Editörler : E.Kayı Han

Ali656506
Aday Memur
18 Mayıs 2024 21:13

Allah yardımcıniz olsun inşallah en yakın zamanda beraat yönünde bozulur kararınız. Bana kademe durdurma verdiler disiplin cezası olarak o zaman mecburen beklerler bende yargıtay kararını öyle görünüyor
solmusbirhayat, 12 ay önce

Ben de Yargıtay kararını beklemediler maalesef hocam. Ankara'da aynı durumda olan arkadaşların bazılarında beklediklerini duydum. Benim durumum bahsettiğim gibi...

Yargılama esnasında yazılı savunmamı hiç dikkate almadılar. 3 ay içerisinde karar üç duruşmada karar verildi. Ardışık aradığım kişilerin ve ardışık aramaları yapan kişinin ifadelerine başvurmadılar.

Disiplin soruşturması da 7. Ayındaydı.

Alya55
Aday Memur
19 Mayıs 2024 01:34

Merhaba bende 1 ardışık arama vardı asker esiyim hagb aldım ve meb ihrac etti.cok üzgünüm kararı öğrenince can cekistim resmen. idari mahkemeden döner miyim nasıl yaparım gecinirim bilmiyorum eşimde tutsak

19 Mayıs 2024 13:40

Hagb ama terör suçu iyi bir avukat lazım uzun bir süreç sizi bekliyor umarım haklıysanız kazanırsınız.

Zira gerçekten fethöcü birilerinin atılmalarından üzülmem suçsuz olanlara yazık oluyor umarım meclis ve Ankara'da ki fethöcüler de zamanı geldiğinde yargılanır

Alya55, 12 ay önce

Merhaba bende 1 ardışık arama vardı asker esiyim hagb aldım ve meb ihrac etti.cok üzgünüm kararı öğrenince can cekistim resmen. idari mahkemeden döner miyim nasıl yaparım gecinirim bilmiyorum eşimde tutsak

guardikm
Aday Memur
24 Mayıs 2024 17:41

Başkan mesajlara bakar mısın?

solmusbirhayat, 1 yıl önce

merhaba hocam.

ben de ikm'idim. haziran 2022'de yerel mahkeme oy çokluğuyla 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. daha memuriyete başlamadan eğitim merkezindeyken cep telefonundan yapılan 4 ardışık arama yüzünden. cezanın verildiği tarihe kadar aktif olarak görevdeydim. kurum devlet memurluğundan çıkarılma cezası verdi adalet bakanlığı yüksek disiplin kurulu kararıyla 2023 temmuz'da görevden çıkarıldım. idare mahkemesine karar kesinleşmeden işlem tahsis edildiği için iptal davası açtım. ancak reddedildi.

şimdi ne desem boş. ankara'da hapis cezası alıp yüksek disiplin kuruluna savunma veren ve halen açıkta bekleyen kişiler de var. bunların kararlarının kesinleşmesi bekleniyor büyük ihtimalle. başka başka şehirler de ise karar kesinleşmeden ben gibi memuriyetleri sona erenler var.

hapis cezasına itirazım istinafta da reddedildi. yargıtay ilgili ceza dairesinde 1 yıldan fazla süredir. savcı kararın eksik bilgi belge nedeniyle bozma talebinde bulunmuş. umarım ceza dairesi dosyamı hakkaniyetli bir şekilde inceler de adil olan kararı verir.

bu aramalar yüzünden hiç soruşturma geçirmeyen var, soruşturma geçirip kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilen var, mahkemede beraat eden var bir de ceza alanlar var. yani her mahkeme her şehir farklı davranıyor.

umarım her şey sizin lehinize ve gönlünüze göre olur. geçmiş olsun. iyi günler.

thorbank
Aday Memur
04 Haziran 2024 10:05

Merhaba hocam ..MEB ne zaman soruşturma başlattı hagb aldıktan sonra mi ihraç edildiniz

Alya55, 12 ay önce

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi