Editörler : E.Kayı Han
15 Mayıs 2024 17:47

Dzkk sınıfı görevini yapamaz

Kolay gelsin hipertansiyon tanısından sınıfı görevini yapamaz uygun sınıflara sınıflandırır kararı verildi.

Güverte sınıfıyım raporu gemiye götüreceğim heyet raporum olduğu için beni gemide tutabilirler mi nöbet hizmeti yaptırabilirler mi benim bildiğim ve duyduğum rapor gemiye gelir gelmez karaya geçici görev veriyorlar

Yardım eder misiniz ?

che35
Aday Memur
15 Mayıs 2024 23:05

raporunu personelcilere verirsin tensip yazarlar. cevabı o gün ya da ertesi gün gelir bağlı olduğum grkom/kmd geçici görevlendirilirsin. geçici görevlendirildiğin yerde nöbet tutarsın

Cankaana
Aday Memur
15 Mayıs 2024 23:58

Teşekkür ederim ama gemide tutamaz değil mi yani kanunen karaya vermesi lazım

che35, 11 ay önce
raporunu personelcilere verirsin tensip yazarlar. cevabı o gün ya da ertesi gün gelir bağlı olduğum grkom/kmd geçici görevlendirilirsin. geçici görevlendirildiğin yerde nöbet tutarsın

che35
Aday Memur
16 Mayıs 2024 00:10

aynen tutamaz evrak işlerinden dolayı belki birkaç gün gecikir ama uzun süren bir şey değil. nöbet tut derlerse dilekçe yazabilirsin ya da n'olacak şunun şurasında tutsam ne tutmasam ne de diyebilirsin. 3 ay geçici olarak görevlendirilirsin bu süreçte atama yapılırsa yeni birliğine gider s.değ. sürecini beklersin. zor olan bitmiş artık bundan sonra hakkında hayırlısı

Cankaana
Aday Memur
16 Mayıs 2024 00:16

Çok teşekkür ederim ilginize 🫡

che35, 11 ay önce
aynen tutamaz evrak işlerinden dolayı belki birkaç gün gecikir ama uzun süren bir şey değil. nöbet tut derlerse dilekçe yazabilirsin ya da n'olacak şunun şurasında tutsam ne tutmasam ne de diyebilirsin. 3 ay geçici olarak görevlendirilirsin bu süreçte atama yapılırsa yeni birliğine gider s.değ. sürecini beklersin. zor olan bitmiş artık bundan sonra hakkında hayırlısı

manidar06
Aday Memur
16 Mayıs 2024 08:21

hangi tanıdan aldınız acaba
Cankaana, 11 ay önce

Çok teşekkür ederim ilginize 🫡

16 Mayıs 2024 11:28

Merhaba. "Sınıfı Görevini Yapamaz" kararlı TSK Sağlık Raporu almanızdan itibaren;

1) Raporu 1. sicil amirinize zimmet defteri veya teslim/tesellüm senedi ile teslim ediniz.

2) Teslim ettikten itibaren yüzer birliklerde nöbet/mesai mefhumu icra edemezsiniz.

3) Yüzer birliklerde mesai/nöbet konusunda ısrar eden bir amiriniz var ise, TCK Md. 257 "Görevi Kötüye Kullanma" suçu işlemiş olacaktır. Böyle bir riski alamazlar.

4) Yeni branşınızda iyi görevler temenni ederim...

Wind Of Navy
Memur
16 Mayıs 2024 11:47

"Sınıfı görevini yapamaz" kararı ile güverte/makine bölümlerinden ikmal sınıfına geçen ve birkaç yıl sonra yüzer birliklere bu sefer "ikmal subayı" olarak atanan varken bu kadar kesin konuşmamak lazım. Sonuçta raporda "Denizin kara teşkillerinde görev yapar" yazmıyor.

Ultraasla
Aday Memur
16 Mayıs 2024 12:21

iyi günler bir husus hakkında yardımınıza ihtiyacım var. güverte sınıfı asb'ım. geçen hafta ayak ağrılarımdan ötürü hastaneye gittim düz taban tanısı yazıldı. kesinlik oluşması için 2/3 hastaneye gittim. onlarda aynı tanıyı yazdılar. bu süreçte amirime durumu rapor edip tekrar heyet raporumu almam gerek nasıl bir yol izlemeliyim. yardımcı sınıfa geçersin diyenler oldu.
16 Mayıs 2024 12:41

Bu dediğiniz yardımcı sınıf personelin şartı. Güverte personelinin şartında yüzer birliklerde çalışamaz.

Wind Of Navy, 11 ay önce
"Sınıfı görevini yapamaz" kararı ile güverte/makine bölümlerinden ikmal sınıfına geçen ve birkaç yıl sonra yüzer birliklere bu sefer "ikmal subayı" olarak atanan varken bu kadar kesin konuşmamak lazım. Sonuçta raporda "Denizin kara teşkillerinde görev yapar" yazmıyor.
16 Mayıs 2024 12:48

Şansınızı deneyiniz...

Ultraasla, 11 ay önce
iyi günler bir husus hakkında yardımınıza ihtiyacım var. güverte sınıfı asb'ım. geçen hafta ayak ağrılarımdan ötürü hastaneye gittim düz taban tanısı yazıldı. kesinlik oluşması için 2/3 hastaneye gittim. onlarda aynı tanıyı yazdılar. bu süreçte amirime durumu rapor edip tekrar heyet raporumu almam gerek nasıl bir yol izlemeliyim. yardımcı sınıfa geçersin diyenler oldu.

Cankaana
Aday Memur
16 Mayıs 2024 22:35

Merhaba tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bu gemide mesai ve nöbet tutamaz hangi yönergede veya kanunda var çünkü hala mesai icra ediyorum gemideki amirlerim bilgisiz yardımlarınıza ihtiyacım var

Halkadami89, 11 ay önce

Merhaba. "Sınıfı Görevini Yapamaz" kararlı TSK Sağlık Raporu almanızdan itibaren;

1) Raporu 1. sicil amirinize zimmet defteri veya teslim/tesellüm senedi ile teslim ediniz.

2) Teslim ettikten itibaren yüzer birliklerde nöbet/mesai mefhumu icra edemezsiniz.

3) Yüzer birliklerde mesai/nöbet konusunda ısrar eden bir amiriniz var ise, TCK Md. 257 "Görevi Kötüye Kullanma" suçu işlemiş olacaktır. Böyle bir riski alamazlar.

4) Yeni branşınızda iyi görevler temenni ederim...

17 Mayıs 2024 00:24

TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği. Bunları bilmeyen bir zahmet amir olmasın...
Cankaana, 11 ay önce

Merhaba tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bu gemide mesai ve nöbet tutamaz hangi yönergede veya kanunda var çünkü hala mesai icra ediyorum gemideki amirlerim bilgisiz yardımlarınıza ihtiyacım var

Cankaana
Aday Memur
17 Mayıs 2024 00:41

Teşekkür ederim ama inanın tüm yetkiyi kendinde zannediyor?

Halkadami89, 11 ay önce
TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği. Bunları bilmeyen bir zahmet amir olmasın...

Cankaana
Aday Memur
17 Mayıs 2024 11:43

Merhaba şeflerim abilerim halen gemide mesaideyim haftasonuda içeri vardiya kalacaksın diyorlar ilgili yönerge ve maddesini atabilir misiniz lütfen

Aqsak06
Aday Memur
20 Mayıs 2024 22:00

Raporun sağlık kurulundan gemiye onaylı olarak ulaştı mı posta yada belgenet üzerinden?

Cankaana, 11 ay önce

Merhaba şeflerim abilerim halen gemide mesaideyim haftasonuda içeri vardiya kalacaksın diyorlar ilgili yönerge ve maddesini atabilir misiniz lütfen

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi