Editörler : E.Kayı Han

Türkçü07
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 18:10

he birde sigara içerken bir dahakine senden izin alalım, sende bizden izin al ama tamam mı tenefüslerde çay kahve sigara içerken
bilinçlivatandas, 2 hafta önce
mesainiz oturup pubg oynamak:) bilmesek yutturacaksanız ağzınıza almışsınız mesai mesai kardeşim mesaiyi nasıl domduruyordun sigarayla telefonla borsayla mı sahibindene girip araba bakmayla mı yoksa aktif çalışarak mı? polisler de sizin gibi sigara içiyor twitter da geziyor mesai yaptım diyor boş konuşmayın doğuda eyvallah batı da gayet iyi maaşlar boşuna ağlamayın oyak var lojman var yemek var hepsini devlet sunmuş ha beğenmiyorsan alternatifin varsa buyur istifa et kardeşim ama edemezsin jandarma polis hep alakasız bölümden mezun olup işsiz kalan adamlar zaten

baha3454
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 20:56

arkadaş ne iş yapıyorsun söylede bilelim oyunlara aşina olduğuna göre sanırım düz memursun
bilinçlivatandas, 2 hafta önce
mesainiz oturup pubg oynamak:) bilmesek yutturacaksanız ağzınıza almışsınız mesai mesai kardeşim mesaiyi nasıl domduruyordun sigarayla telefonla borsayla mı sahibindene girip araba bakmayla mı yoksa aktif çalışarak mı? polisler de sizin gibi sigara içiyor twitter da geziyor mesai yaptım diyor boş konuşmayın doğuda eyvallah batı da gayet iyi maaşlar boşuna ağlamayın oyak var lojman var yemek var hepsini devlet sunmuş ha beğenmiyorsan alternatifin varsa buyur istifa et kardeşim ama edemezsin jandarma polis hep alakasız bölümden mezun olup işsiz kalan adamlar zaten

1903Alparslan
Aday Memur
10 Haziran 2025 21:20

Polis memuruyum 12-12 çalışma sistemi mobing baskı. Aylık 240-300 arası çalışma saati istanbul yoğunluğu hayat pahalılığı say say bitmez. Jandarma desen 24-24 ücra karakollar mobing baskı say say bitmez derdimiz ortak dostlar. 2 mesleğinde meşakati bitmez jandarma ve polis zabıta dan düşük maaş alıyor biz kavga ediyoruz. İl Emniyet müdürü ile zabıta aynı maaşı alıyo herkese hayırlı görevler.

Yeni çeri
Memur
10 Haziran 2025 21:51

jandarma sizden çok maaş alıyor. ve bazı karakolları yoğun çalışıyor sadece. diğer türlü kışlada rahatlar il jandarma komutanlığı rahat cezaevi jandarması rahat
1903Alparslan, 1 hafta önce

Polis memuruyum 12-12 çalışma sistemi mobing baskı. Aylık 240-300 arası çalışma saati istanbul yoğunluğu hayat pahalılığı say say bitmez. Jandarma desen 24-24 ücra karakollar mobing baskı say say bitmez derdimiz ortak dostlar. 2 mesleğinde meşakati bitmez jandarma ve polis zabıta dan düşük maaş alıyor biz kavga ediyoruz. İl Emniyet müdürü ile zabıta aynı maaşı alıyo herkese hayırlı görevler.

baha3454
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 10:24

papağan gibi aynı şeyleri söyleme ne iş yapıyorsun da bu kadar çok biliyorsun
Yeni çeri, 1 hafta önce
jandarma sizden çok maaş alıyor. ve bazı karakolları yoğun çalışıyor sadece. diğer türlü kışlada rahatlar il jandarma komutanlığı rahat cezaevi jandarması rahat

Yeni çeri
Memur
11 Haziran 2025 11:07

fuzuli işler müdürüyüm
baha3454, 1 hafta önce
papağan gibi aynı şeyleri söyleme ne iş yapıyorsun da bu kadar çok biliyorsun

baha3454
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 11:12

tamam o halde git görev yerine de rahat edelim veya çok istiyorsan yaşın tutunca gel asker ol yatarak para kazan

Kuzgun00001
Aday Memur
11 Haziran 2025 18:09

Arkadaşlar biz de X'te bir etkinlik yapsak sorun olur mu acaba ne dersiniz
11 Haziran 2025 18:16

Ne sorun olacak ben cevremdekiler polise destek veriyoruz. En azindan bizde bir başlık açalım onlarda bize destek verir.
Kuzgun00001, 1 hafta önce
Arkadaşlar biz de X'te bir etkinlik yapsak sorun olur mu acaba ne dersiniz

Kuzgun00001
Aday Memur
11 Haziran 2025 18:35

TSK'nın itibarını düşünüyorum ondan ama bizimkiler bizim itibarımızı düşünmüyor haklısın bence bizde bir tag açalım etkinlik yapalım

baha3454
Şube Müdürü
13 Haziran 2025 11:05

şu asker olmayan tek dertleri asker ve polis düşmanlığı olan yeni yetme ergen olduğunu düşündüğüm kişilerin burda ne işi var

Kuzgun00001
Aday Memur
17 Haziran 2025 17:06

Arkadaşlar bu sessizlik neden, eğitimdeki jandarma uzm onb ile konuştum aldığı maaş 62.500 asb kd çvş 59 bin , hemşire maaşı 80 bin olmuş bu adaletsizliğe polisler X'te hergün etkinlik yapıyor , ben TBMM milli savunma komisyonundaki çoğu milletvekillerine e posta attım böyle bir adaletsizlik var diye , korkuyorsanız fake E posta açın sizde mesaj atın biraz hareketlenin yahu

Kuzgun00001
Aday Memur
19 Haziran 2025 21:08

#AstsubaylaraAdalet burda açılan tag üzerinden paylaşım yapabilirsiniz , astsubay değilseniz bile maaşlar konusunda yazın merak etmeyin toplu olarak zam alınır

baha3454
Şube Müdürü
19 Haziran 2025 23:35

personeli sözleşmeli almanın nedeni belli
Toplam 134 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi