Editörler : crops35
14 Mayıs 2024 22:13

2024 KPSS pazarlama önlisans

2015 te ilk defa lise olarak tanıştığım bu sınavla sene olmuş 2024 ve hala atanamadım ve ben ona yanmıyorum da harcadığım mesaiye,hayatımdan feragat ettiğim şeylere,ders çalışarak geçirdiğim onca saniyeye saate ve en önemlisi sağlığıma bozulan psikolojime yazık değil mi soruyorum size ve ben bitti demeden bitmeyecek ve ben de bu işin peşini bırakmayacağım her iki senede bir olan sınav asla benim için bir son olmayacak ya ben onu kazanacağım ya dao beni bitirecek bakalım hangisi olacak yaşayıp göreceğiz...

elektronik49
Şube Müdürü
23 Mayıs 2024 21:35

Hayat şartları o kadar zor ki şu an kpss ile yerlesenler ben de dahil buna daha iyi şartlarda yaşamak için kpss çalışıyoruz..

seyma383888
Aday Memur
05 Şubat 2025 00:03

evet ben en azından şimdi ben boşandım kardeşim ve gelip annemin yanına yerleştim burası çok güzel ama ben sonrasını düşünüyorum tmm mı

seyma383888
Aday Memur
05 Şubat 2025 00:06

ya o ölür de ben kalırsam o zaman hayatımda kardeşim var bir tane o bile bana dirsek gerer derki abla kocaman kadın oldun artık sorumluluklarını bil ve çalış der ben sana bakmak zorunda değilim der

seyma383888
Aday Memur
05 Şubat 2025 00:08

benim tek bir amacım var hayatımı kendi başıma da idame ettirebileceğimi herkeslere tabi öncelikle kendime ispatlayabilmek
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi