Editörler : E.Kayı Han
15 Mayıs 2024 13:35

J. Uzman ve Polis Memurluğu
Merhabalar 23 yaşında önlisans mezunu ve güncel olarak da lisans öğrencisiyim bu sene jandarma uzmanlığı kazandım fakat hedefim başından beridir polis memurluğuydu hala da öyle. Konuştuğum bazı uzmanlar önlisans mezunu olduğum için aseme girmemin daha mantıklı ya da polisliğe gitmemin daha mantıklı olduğunu söylediler ve sözleşme muhabbeti de birazcık hevesimi kaçırdı. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
15 Mayıs 2024 15:16

KAZANMIŞKEN GİT BENCE

Mert3806
Memur
15 Mayıs 2024 15:30

Asem e girdiğin zaman da yine sözleşmeli astsubay olacaksın. Ama ben astsubaylığı bekler öyle hareket ederdim

ardars200
Aday Memur
15 Mayıs 2024 18:19

Rütbeli olmak her zaman iyidir diye düşünüyorum.
Mert3806, 12 ay önce

Asem e girdiğin zaman da yine sözleşmeli astsubay olacaksın. Ama ben astsubaylığı bekler öyle hareket ederdim

Gebeskaplumbagaa
Aday Memur
15 Mayıs 2024 19:59

jandarmanın çalışma saatleri çok berbat. çoğu yer hala 24/24 çalışıyor işkence gibi. polis ol en azından 12/36 1+1 çalışırsın.

ardars200
Aday Memur
15 Mayıs 2024 20:05

tüm meslek gruplarına saygım sonsuz hepsinin bir zorluğu var fakat dediğiniz gibi kıyaslamak gerekirse polislik çalışma saati bakımından jandarmaya göre bir nebze de olsa daha iyi sınav sonrası alım gelirse değerlendireceğim. yorumunuz için teşekkürler.
Gebeskaplumbagaa, 12 ay önce
jandarmanın çalışma saatleri çok berbat. çoğu yer hala 24/24 çalışıyor işkence gibi. polis ol en azından 12/36 1+1 çalışırsın.

Gebeskaplumbagaa
Aday Memur
15 Mayıs 2024 20:07

ayrıca jandarmada her şey çok sıkı, çalıştığın yerde ikamet etmek zorundasın ve ilçeyi terkedemiyorsun. çalıştığın gün iş harici karakoldan dışarı da çıkamıyorsun. polislik her halükarda daha iyidir
ardars200, 12 ay önce
tüm meslek gruplarına saygım sonsuz hepsinin bir zorluğu var fakat dediğiniz gibi kıyaslamak gerekirse polislik çalışma saati bakımından jandarmaya göre bir nebze de olsa daha iyi sınav sonrası alım gelirse değerlendireceğim. yorumunuz için teşekkürler.

Mert3806
Memur
15 Mayıs 2024 21:11

Rahatlık anlamında polisler bence de rahat. Ama astsubay polis memurundan daha iyi makamlarda çalışır daha yüksek maaş alır bu gibi durumları da düşün öyle karar ver

ayrıca jandarmada her şey çok sıkı, çalıştığın yerde ikamet etmek zorundasın ve ilçeyi terkedemiyorsun. çalıştığın gün iş harici karakoldan dışarı da çıkamıyorsun. polislik her halükarda daha iyidir

Gebeskaplumbagaa
Aday Memur
15 Mayıs 2024 21:12

aga ne daha iyi makamı. adamlar tek başlarına tüm tahkikatı tüm işi yürütüyor. eşine zaman ayırmıyor. öyle makam olmasın daha iyi.
Mert3806, 12 ay önce

Rahatlık anlamında polisler bence de rahat. Ama astsubay polis memurundan daha iyi makamlarda çalışır daha yüksek maaş alır bu gibi durumları da düşün öyle karar ver

Mert3806
Memur
15 Mayıs 2024 22:33

Sen de haklısın

aga ne daha iyi makamı. adamlar tek başlarına tüm tahkikatı tüm işi yürütüyor. eşine zaman ayırmıyor. öyle makam olmasın daha iyi.

ardars200
Aday Memur
16 Mayıs 2024 01:23

saygıdeğer hocam inanın parasında pulunda gözüm yok allah herkese mutlu olabileceği bir iş nasip etsin mutlu olamadıktan sonra isterse dünyaları versinler her gün zulüm olur insana.
Mert3806, 12 ay önce

ByAstsubay
Memur
16 Mayıs 2024 12:18

kesinlikle doğru 2.5 sene bir fiil izinler hariç 24/24 çalıştım

Gebeskaplumbagaa
Aday Memur
16 Mayıs 2024 14:26

Allah yardımcınız olsun.
ByAstsubay, 12 ay önce
kesinlikle doğru 2.5 sene bir fiil izinler hariç 24/24 çalıştım
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi