Editörler : Pangaea
11 Mayıs 2024 22:52

KPSS başvurusunda formasyon belgesi?

Öncelikle merhabalar. Ben resim bölümü lisans mezunuyum ve formasyon aldım. Resim öğretmenliği için KPSS başvurusu yapacağım. Başvuru sırasında eğitim bilgileri kısmında sadece lisans mezunu olduğum gözüküyor, formasyon aldığıma dair bir bilgi gözükmüyor. Formasyon alanlar başvuru sırasında nasıl bir yol izlemeli? Eğer başvuru formasyon bilgisi gözükmeden yapılıyor ise de sonrasında nasıl bu belgeyi sunuyoruz ? Lütfen bilgi verir misiniz

wax meber
Şef
14 Mayıs 2024 02:53

Kpss başvurusunda formasyon sorulmuyor ki

Rose.artt
Aday Memur
14 Mayıs 2024 20:25

Öncelikle cevap için teşekkürler. Evet sorulmuyor ama eğitim bilgilerimde çıkması gerekiyor mu acaba diye merak etmiştim sanırsam bu belge sonraki aşamalarda istenecek o halde

wax meber, 12 ay önce

Kpss başvurusunda formasyon sorulmuyor ki

17 Mayıs 2024 20:26

ösym de formasyon aldığın gözükmüyor atamalarda başvuru yaparken sisteme yüklüyorsunuz formasyon belgesini
Rose.artt, 12 ay önce

Öncelikle cevap için teşekkürler. Evet sorulmuyor ama eğitim bilgilerimde çıkması gerekiyor mu acaba diye merak etmiştim sanırsam bu belge sonraki aşamalarda istenecek o halde

Rose.artt
Aday Memur
20 Mayıs 2024 21:16

Teşekkürler

NuR.R, 12 ay önce
ösym de formasyon aldığın gözükmüyor atamalarda başvuru yaparken sisteme yüklüyorsunuz formasyon belgesini

historival
Aday Memur
21 Haziran 2024 18:59

sınava girerken bile formasyon şartı yok. formasyon sadece atanman için ön şart.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi