Editörler : gül-feşan
13 Mayıs 2024 19:04

3+1 tayinde (iller arası) askerlik hizmet süresinden sayılır mı
Arkadaşlar, 4 yılım geçen hafta doldu ama bedelli askere gitmiştim 1 ay, iller arası tayine başvuracapım haziran da, askerlik hizmetten sayılıyor mu sayılmıyor mu bir türlü öğrenemedim.Ben 7433 sayılı kanun ile kadroya geçtim.Personel şube ye soruyorum hizmetten sayılıyor diyorlar tayini çıkıp giden oldu diyor adkere gittiği halde, il sağlığı arıyorum onlar başvuruna red gelir diyorlar.Bunu kesin olarak bilen yok mu ya da bu durumda olup başvuru yapan sonucu ne oldu söyleyebilirse fikir sahibi olurum en azından

HAYALCİPEREST
Aday Memur
15 Mayıs 2024 20:36

+1

lDeimosl
Genel Müdür
15 Mayıs 2024 20:50

Askerlik süresi memuriyet hizmetinden sayılır. Kurumda fiili olarak çalışılmayan hiç bir süre (yasal ücretli izinler hariç) 3+1 süresinden sayılmaz.

ItsMirage
Aday Memur
15 Mayıs 2024 22:15

ucretsiz izin ve askerlik donemi hizmet yilindan sayilmaz

HAYALCİPEREST
Aday Memur
15 Mayıs 2024 22:17

Cevaplar için teşekkür ederim.Birkaç günden dolayı 6 ay bekliyorum o zaman çok saçma, alt bölge isteyeceğim o zaman yapacak birşey yok.

maxcrazy
Aday Memur
19 Mayıs 2024 01:24

evet birkaç gün ile kaçıracaksınız maalesef 4 yıl fiili hizmet isteniyor askerlik sayılmıyor

HAYALCİPEREST, 1 yıl önce
Cevaplar için teşekkür ederim.Birkaç günden dolayı 6 ay bekliyorum o zaman çok saçma, alt bölge isteyeceğim o zaman yapacak birşey yok.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi