Editörler : Cüneyt Barışoglu
«603604605606607608609610611612613614615

emareci
Şube Müdürü
05 Temmuz 2025 10:55

Çağırma mantıklarını anlamaya çalışıyorum adlisi kapananları mı çağırıyorlar ya da zamanaşımına az kalanlarımı çözemiyorum ben de de tek kod 2014 ea ad başka bir şey yok nisan son savunma verdim zamanaşımım kasım 2026 adliden bilgim yok adli ifade vs vermedim kasım ayında açılmış soruşturma 8 ayı geçt adli de yüksek ihtimal syok verdiler
Ottoman boys, 5 gün önce

Kod var evet

memurx12
Aday Memur
05 Temmuz 2025 17:52

arkadaslar Kurulda savunma soru cevap seklinde mi yoksa iddalar uzerinden biz mi Aciklama Yapıyoruz bizim söylediklerimiz tekrar araştırılır mı bide dikkate alınıyor mu

Srp111
Aday Memur
05 Temmuz 2025 19:36

Arkadaşlar merhabalar ben mart ayında kurula girdim tam 4 ay oldu hala ses soluk yok üstüne ipkam kabul olmadı ilişiğim kesildi ve taşınmak zorunda kaldım şuan mehil iznindeyim. Acaba dönüşte olumlu olumsuz tebliğ edilir mi artık bezdik

sosyal 1
Aday Memur
05 Temmuz 2025 20:06

muhtemelen zaman aşımına doğru kapanma alırsın devrem zira olumsuz bir durum olsaydı bu kadar beklemezlerdi
Srp111, 5 gün önce

Arkadaşlar merhabalar ben mart ayında kurula girdim tam 4 ay oldu hala ses soluk yok üstüne ipkam kabul olmadı ilişiğim kesildi ve taşınmak zorunda kaldım şuan mehil iznindeyim. Acaba dönüşte olumlu olumsuz tebliğ edilir mi artık bezdik

erosdeamor
Aday Memur
05 Temmuz 2025 20:18

kriterlerin neydi devrem açıklamak tebliğ etmek için uzun süre bekletiyorlar sanırım geçenlerde biri daha yazmıştı
Srp111, 5 gün önce

Feraset08
Aday Memur
05 Temmuz 2025 20:29

52 kişilik merzifon dosyasıyla alakalı kaç kişi arandı acaba ?

çevvik52
Aday Memur
05 Temmuz 2025 20:53

Adli ve idari birbirinden tamamen bağımsız ilerliyor adli kimi savcı açıyor kimisi açmadan kapatıyor aynı dosyayı ama iadari çok büyük problem bazı arkadaşlar ihraç etse bile dönersin yazmışlar dönsen ne olacak en erken 2 yılını alır ki EGM çoğu bölge idareyi bağlamış diye bir duyum aldım allah yardımcımız olsun adamı olanın adlisi de idariside kapanıyor ne kadar ağır olursa olsun

sosyal 1
Aday Memur
05 Temmuz 2025 21:04

bölge idare göreve dönüs verince bu sefer Danıştay ihrac ediyor yani nerden baksan saçma sapan bir süreç gelip dönüp iki sene çalışıp yeniden ihraç olanlar var.
çevvik52, 5 gün önce

Adli ve idari birbirinden tamamen bağımsız ilerliyor adli kimi savcı açıyor kimisi açmadan kapatıyor aynı dosyayı ama iadari çok büyük problem bazı arkadaşlar ihraç etse bile dönersin yazmışlar dönsen ne olacak en erken 2 yılını alır ki EGM çoğu bölge idareyi bağlamış diye bir duyum aldım allah yardımcımız olsun adamı olanın adlisi de idariside kapanıyor ne kadar ağır olursa olsun

çevvik52
Aday Memur
05 Temmuz 2025 21:30

İhraç ettikten sonra dönsen bile emniyet uğraşacak seninle istenmeyen adam olucaksın dönmeyip tazminat açarım allah yaşatmasın da böyle yapan çok

sosyal 1
Aday Memur
05 Temmuz 2025 21:38

bu da bir imtihan mis kimi ağır geçirdi kimi umursamadı dünya dönüyor hayat devam ediyor Allah sağlık versin hiç birseye değmez kafaya takmamak lazım.
çevvik52, 5 gün önce

İhraç ettikten sonra dönsen bile emniyet uğraşacak seninle istenmeyen adam olucaksın dönmeyip tazminat açarım allah yaşatmasın da böyle yapan çok

BATIN BATIN
Aday Memur
06 Temmuz 2025 00:21

6ay içinde teblig oluyor.

sosyal 1, 5 gün önce
muhtemelen zaman aşımına doğru kapanma alırsın devrem zira olumsuz bir durum olsaydı bu kadar beklemezlerdi

BATIN BATIN
Aday Memur
06 Temmuz 2025 00:22

Suçlamayı okuyup sizden savunma isterler

memurx12, 5 gün önce
arkadaslar Kurulda savunma soru cevap seklinde mi yoksa iddalar uzerinden biz mi Aciklama Yapıyoruz bizim söylediklerimiz tekrar araştırılır mı bide dikkate alınıyor mu

DolphinP
Aday Memur
06 Temmuz 2025 01:30

Arkadaşlar son savunma istenmeden dosyanın tamamını göremiyoruz doğru mu? Birde 7 gün süre verildiği söyleniyor son savunmada dosyamız yetişiyor mu 7 gün içinde

Moissy
Aday Memur
06 Temmuz 2025 07:36

7068 madde 31 açık ve net, 7 günden az olmayan savunma istenirse dosyadan örnek alma hakkı oluyor, dosya cezaya yer yok ile sonuçlandı ise zaten il disipline gideceği için dosyanın aslı bulunduğun il hukuk işlerine gelir başvurur başvurmaz hemen örneğini alırsın CD veya fotokopi olarak , ydk sevk ise dosya ilinize gelmez dilekçe ile başvuru akabinde ne zaman gelir belli olmaz ama son savunmaya şu yazılabilir dosya örneği gelmediği için elime ulaştığında ek beyandan bulunacağım şeklinde daha sağlıklı olabilir
DolphinP, 4 gün önce

Arkadaşlar son savunma istenmeden dosyanın tamamını göremiyoruz doğru mu? Birde 7 gün süre verildiği söyleniyor son savunmada dosyamız yetişiyor mu 7 gün içinde

Blueman99
Aday Memur
06 Temmuz 2025 07:50

6 ayı geçti son savunma vereli ses yok

BATIN BATIN, 4 gün önce

6ay içinde teblig oluyor.

Zabıta adayi
Aday Memur
06 Temmuz 2025 08:25

bende mart ayinda girmiştim ydk aradim bekleyin dediler
Srp111, 5 gün önce

Face565758
Aday Memur
06 Temmuz 2025 14:08

Merzifon 52 kişilik dosyada başka sözlü savunmaya çağrılan varmı

plllsss
Aday Memur
06 Temmuz 2025 15:34

Sadece salı günleri mi toplanıyor kurul

Felahaeren
Aday Memur
06 Temmuz 2025 21:52

Arkadaşlar çok uzun süredir burayı takip eden ama ilk defa yazan biriyim cuma itibariyle yaklaşık iki buçuk senelik soruşturmam çok şükür kapandı onun için size de bir faydam bir umut olur diye yazmak istedim. Suç isnat edilen konular tanık ifade 2014 ea sonrası sea scd ardışık arama adli olarak dosyam bir sene sürdü yaklaşık daha sonra savcılıktan takipsizlik aldım savcıya hiç ifade vermedim sadece bir defa tamde ifade verdim müfettişe ifade vermedim ancak emniyette kendi şubemde müfettişin talimatı gereği ifade verdim kendi bile almadığı için ifadeyi kapanır diye düşünürken Ankara yüksek disiplin kuruluna sevk oldum 6 Mart 2025 de kurula girdim son derece kendinden emin bir şekilde ifademi verdim dün itibarıyla de cezaya yer yoktur diye karar geldi herhangi bir avukat filan tutmadım ancak hem forum olsun hem etraftan olsun bilgiler aldım Rabbim hepinizi inşallah felaha eriştirsin konunun özeti bu sorusu olan varsa cevaplayabilirim

emareci
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 22:28

geçmiş olsun darısı başımıza hocam
Felahaeren, 4 gün önce
Arkadaşlar çok uzun süredir burayı takip eden ama ilk defa yazan biriyim cuma itibariyle yaklaşık iki buçuk senelik soruşturmam çok şükür kapandı onun için size de bir faydam bir umut olur diye yazmak istedim. Suç isnat edilen konular tanık ifade 2014 ea sonrası sea scd ardışık arama adli olarak dosyam bir sene sürdü yaklaşık daha sonra savcılıktan takipsizlik aldım savcıya hiç ifade vermedim sadece bir defa tamde ifade verdim müfettişe ifade vermedim ancak emniyette kendi şubemde müfettişin talimatı gereği ifade verdim kendi bile almadığı için ifadeyi kapanır diye düşünürken Ankara yüksek disiplin kuruluna sevk oldum 6 Mart 2025 de kurula girdim son derece kendinden emin bir şekilde ifademi verdim dün itibarıyla de cezaya yer yoktur diye karar geldi herhangi bir avukat filan tutmadım ancak hem forum olsun hem etraftan olsun bilgiler aldım Rabbim hepinizi inşallah felaha eriştirsin konunun özeti bu sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Toplam 12281 mesaj
«603604605606607608609610611612613614615

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi