Editörler : crops35
16 Mayıs 2024 00:30

Üniversiteden Belediyeye Geçiş Hakkında

Üniversitede idari personel olarak çalışmaktayım. belediyeye geçiş düşünüyorum. belediyeye geçiş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kurumumdan muvafakat alamıyorum fakat belediyenin üniversiteye göre maaş ve sosyal haklar konusunda daha iyi olduğunu mahkemeye gerekçe olarak sunup geçiş yapabilir miyim?

bravehard
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 09:35

Sizi kabul edecek bir Belediye buldunuz mu? Eğer şartlarınızı uyan ve sizi kabul edecek Belediye bulduysanız, dava açabilirsiniz tabiiki de.

noyancoban
Aday Memur
16 Mayıs 2024 21:34

Hocam geçeceğim belediyeyi ayarladım fakat rektör muvafakat vermiyor. Belediyedeki gidebileceğim kadro ile üniversitede şu an görev yaptığım kadro aynı. Mahkeme kararında sosyal denge tazminatı gerekçesiyle belediyeye gidebilir miyim?

noyancoban
Aday Memur
21 Mayıs 2024 21:52

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum

pingvar
Aday Memur
22 Mayıs 2024 10:36

Öncelikle Merhaba? Hangi üniversitede olduğunuzu ve şartlarınızı benimle paylaşabilirseniz size yardımcı olabilirim. Eğer buradan paylaşmak istemiyorsanız normal mesaj yoluyla da bildirebilirsiniz.

noyancoban, 12 ay önce

Hocam geçeceğim belediyeyi ayarladım fakat rektör muvafakat vermiyor. Belediyedeki gidebileceğim kadro ile üniversitede şu an görev yaptığım kadro aynı. Mahkeme kararında sosyal denge tazminatı gerekçesiyle belediyeye gidebilir miyim?

noyancoban
Aday Memur
24 Mayıs 2024 09:03

Hangi üniversitede olduğumun ne önemi var ki hepsi aynı zaten

noyancoban
Aday Memur
24 Mayıs 2024 09:05

Soruma cevap verirseniz yeterlidir benim için

noyancoban
Aday Memur
27 Mayıs 2024 09:45

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim