Editörler : E.Kayı Han
12 Mayıs 2024 01:26

Hava Kuvvetleri İstifa

Arkadaşlar herkese selamlar. Hava kuvvetleri nde çalışanlar bilir, istifalar sadece Ocak Şubat aylarında yapılabiliyor. Mecburi hizmetimi tamamladim , istifa etmek istiyorum fakat şu an dilekçe verirsem onaylanmayacak. Kuvvetten ayrılmanın kendini attırma disinda bir yöntemi varmidir? Bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Hd09
Memur
12 Mayıs 2024 10:32

2/3 ay önce neden müracaat etmediniz. Anlık bir haber mi geldi. Bırak gel diye. Şuan mümkün görünmüyor gibi. O tarihe kadar bekleyemez mi istifa et gel diyenler.

Hd09
Memur
12 Mayıs 2024 10:34

Ocak ve Ağustos aylarında diye hatırlıyorum istifa yada emeklilik dilekçeleri.

sernezgün
Aday Memur
12 Mayıs 2024 11:42

Evet yeni belli oldu.

Hd09, 1 yıl önce
2/3 ay önce neden müracaat etmediniz. Anlık bir haber mi geldi. Bırak gel diye. Şuan mümkün görünmüyor gibi. O tarihe kadar bekleyemez mi istifa et gel diyenler.

sernezgün
Aday Memur
12 Mayıs 2024 11:43

Ağustosta da kabul etmiyorlar maalesef. Sadece Ocak ve subat

Hd09, 1 yıl önce
Ocak ve Ağustos aylarında diye hatırlıyorum istifa yada emeklilik dilekçeleri.

Hd09
Memur
12 Mayıs 2024 12:20

8/9 ayda az buz bir zaman dilimi değil. Hakkında hayırlısı. Millet havacılara özenir:) Hayat işte. Her şeyde vardır bir hayr. Karşı tarafın sözü 8/9 ay baki kalması için ikna etmeye çalışın olmadı.
sernezgün, 1 yıl önce

Ağustosta da kabul etmiyorlar maalesef. Sadece Ocak ve subat

Vasiliy32
Kapalı
28 Mayıs 2025 20:24

hava kuvvetleri diğer kuvvetlere göre daha iyidir hocam iyi düşünmek gerek hakkınızda hayırlısı

korcuman
Memur
15 Haziran 2025 11:24

dış kaynak asb. olarak deneme sürecinde (kıtaya atandığımda) nisan ayında istifa ettim. sorun olmadı.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi