Editörler : crops35
17 Mayıs 2024 19:10

Milli Eğitim Bakanı: bundan böyle devlet okullarına yılda en fazla 6-8 bin öğretmen ataması yapılak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bundan böyle devlet okullarına yılda en fazla 6-8 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Öğretmen olmak isteyen öğrenciler için "illa öğretmen, devlet memuru olmak isteyenler" ifadesini kullanan Tekin "tercihinizi ona göre yapın" diye belirtti.Tekin "Nihayetinde Türkiye realitesi var, fazla öğretmen istihdam etmemin de anlamı yok. Dolayısıyla atayabileceğimiz, ihtiyaç duyduğumuz sayı neyse onu atayacağız" diye konuştu.

happydays000
Aday Memur
17 Mayıs 2024 20:47

ben destekliyorum. doğru demiş bakanım

kurumumuseviyorum
Aday Memur
17 Mayıs 2024 22:02

e yani doğru ihtiyaç fazlası personel neden alınsın ki?

test4
Memur
18 Mayıs 2024 11:09

yemin ediyorum Bakan'ın yaptığı en mantıklı hareket.

Kerem06061
Şef
18 Mayıs 2024 13:07

O zaman 20-30 tane polis ve bekçi atayın.Ulan tasarruf var diyorlar hala tonla önlisans ataması yapılıyor.Hala bir yerlerde iibf ci alınıyor.İlahiyatçı alımını da düşürün.

altay351914
Aday Memur
19 Mayıs 2024 13:24

ihtiyaç fazlası mı? 158 bin öğretmen açığı olduğunu kendileri söyledi. nasıl fazla oluyor o zaman cahil kardeşim? öyle ona göre hesap yapın demekle olmuyor. eğitim fakültelerini ona göre kapatacaklar o zaman. hiçbir şey yapmadan kendi kendine mi düzelecek bu durum? madem alım yapmaycaksın yıllık 10 bin öğretmen mezun edin buna paralel şekilde eğitim fakültelerini kapatın

kurumumuseviyorum, 11 ay önce
e yani doğru ihtiyaç fazlası personel neden alınsın ki?

kurumumuseviyorum
Aday Memur
19 Mayıs 2024 13:27

git özelde çalış koçum hadi başka kapıya Yok sana ekmek öyle 2 3 saat çalışıp yatmak
altay351914, 11 ay önce

ihtiyaç fazlası mı? 158 bin öğretmen açığı olduğunu kendileri söyledi. nasıl fazla oluyor o zaman cahil kardeşim? öyle ona göre hesap yapın demekle olmuyor. eğitim fakültelerini ona göre kapatacaklar o zaman. hiçbir şey yapmadan kendi kendine mi düzelecek bu durum? madem alım yapmaycaksın yıllık 10 bin öğretmen mezun edin buna paralel şekilde eğitim fakültelerini kapatın

altay351914
Aday Memur
19 Mayıs 2024 14:03

haha cahil ahraz öğretmen değilim bile

kurumumuseviyorum, 11 ay önce
git özelde çalış koçum hadi başka kapıya Yok sana ekmek öyle 2 3 saat çalışıp yatmak

kurumumuseviyorum
Aday Memur
19 Mayıs 2024 14:08

bak işine kölemen hahahah yok sana atama özelde sürün
altay351914, 11 ay önce

haha cahil ahraz öğretmen değilim bile

The Architect
Aday Memur
20 Mayıs 2024 09:44

Öğretmen değilim ama şu senenin başından beri adamın açıklarımını takip ediyorum. Bi ara 68 bin alım yapmayı planlıyoruz diyordu. Şimdi kalkmış "Türkiye realitesi var" diyor. Taş taş geçiyor ağam halkla. Seçimden önce Türkiye realitesi yok muydu?

mgkh
Aday Memur
20 Mayıs 2024 15:15

Bi zahmet üniversiteden yüzbinlerce öğretmen mezun etmeyin . Bu kadar mı hesap kitap .......
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi