Editörler : crops35
14 Mayıs 2024 17:29

Yeniden atanacağım ama

hayırlı günler ben 5 yıl önce üniversitede hizmetli kadrolu memur idim ancak geçtiğimiz ay ben kurumun rektörü ile görüştüm. işe tekrar alınmak için düzenli dilekçe aldığımı ve durumumu bildirdim daha sonra beni personel atama şube şefi aradı tekrar işe alacağız... temmuzda dilekçe bırakın bu sene alım yaptık ocak ve şubat ayı gibi işe başlarsınız dedi ama bu yeni çıkan "kamuda tasarruf" durumu benim tekrar atanmamı engeller mi? arayıp sorsam mı ?

alcatraz345
Aday Memur
16 Mayıs 2024 11:57

yeni çıkan "kamuda tasarruf" duyurusundan sonra atanmam iptal edildi !

cevherdudayev1
Daire Başkanı
16 Mayıs 2024 12:41

istifa mı ettin beş yıl önce ne yaptın detaylı yazsana kardeşim

Bluecan
Aday Memur
16 Mayıs 2024 18:02

Yerine başkasını bulmuşlar hayırlı olsun.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
17 Mayıs 2024 09:02

senin rektöre söylesene o ayarlar

Bluecan, 1 yıl önce

Yerine başkasını bulmuşlar hayırlı olsun.

Bluecan
Aday Memur
17 Mayıs 2024 13:36

Bir kişi kontenjan vermişler o da benim çobancım malesef.

cevherdudayev1, 1 yıl önce

senin rektöre söylesene o ayarlar

alcatraz345
Aday Memur
17 Mayıs 2024 14:20

evet istifa etmiştim 5 yıldır dilekçe bırakıyordum daha sonra rektör ile görüştüm geri alalım dediler ama "kamuda tasarruf" olayından sonra kurumu aradım benim atanmamı etkiler mi diye evet iptal edildi denildi. rektörün görüşünü almalı mıyım?

istifa mı ettin beş yıl önce ne yaptın detaylı yazsana kardeşim

Bluecan
Aday Memur
17 Mayıs 2024 14:56

Kardeşim 2 mayısta kadrolar dağıtıldı iptal edilen neymiş öyle işmi olur.

alcatraz345, 1 yıl önce

evet istifa etmiştim 5 yıldır dilekçe bırakıyordum daha sonra rektör ile görüştüm geri alalım dediler ama "kamuda tasarruf" olayından sonra kurumu aradım benim atanmamı etkiler mi diye evet iptal edildi denildi. rektörün görüşünü almalı mıyım?

cevherdudayev1
Daire Başkanı
17 Mayıs 2024 19:48

bu işi yapsan yapsan sen yaparsın bi telefon hadi bakıyım goçuma

Bluecan, 1 yıl önce

Kardeşim 2 mayısta kadrolar dağıtıldı iptal edilen neymiş öyle işmi olur.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
18 Mayıs 2024 11:41

senin annenin numarasını verdim gocum

cevherdudayev1
Daire Başkanı
18 Mayıs 2024 20:45

senin nasıl memur olduğun belli üslubundan terbiyesiz benim böyle bi yaram yok Allaha şükür senin var demekki milletin böyle anasına laf edersin

Bluecan
Aday Memur
18 Mayıs 2024 21:50

Üslubun pisliği sende , yukarı çıkıp bakabilirsin ben birine cevap veriyorum sen bana sataşıyorsun

Bluecan
Aday Memur
18 Mayıs 2024 21:51

Üslubun pisliği sende , yukarı çıkıp bakabilirsin ben birine cevap veriyorum sen bana sataşıyorsun senin gibileri doğurup niye salarlar ki sokağa.

senin nasıl memur olduğun belli üslubundan terbiyesiz benim böyle bi yaram yok Allaha şükür senin var demekki milletin böyle anasına laf edersin

Bluecan
Aday Memur
18 Mayıs 2024 21:57

Daha önce defalarca kez neler yazdın insanlara , bir hakaret yok benim yazdığımda önceki dediklerine atıf var sadece, ama adam madam değilsin.

Bluecan, 1 yıl önce

Üslubun pisliği sende , yukarı çıkıp bakabilirsin ben birine cevap veriyorum sen bana sataşıyorsun senin gibileri doğurup niye salarlar ki sokağa.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi