Editörler : Pangaea
12 Mayıs 2024 13:28

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitici Eğitimi Kursu

İstanbul Ataşehir'de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İlköğretim Sosyal Bilgiler (5-7) ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Öğretim Programları Eğitici Eğitimi Kursu için 13-17 Mayıs'ta görevlendirme yapılmış. Eğitici eğitiminin diğerlerinden farkı nedir? Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü hakkında bilgisi olan var mı? 3 kişilik odalarda kalınacakmış, yorumları da çok iç açıcı değil

feridun74
Şef
12 Mayıs 2024 17:44

bunun için resen görevlendirme yapılmış. resen görevlendirme yapılmamalı. memurlar net haber yapıp duyarlılık oluşturmalı ve sendikalar da tepki göstermeli. öncelik gönüllülük esasıyla olmalı. 5 gün sürecekmiş. yanlış .. tartışmalı bir model zaten, neyin eğitimi bu

aydınkentli-92
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 00:44

Bu tür durumlarda resen görevlendirme pek olmaz. Ben kendim istedim. veri.meb.gov.tr adresinden başvuru aldılar.

feridun74, 1 yıl önce

bunun için resen görevlendirme yapılmış. resen görevlendirme yapılmamalı. memurlar net haber yapıp duyarlılık oluşturmalı ve sendikalar da tepki göstermeli. öncelik gönüllülük esasıyla olmalı. 5 gün sürecekmiş. yanlış .. tartışmalı bir model zaten, neyin eğitimi bu

aydınkentli-92
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 00:46

Başka hangi illerde yapılıyor, bilen var mı? Katılan veya katılacak olanlar yazarsa sevinirim.

lutt
Şube Müdürü
16 Mayıs 2024 07:40

tebrikler

ögretme48
Aday Memur
16 Mayıs 2024 20:57

2018 de degişen müfredat için tarafıma resen görev verilmişti. Siz bu eğitimi aldıktan sonra kendi ilçenizde kendi branşınıza bu mufredat ile eğitim vereceksiniz. Kendi branşınızda ilçe eğitmeni oluyorsunuz

erdem.k88
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 21:05

resen görevlendirme olur , eğitim merkezleri branşlara göre değişiyor, geneli Erzurum Aziziye, Tokat , Rize, Antalya, Trabzon ve İstanbul. din işleri de mersin de
aydınkentli-92, 12 ay önce

Bu tür durumlarda resen görevlendirme pek olmaz. Ben kendim istedim. veri.meb.gov.tr adresinden başvuru aldılar.

235U
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 21:30

bize o bilgiler zorunlu doldurtuldu hocam

erdem.k88, 12 ay önce
resen görevlendirme olur , eğitim merkezleri branşlara göre değişiyor, geneli Erzurum Aziziye, Tokat , Rize, Antalya, Trabzon ve İstanbul. din işleri de mersin de

235U
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 21:31

aydınkentli-92, 12 ay önce

erdem.k88
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 21:40

genelde bildiğim resen görevlendirme olduğu form vs kimse kaale almamıştı zamanında.
235U, 12 ay önce

Orhan YILMAZ
Genel Müdür
17 Mayıs 2024 07:39

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitici Eğitimi Kurslarının hangi tarihlerde olduğu MEBBİS üzerinden görülebiliyor.

mıcheal owen
Daire Başkanı
08 Ocak 2025 21:32

Hocam selamın aleyküm bu eğitimlerim devamı gelecek mi online şekilde mi olacak önümüzdeki dönemlerde kısmet olursa

ögretme48, 12 ay önce

2018 de degişen müfredat için tarafıma resen görev verilmişti. Siz bu eğitimi aldıktan sonra kendi ilçenizde kendi branşınıza bu mufredat ile eğitim vereceksiniz. Kendi branşınızda ilçe eğitmeni oluyorsunuz

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi