ım :)

Rifocin
Memur
16 Mayıs 2024 14:54

5 yıl cezaevinde çalıştım ilk zamanlar iyiydi sonradan her şey berbat olmaya başladı her gün nefret ederek işe gitmeye başladım sıkıntılar büyüdü büyüdü en sonunda şehir değiştirme her şeyi bırakma pahasına ders çalışmaya başladım uykudan zamandan tasarruf edip çalıştım ve başka kuruma atandım istifayı verdim şükürler olsun dünya varmış dedim insan işe gitmeyi ister mi severek sabahları uyanır mı bu duyguyu tattım sana tavsiyem insan isterse başarabilir hemen istifa et demiyorum mantıklı kararlar verip ileriye bak çalışırsan ister ticaret ister başka kurum mutlaka karşılığını alırsın

mardinlikatip47
Aday Memur
16 Temmuz 2024 08:27

Allah yardımcın olsun dostum bende senin gibiyim çok ağır şeylere maruz kalıyorum dertleşmek istersen yazabilirsin

Dizyy, 9 ay önce

Bende 3 yıllık zabıt katibiyim lanet bir mahkemede işe başladım 15 günlükken avukatların önünde adliye koridorlarında avazı çıktığı kadar ?yapamayacaksan bu işi defol git gibi ?bağırılarak azar işittim, bakın 15 gün olmuşken diyorum, yer değişikliği talep ettim olmadı hep sustum hep sustum işin her detayını öğrendim mahkeme başkanı her türlü mobingi uyguladı covid li iken çağırıp çalıştırdı şimdide susmuyorum müdür ile tartıştım şuandada müdürün mobingine maruz kalıyorum yer değişikliğim 3 kez red olacak istifanın eşiğindeyim başka çare bırakılmıyor çünkü insana

tıbbisekreter77
Aday Memur
13 Aralık 2024 22:21

mesaj atarmısınız bir
mardinlikatip47, 7 ay önce

Allah yardımcın olsun dostum bende senin gibiyim çok ağır şeylere maruz kalıyorum dertleşmek istersen yazabilirsin

mardinlikatip47
Aday Memur
15 Aralık 2024 16:55

Deniyorum ancak sistem izin vermiyor siz atabilir misiniz

tıbbisekreter77, 2 ay önce
mesaj atarmısınız bir

delocan
Aday Memur
16 Aralık 2024 07:05

bin ahhhh!

kulupcu
Aday Memur
16 Aralık 2024 16:23

Adliyenin ilk yıllarında yeni başlayan kesimlerin çoğunluğunun söylediği cümlelerden bahsetmişsin. Yapmak istediklerin gerçekten mükemmel fakat bir memur olarak sürekli farklı ülkeleri gezmek biraz abartı olur, bunu memur olmadan evvel yapmış olduğunu düşünüyorum, çünkü bir memurun dediklerini maddi olarak yapması çok zor. Maddi gücün veya bir mesleğin varsa, bırak, git...

harbigenco
Aday Memur
17 Aralık 2024 09:50

yakında suriyeliler tek çalışır bu adliyelerde, bir kanun çıkarırlar yabancılarında çalışabilir olduğu şeklinde zira z kuşağının bu psikojiye dayanacak gücü kalmaz.
17 Aralık 2024 13:55

hiç biriniz yanliş meslekte değilsiniz baştakiler yanlış meslekte öncelik bakandan tutun yardımcılari vs
17 Aralık 2024 13:57

hadi ekonomik haklar iyi olsaydı neyse derdik tek çare var bekirlerin olmadığı bir dünya ile mümkün .
17 Aralık 2024 14:14

Paran olsa zabıt katibi olmazsın zaten bırakınca napacaksin önemli nokta burası

İdare eder artık
Aday Memur
17 Aralık 2024 17:01

Lanet mahkeme derken hangisi

Dizyy, 9 ay önce

Bende 3 yıllık zabıt katibiyim lanet bir mahkemede işe başladım 15 günlükken avukatların önünde adliye koridorlarında avazı çıktığı kadar ?yapamayacaksan bu işi defol git gibi ?bağırılarak azar işittim, bakın 15 gün olmuşken diyorum, yer değişikliği talep ettim olmadı hep sustum hep sustum işin her detayını öğrendim mahkeme başkanı her türlü mobingi uyguladı covid li iken çağırıp çalıştırdı şimdide susmuyorum müdür ile tartıştım şuandada müdürün mobingine maruz kalıyorum yer değişikliğim 3 kez red olacak istifanın eşiğindeyim başka çare bırakılmıyor çünkü insana

İdare eder artık
Aday Memur
17 Aralık 2024 17:03

Bekârlların olmasın sakın

Murathan Deniz, 2 ay önce
hadi ekonomik haklar iyi olsaydı neyse derdik tek çare var bekirlerin olmadığı bir dünya ile mümkün .
17 Aralık 2024 23:53

izin vermiyorum sigortalı olarak çalışmıyorum bu kurumda çünkü anlıyor musun beni acaba ?
İdare eder artık, 2 ay önce

Bekârlların olmasın sakın

katip1988
Şube Müdürü
18 Aralık 2024 23:30

mahkeme lanet değildir içindeki 2 ayaklilar lanettir muhtemelen o yüzden tabelanın bir önemi yok

İdare eder artık, 2 ay önce

Lanet mahkeme derken hangisi

23 Ocak 2025 12:40

düz memur kadrosu adliyede ne iş yapar, mübaşirlik de yaptırıyorlar mı yazılır mı

katip1988
Şube Müdürü
23 Ocak 2025 12:55

imkanın varsa başka kuruma git hocam

alali, 2 hafta önce

düz memur kadrosu adliyede ne iş yapar, mübaşirlik de yaptırıyorlar mı yazılır mı

Toplam 39 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi