«692693694695696697698699700701702703704

Mrs93
Aday Memur
15 Ocak 2026 22:33

tamam devrem sağolasın
fse-66, 2 gün önce

Devrem görev yaptığın yerdeki adliyenin anayasal suçlarla mücadelesi bürosuna gidip ordan öğrenebilirsin. Belki de syok almışındır. Haberin yoktur

Boşyere0619
Aday Memur
15 Ocak 2026 23:22

Devrem sen yazılı savunma vermiş miydin.Ben yazılı savunma vermedim direkt kurul önünde sözlü savunma istedim çağırmadılar ve ceza verdiler

erosdeamor, 2 gün önce
arkadaşlar bende güzel haberi aldım bugün merzifon 52 kişilik dosyadan -2011-2012 ea -2013 dil 3 -2014 ve sonrası dil kodu vardı bide 2013 yılında kurs taksidi iddiası vardı 2022 ve 2025 yıllarında kyok kararları vardı Allah herkesin yardımcısı olsun

erosdeamor
Aday Memur
15 Ocak 2026 23:50

devrem yazılı gönderdim sözlüde istedim ama çağırmadılar

Boşyere0619
Aday Memur
15 Ocak 2026 23:56

Anladım devrem iddialar neydi

erosdeamor, 2 gün önce
devrem yazılı gönderdim sözlüde istedim ama çağırmadılar

erosdeamor
Aday Memur
15 Ocak 2026 23:58

11-12 ea kod vardı sonrasında dil 3 ve dil

Gururu65
Genel Müdür
16 Ocak 2026 00:05

Birader elbette savunmaya cağırnaları gerekir ama inanki hiççcc öyle düşündüğün gibi bir ortam ve imkan yok.O stresi yaşamaya değmez,zaten bunlar onceden karar vermisler gibi,boşuna gitmenede gerek kalmamış.Kurula giriyon o heyecan ve stes zaten ömründen our alıyor,Giriyon kocaman bir salon,yuvarlak masa sen uzakta mikrofon başında usulden bir iki boş soru sorup, tamam çıkabilirsin diyor,ardından verdiğin ifadeyi icerde hızlı bir sekde yazan birileri var,dısarda sana getrip eklemek istediğini yaz diyor hepsi bu.Avukat tutacaksan X de bir iki avumat var.Ama sadece dilekçe de yazıp Idareye kendin dava âcabilirsin.

Boşyere0619, 2 gün önce

Devrem savunmam dahi alınmadı idare mahkemesi zaten usulden bozacak esasta da hiçbir şeyim yok

Cimbom027
Aday Memur
16 Ocak 2026 00:20

Benim var devrem avukatım iyi konuya hakim fiyat konusunda yardımcı olur sizlere
Boşyere0619, 2 gün önce

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler.Ben de 13 ocakta ihraç oldum ve hala şoktayım.Hiç beklemediğim bir sonuç çıktı.Kurulda sözlü savunma istedim savunmam dahi alınmadan ceza verdiler.2024 mayısta ilk defa soruşturma açıldı.2024 ağustosta müfettişe ifade verdim.Sonrasında sözlü savunma istedim çağırmadılar dün de ihraç geldi.

İddialar:

2012 ve 2013 Ea

2012 2 aylık Sgk kaydı başkada bir şey yok

Bunların hiçbirinin Allah korkusu kuldan utanması yok hakkımı helal etmiyorum

Savunmaya çağırmadan ceza verdiler ilk derece idare mahkemesine yürütmeyi durdurma davası açacağım Ankarada tanıdığınız iyi bir avukat var mı bu konularda ehil olan yardımcı olursanız sevinirim devrelerim

Cimbom027
Aday Memur
16 Ocak 2026 00:24

Özelden yazarsan yardımcı olurum
Cimbom027, Dün
Benim var devrem avukatım iyi konuya hakim fiyat konusunda yardımcı olur sizlere

Boşyere0619
Aday Memur
16 Ocak 2026 00:30

Devrem eyvallah özelden geliyorum

Cimbom027, Dün
Özelden yazarsan yardımcı olurum

Eray Enes
Aday Memur
16 Ocak 2026 11:29

Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Zor bir süreç sizi bekliyor.

Biz de ihraç olalı 4 ay oldu ama 4 Asır gibi geldi ne uyku kaldı ne aile düzeni kaldı. Sadece sen cezalandirilmiyorsun seni tanıyan herkesi aileni anneni babanı herkesi cezalandırıyorlar.

Allah korkusu demişsiniz yaa eğer öyle birsey olsa idi bu kadar basit sebeplerle bir imza ile insanların hayatları geçmişi geleceği herdeyi silinip atılmazdi.

Bir irtibat iltisak diye birsey uydurdular neresinden isterseler tutuyorlar

Kurulda kuruyemis yiyip yüzüne bakmayanlar düne kadar cocuklarini onların okullarında okutuyordu...

Siyasilerin geçmiş beyanlarını bilmeyen mi var...

Bu ülkede bir bakanligin üst düzey yönetici çıktı dedi ki biz de zamanında içinde idik ama gerçeği görünce çıktık dedi ama o hala görevine devam ediyor...

Sana gelince de iğne ucu kadar bir şey bulsalar iltisakli olmaktan yapıştırıyor cezayı...

Konuşacak çok şey var da değmez.

Çünkü içinde bir gram Allah korkusu bir gram adalet olmayan insanlara birsey anlatamazsın...

Gecen bir sokak roportajinda denk geldim bir genç diyor ki elimdeki telefonun şu kadarını vergi faturanın bu kadarı vergi boyke olmaması lazım diye oradakiler hemen tepki veriyor sen fetocu musun diye.

Halkımız bunlara çok güzel inandırıldi. Sen ne yaparsan yap kimseye derdini anlatamazsın. Ama herkesin içi rahat olsun mevkinin makamın sözünün geçmediği bir mahkeme i Kübra kurulacak elbet. O zaman onlar düşünsün biz değil.

Boşyere0619, 2 gün önce

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler.Ben de 13 ocakta ihraç oldum ve hala şoktayım.Hiç beklemediğim bir sonuç çıktı.Kurulda sözlü savunma istedim savunmam dahi alınmadan ceza verdiler.2024 mayısta ilk defa soruşturma açıldı.2024 ağustosta müfettişe ifade verdim.Sonrasında sözlü savunma istedim çağırmadılar dün de ihraç geldi.

İddialar:

2012 ve 2013 Ea

2012 2 aylık Sgk kaydı başkada bir şey yok

Bunların hiçbirinin Allah korkusu kuldan utanması yok hakkımı helal etmiyorum

Savunmaya çağırmadan ceza verdiler ilk derece idare mahkemesine yürütmeyi durdurma davası açacağım Ankarada tanıdığınız iyi bir avukat var mı bu konularda ehil olan yardımcı olursanız sevinirim devrelerim

Senet
Aday Memur
16 Ocak 2026 15:28

Arkadaşlar 2025 mayıs ayında Savcılık soruşturma başlatmış. 2013 Yılında operasyonel hat ve ankesörlü hattan bir defa ardışık arama olmuş. Beni arayan itirafçı kişiye resmimi sormuşlar tanımıyorum o yıllar örgüt bir sürü numara verirdi bizde arardık demiş. 2013 Yılında DİL (örgüt üyesi değil muhafazakar yaşamı var konuşulursa kazanılır) aynen böyle kodlamışlar. 2015 Yılı N/A herhangi bir veri yok kodlaması var başka bir şey yok. Savcı siyok vermiş. Kasım ayında emniyette Hukuk işlerinde ifademi verdim. Sizce ne olur. Savunmam ne zaman gelir. Müfettiş in direk kapatma ihtimali var mı kurula sevk etmeden.

S.Kaya02
Aday Memur
16 Ocak 2026 16:02

bu kriterle sevk etse bile kapanır dosyan . sevk edeceğini düşünmüyorum. tabi her müfettişin bakışı farklı. kimisi risk almaz benden çıksın kurul kapatsın der kimi kendisi kapatır
Senet, Dün

Arkadaşlar 2025 mayıs ayında Savcılık soruşturma başlatmış. 2013 Yılında operasyonel hat ve ankesörlü hattan bir defa ardışık arama olmuş. Beni arayan itirafçı kişiye resmimi sormuşlar tanımıyorum o yıllar örgüt bir sürü numara verirdi bizde arardık demiş. 2013 Yılında DİL (örgüt üyesi değil muhafazakar yaşamı var konuşulursa kazanılır) aynen böyle kodlamışlar. 2015 Yılı N/A herhangi bir veri yok kodlaması var başka bir şey yok. Savcı siyok vermiş. Kasım ayında emniyette Hukuk işlerinde ifademi verdim. Sizce ne olur. Savunmam ne zaman gelir. Müfettiş in direk kapatma ihtimali var mı kurula sevk etmeden.

16 Ocak 2026 16:09

Arkadaşlar iyi günler Eskişehir de bu işlere bakan iyi bir avukat varmı

Boşyere0619
Aday Memur
16 Ocak 2026 18:01

Devrem haklısın sonuna kadar ama savunnam alınmadan ceza aldım.Aytıca iddialar

2012 N/A

2013 Ea

2014 C

2015 Scc

2012 2 ay Sgk kaydı hepi topu bu ya aklım almıyor usul esas hepsi problemli kararın

Eray Enes, Dün

Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Zor bir süreç sizi bekliyor.

Biz de ihraç olalı 4 ay oldu ama 4 Asır gibi geldi ne uyku kaldı ne aile düzeni kaldı. Sadece sen cezalandirilmiyorsun seni tanıyan herkesi aileni anneni babanı herkesi cezalandırıyorlar.

Allah korkusu demişsiniz yaa eğer öyle birsey olsa idi bu kadar basit sebeplerle bir imza ile insanların hayatları geçmişi geleceği herdeyi silinip atılmazdi.

Bir irtibat iltisak diye birsey uydurdular neresinden isterseler tutuyorlar

Kurulda kuruyemis yiyip yüzüne bakmayanlar düne kadar cocuklarini onların okullarında okutuyordu...

Siyasilerin geçmiş beyanlarını bilmeyen mi var...

Bu ülkede bir bakanligin üst düzey yönetici çıktı dedi ki biz de zamanında içinde idik ama gerçeği görünce çıktık dedi ama o hala görevine devam ediyor...

Sana gelince de iğne ucu kadar bir şey bulsalar iltisakli olmaktan yapıştırıyor cezayı...

Konuşacak çok şey var da değmez.

Çünkü içinde bir gram Allah korkusu bir gram adalet olmayan insanlara birsey anlatamazsın...

Gecen bir sokak roportajinda denk geldim bir genç diyor ki elimdeki telefonun şu kadarını vergi faturanın bu kadarı vergi boyke olmaması lazım diye oradakiler hemen tepki veriyor sen fetocu musun diye.

Halkımız bunlara çok güzel inandırıldi. Sen ne yaparsan yap kimseye derdini anlatamazsın. Ama herkesin içi rahat olsun mevkinin makamın sözünün geçmediği bir mahkeme i Kübra kurulacak elbet. O zaman onlar düşünsün biz değil.

Eray Enes
Aday Memur
17 Ocak 2026 00:15

Hocam geçenlerde birisixdaha bu şekilde sözlü savunma almadan ihraç olmuştu o yürütmeyi durdurma almıştı bir iki sayfa geriye dönüp bakabilirsin. Onunla irtibata geçmenizi oneririm.

Boşyere0619, Dün

Devrem haklısın sonuna kadar ama savunnam alınmadan ceza aldım.Aytıca iddialar

2012 N/A

2013 Ea

2014 C

2015 Scc

2012 2 ay Sgk kaydı hepi topu bu ya aklım almıyor usul esas hepsi problemli kararın

Boşyere0619
Aday Memur
17 Ocak 2026 05:10

Eyvallah devrem ben de uzun süredir sayfayı takip ediyorum geriye doğru bakayım

Eray Enes, Bugün

Hocam geçenlerde birisixdaha bu şekilde sözlü savunma almadan ihraç olmuştu o yürütmeyi durdurma almıştı bir iki sayfa geriye dönüp bakabilirsin. Onunla irtibata geçmenizi oneririm.

Boşyere0619
Aday Memur
17 Ocak 2026 05:48

Sanırım bu devremle durumum aynı sözlü savunmaya çağırılmamış

Good man, 1 ay önce

Yürütme durdurma için dava açtım 1 ay geçti mahkeme her iki kuruma sözlü savunma icin tebligat yapılıp yapılmadığı için bilgi belge sordu ancak bunlara ilişkin cevap yoktu verilen cevabı yazı da mahkeme tekrar yazmış ilgili kuruma sözlü savunmaya çağrılıp çağrılmadığına ilişikin bilgi belge var mı diye?

Boşyere0619
Aday Memur
17 Ocak 2026 06:05

Devrem özelden yazıyorum özeline bakabilir misin

Good man, 2 ay önce

Yürütmeyi durdurma davasını açtım mahkeme sözlü savunma ile ilgili bilgi belge talep etti idareden? Sözlü savunma istediğimi belirttim halde davet edilmedim diye? Inşaallah yürütmeyi durdurma kararı verir mahkeme..

Toplam 14078 mesaj
«692693694695696697698699700701702703704

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi