Editörler : gül-feşan

Venofer2494
Aday Memur
18 Temmuz 2024 20:05

Sizin intibak mi hocam ne zaman verdiniz dilekçeyi

Veysel3072, 1 yıl önce
bende bilgi alamadım benimki de düzelmedi henüz

Veysel3072
Aday Memur
18 Temmuz 2024 20:19

yok yıllık terfi 8/3 ünden 7/1 ine yükselmem lazım
Venofer2494, 1 yıl önce

Sizin intibak mi hocam ne zaman verdiniz dilekçeyi

Odyometrist555
Aday Memur
27 Eylül 2025 22:46

Merhaba bende odyometri teknikeriyim. Sağlık yönetimini lisans mezunu oldum . Siz hangi ildesiniz ve Lisans diplomanızı ve dilekçenizi verdikten ne kadar süre sonrasında derece kademeniz güncellendi? Benim 4 ay oldu neredeyse henüz güncellenmedi ve dilekçemede herhangi bir cevap gelmedi?

maxcrazy, 1 yıl önce

Bende 17.04.2020 de Odyometri Teknikeri olarak atandım o sırada Sağlık Yönetimini de bitirdim 9/2 den 7/1 e geldi derece kademem yazı işleriyle görüşün derim güncellenmesi lazım , haziran iller arası tayinde derece kademe sıkıntı olmaz hizmet puanı esastır

maxcrazy
Aday Memur
27 Eylül 2025 22:52

Ben Lisans tamamladığımda Çanakkeledeydim şuan İstanbuldayım lisans mezunu olduğum gibi verdim benimde yaklaşık 2.5/3 ay sürmüştü o ara yazı işlerini darlıyordum sürekli onay gelince geriye dönük lisans farkınıda veriyorlar sonrasında da derece kademen kadrolu isen tanımlanıyor
Odyometrist555, 1 ay önce

Merhaba bende odyometri teknikeriyim. Sağlık yönetimini lisans mezunu oldum . Siz hangi ildesiniz ve Lisans diplomanızı ve dilekçenizi verdikten ne kadar süre sonrasında derece kademeniz güncellendi? Benim 4 ay oldu neredeyse henüz güncellenmedi ve dilekçemede herhangi bir cevap gelmedi?

Odyometrist555
Aday Memur
27 Eylül 2025 23:23

Kadroluyum. Ankaradayım ben . Bekliyorum bakalım bu ay hizmet dökümüne kadar güncelleme olmazsa bir dilekçe daha vereceğim. Bilgi için teşekkür ediyorum

maxcrazy, 1 ay önce
Ben Lisans tamamladığımda Çanakkeledeydim şuan İstanbuldayım lisans mezunu olduğum gibi verdim benimde yaklaşık 2.5/3 ay sürmüştü o ara yazı işlerini darlıyordum sürekli onay gelince geriye dönük lisans farkınıda veriyorlar sonrasında da derece kademen kadrolu isen tanımlanıyor

Thedark
Aday Memur
04 Ekim 2025 15:04

Ben 2023 3+1 sözleşmeli atamayım . intibakımı geçen ay temmuz ortalarında verdim . az önce sistemden kontrol ettiğimde derece kademe ilerlemem yapılmamış . bunun için dilekçe yazmam gerek var mı ? yoksa sadece henüz kadrolu sayılmadığım için mi işlenmedi ? bilgisi olan var mıdır ?

tkebap2023
Aday Memur
05 Ekim 2025 21:19

bizde seneye kadroya alacağız. TDS im önlisans . alanımla alakalı olmayan bir 4 yıllık bitirdim. bana sağlık yönetimi bitir dediler 1. sınıfdan başladım şu an 3. sınıfdayım . elimdeki alakasız 4 yıllığımı kadro alınca vermelimiyim yoksa sağlık yönetimi bitirmeyi mi beklemeliyim ?

Thedark, 1 ay önce

Ben 2023 3+1 sözleşmeli atamayım . intibakımı geçen ay temmuz ortalarında verdim . az önce sistemden kontrol ettiğimde derece kademe ilerlemem yapılmamış . bunun için dilekçe yazmam gerek var mı ? yoksa sadece henüz kadrolu sayılmadığım için mi işlenmedi ? bilgisi olan var mıdır ?

maxcrazy
Aday Memur
06 Ekim 2025 16:15

kadroya geçince toplu verilir hocam hem intibakın hem çalıştığın süreler düşülür
Thedark, 1 ay önce

maxcrazy
Aday Memur
06 Ekim 2025 16:17

sağlıkla ilgili olan bölümü bitirip ver hocam alan dışı olanın pek faydası olmuyor
tkebap2023, 1 ay önce

bizde seneye kadroya alacağız. TDS im önlisans . alanımla alakalı olmayan bir 4 yıllık bitirdim. bana sağlık yönetimi bitir dediler 1. sınıfdan başladım şu an 3. sınıfdayım . elimdeki alakasız 4 yıllığımı kadro alınca vermelimiyim yoksa sağlık yönetimi bitirmeyi mi beklemeliyim ?

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi