Editörler : Lanet
17 Mayıs 2024 15:38

Kocaeli hakkında genel bilgiler

Merhabalar. Kocaeli iline taşınmayı düşünüyoruz. Şehir hakkında bir bilgimiz yok. En yaşanılabilir bölgeleri nereleridir? İlçe mahalle bazında gelişmişlik düzeyi en yüksek yerler nereleridir? Batı illeri ile kıyaslandığında fiyat pahalılığı ne durumda? Yaşamayı tavsiye etmediğiniz yerler varsa nerelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

gıdaaa
Aday Memur
18 Mayıs 2024 07:55

Merkezi İzmit iyidir, ancak pahalı bir şehir, sakin olsun derseniz gölcük Karamürsel tarafı, ama İstanbula yakın olsun hem geziyim hem çalışayım derseniz Darıca, Gebze ancak çok pahalı kiralar hemde sanayiden dolayı çok göç almış

Mücahidşahin
Aday Memur
18 Mayıs 2024 13:18

pahalılıktan kastınız tam olarak nedir? ben batıdaki diğer illere baktığımda kiraların aşağı yukarı aynı emsalde olduğunu görüyorum bunu gerçekten bir bilgi sahibi olmadığım için soruyorum
gıdaaa, 11 ay önce

Merkezi İzmit iyidir, ancak pahalı bir şehir, sakin olsun derseniz gölcük Karamürsel tarafı, ama İstanbula yakın olsun hem geziyim hem çalışayım derseniz Darıca, Gebze ancak çok pahalı kiralar hemde sanayiden dolayı çok göç almış

Sezer108
Aday Memur
19 Mayıs 2024 23:32

ben 42 yıldır Kocaeli yaşıyorum öyle bir iki cümle ile anlatılmaz ki sizin ne aradığınız da önemli ben Derince de yaşıyorum izmit merkez gibi kalabalık değil aslında soru cevap şeklinde daha kolay olur
Mücahidşahin, 11 ay önce
pahalılıktan kastınız tam olarak nedir? ben batıdaki diğer illere baktığımda kiraların aşağı yukarı aynı emsalde olduğunu görüyorum bunu gerçekten bir bilgi sahibi olmadığım için soruyorum

Mücahidşahin
Aday Memur
20 Mayıs 2024 13:51

Yaşamak için tercih edilebilecek en iyi yeri bulmaya çalışıyorum aslında hem hayat pahalılığı hem de çevre olarak en düzgün mahalle ilçeler nereler

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi