Editörler :


Kapalı
16 Mayıs 2024 12:57

Artık Alım Olmayacak mı ?

Cumhurbaşkanı ve Mehmet Şimşek in dediğine göre Kpss konusu kapandı gibi birşey...3 yıl alım çok çok az olacakmış ikisinin dediğine göre... Bu kadar insan sınava çalışıyor sınava kalmış 1 ay yapılacak açıklama mı bunlar şimdi ? iyi de kardeşim ekonomi bozulduysa, neden bu işin faturası kpss çalışanlarına kesiliyor ? bizim ne suçumuz var şimdi ? kamuya torpille girmiş yüzbinlerce insan var, emekliliği gelip emekli olmayanlar var onlar için bir düzenleme yapmak yerine , kpss ye çalışan insanlara Ceza kesmek Niye ?


happydays000
Aday Memur
16 Mayıs 2024 16:03

olur ama bu söylenenler tabi ki alımları etkileyecek. mesela meb 4001 alımı gibi bir alım olmaz düşünüyorum


Esn.t
Aday Memur
16 Mayıs 2024 17:52

Olur da çok azalacak.Bütün bölümleri düşün kaç kişi emekli olur da yerine alım yapılır?Eskiden puanlar düşsün diye beklenirdi şimdi atanmak için derece yapmak gerekecek o da ne kadar mümkün tartışılır. Soru havuzu da silinmişti 2022?de. Tarzı değişecek mi soruların o da belirsiz. Az zaman kaldı diye çalışmaya devam ediyorum puanı alalım kenarda dursun.Keşke deneseydim demekten iyidir

16 Mayıs 2024 20:10

Alımlar devam edecek. Keyfiliğin, plansız alımların önüne geçilmek amaçlanıyor. EYT muhabbetinden dolayı emekli olmayı bekleyen çok sayıda memur var. Özellikle İİBF mezunu alımlarda puanlar çok çok düştü bu sene. Bu son 2 yıldır yapılan kadar alım yapılmayacak olsa da, alımlar yine devam edecek. Branşa, mesleğe, mezuniyete göre değişir bu konu. Bazı alanları çooook etkileyecekken, bazı alan mezunlarını neredeyse teğet geçecek. Emeklilik maaşı, ikramiyesi nispeten yüksek olan memurluklarda EYT emeklisi çok olabilecekken, düşük olanlarda EYT ile emekli olacak memur sayısı daha az olur.


the back of furkan
Şube Müdürü
17 Mayıs 2024 00:23

az olur


bysavci26
Memur
17 Mayıs 2024 00:32

Artik hedef tr 1.liği otesi yok 4. tekrara basladim.Hırslanın azmedin!

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi