Editörler : crops35
16 Mayıs 2024 23:25

İibf mezunları Maliye mezunu
Merhaba ben 26 yaşında maliye mezunu bir kadınım bu sene sınava gireceğim atama puanları nasıl seyreder bu sene olduğu gibi 75-80 puanlarla atama olur mu? İzmirde yaşıyorum

the back of furkan
Şube Müdürü
17 Mayıs 2024 00:22

85+

Nuroklco
Aday Memur
17 Mayıs 2024 00:27

kaç net olmalı yani
the back of furkan, 11 ay önce

85+

öylesinebirigibi
Aday Memur
17 Mayıs 2024 11:24

Bu sene çok fazla alım olması sebebi ile bu puanlar görüldü. Umudunuzu kaybetmemekle birlikte 85+ puan alacak şekilde son aylarınızda hazırlanın. Şehir kısıtınız vs varmıdır bilmiyorum ama 2020 puanlarını baz alın kendinizi hatta birkaç puan yukarısını baz alabilirsiniz. Tasarruf tedbirleri, 2022 alımının çok olması sebebi ile alım azalacaktır bu yıl. A dan mı hazırlanıyorsunuz B den mi bu önemli. Yazdığım puan B kıstasında geçerli. Sınavı son 1 ayki çalışmanız belirler hedefinizi daha yükseğe taşımanız tavsiyemdir..

Nuroklco
Aday Memur
17 Mayıs 2024 11:46

B den gireceğim hiç deneme sınavı yapmadım ama bölüm bölüm olarak 2023 sorularını zaman yetecek şekilde çözdüm 80-83 puan dolaylarında geliyor
öylesinebirigibi, 11 ay önce

Bu sene çok fazla alım olması sebebi ile bu puanlar görüldü. Umudunuzu kaybetmemekle birlikte 85+ puan alacak şekilde son aylarınızda hazırlanın. Şehir kısıtınız vs varmıdır bilmiyorum ama 2020 puanlarını baz alın kendinizi hatta birkaç puan yukarısını baz alabilirsiniz. Tasarruf tedbirleri, 2022 alımının çok olması sebebi ile alım azalacaktır bu yıl. A dan mı hazırlanıyorsunuz B den mi bu önemli. Yazdığım puan B kıstasında geçerli. Sınavı son 1 ayki çalışmanız belirler hedefinizi daha yükseğe taşımanız tavsiyemdir..

Nuroklco
Aday Memur
17 Mayıs 2024 11:47

son 1 ayda neler yapmalıyım yükseltmek için
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi