Editörler : E.Kayı Han
13 Mayıs 2024 17:32

Aile Ve Sosyal Hiz. Bkn.(8000 Personel alımı)
Arkadaşlar Arşiv araştırması biten, ve süreçle ilgili bilgisi olanlar varsa buradan yazalım.

mirai3414
Kapalı
13 Mayıs 2024 17:55

aynen tebligat ulaşan arkadaşlar paylaşırsa çok iyi olur.

Mühendisbeycim
Aday Memur
15 Mayıs 2024 16:47

++

halitreis
Aday Memur
19 Mayıs 2024 09:27

benim arkadaşımı aradılar,istanbulda bir huzurevine destek personeli olarak yerleşmişti.Yarın başlayacak inşallah

Gzem17
Aday Memur
02 Ağustos 2024 21:06

Arkadaşınız mamnunmu işinden maaş ve çalışma sartari hakkında bilgi verebilirmisiniz

halitreis, 12 ay önce
benim arkadaşımı aradılar,istanbulda bir huzurevine destek personeli olarak yerleşmişti.Yarın başlayacak inşallah

bıyıklım
Aday Memur
03 Ağustos 2024 12:26

bende 1. yedektim ama arayan soran yoksanirim msj ile tebliğ yapiorlarmis

bıyıklım
Aday Memur
04 Ağustos 2024 21:55

bu msjlar gelmeye devam eder diye düşünüyorum örneğin 1. yedeğe bakicak uygun gormicek sonra 2. yedeği cagiricak yani gelmedi diye umutsuzluğa kapılmayın bence

historival
Aday Memur
04 Ağustos 2024 22:27

1. yedeğin en son evrak verme tarihi 16.08 arşiv ataşturması iki ay sürse, o arada adam başka yere atanıp gitse vs yine 1-2 ay daha umutlananilirsiniz bence de
bıyıklım, 9 ay önce
bu msjlar gelmeye devam eder diye düşünüyorum örneğin 1. yedeğe bakicak uygun gormicek sonra 2. yedeği cagiricak yani gelmedi diye umutsuzluğa kapılmayın bence

bıyıklım
Aday Memur
05 Ağustos 2024 11:50

aynen belki arşiv soruşturmasında bişe çıkçak ihtimal var bide ben şeyi merak ediyorum mesala x iline bir kişi alınacaktı bir kişi de yedek olabiliyordu asıl gelmedi yedekte sorun oldu nasıl olucak başka şehirlerden kaydırma oluyor mu acaba

historival
Aday Memur
05 Ağustos 2024 17:13

1. yedeğim bgn telefonla arayıp evrak götürüp götürmeyeceğimi sordular. götürmeyecek olan da olabilir hala yedek 2 de ihtimal var bence çünkü o arada bir sürü alım oldu. başka yere giden olmuştur.
bıyıklım, 9 ay önce
aynen belki arşiv soruşturmasında bişe çıkçak ihtimal var bide ben şeyi merak ediyorum mesala x iline bir kişi alınacaktı bir kişi de yedek olabiliyordu asıl gelmedi yedekte sorun oldu nasıl olucak başka şehirlerden kaydırma oluyor mu acaba

bıyıklım
Aday Memur
05 Ağustos 2024 17:20

siz nereye yerleştiniz hangi birime
historival, 9 ay önce
1. yedeğim bgn telefonla arayıp evrak götürüp götürmeyeceğimi sordular. götürmeyecek olan da olabilir hala yedek 2 de ihtimal var bence çünkü o arada bir sürü alım oldu. başka yere giden olmuştur.

Gzem17
Aday Memur
02 Eylül 2024 00:11

Arkadaşlar ne durumdasınız yedekler

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi