Editörler : swat3410
17 Mayıs 2024 23:19

Pomem ön sağlık itiraz

merhaba, pomem ön sağlık elenmeye itiraz edebiliyormuyuz hastaneden gerekli belgeyi alıp ?

İtiraz ediliyorsa ve yapılan itiraz kabul edilirse ne oluyor bilen var mı ?

ygrkrtl
Aday Memur
18 Mayıs 2024 00:00

Biraz bakındım sadece instagramda bir sayfa nasıl yapılacağına dair bilgi vermiş;

Ön sağlık komisyonu kararına itiraz etmek isteyen adaylar için dilekçe örneği.

Dava sınava girdiğiniz ilde bulunan idare mahkemesi yada Ankara Bölge İdare Mahkemesine açılabilir.

Dilekçeyi kendinize göre doldurup idare mahkemesine elden teslim edip harç ücretini yatırarak dava açabilirsiniz.

İtiraz edeceğiniz konu ne ise hastaneden raporla belgelemeniz gerekecek. Dava dilekçesine raporu eklemeniz süreci hızlandırır ancak Hastaneler bazen mahkeme kararı olmadan gerekli raporu vermeyebiliyor. Bu durumda davayı açıp mahkeme kararı ile gidebilirsiniz.

Renk körü değilsiniz ama renk körlüğünden elendiniz. Hastanede bunu ispat ederseniz %100 davayı kazanırsınız. Aynı şey boy ve 5m uzaklıktan eşgal belli etmeyen izler içinde geçerli.

ibo35bjk
Memur
18 Mayıs 2024 08:53

Önsağlık ve fiziki yeterlilik kapsamında akademinin yayınladığı bildiride şu ibare yer almaktadır;

??kurul üyelerinin verdiği karara itiraz edilemez??

yardım lazım bana
Aday Memur
18 Mayıs 2024 12:10

Hastaneye gittim kağıdı aldım fakat sadece benim dilekçe vermemle oluyor mu onu bulamadım, internette ön sağlık itirazıyla ilgili pek bilgi yok.

ygrkrtl, 1 yıl önce

Biraz bakındım sadece instagramda bir sayfa nasıl yapılacağına dair bilgi vermiş;

Ön sağlık komisyonu kararına itiraz etmek isteyen adaylar için dilekçe örneği.

Dava sınava girdiğiniz ilde bulunan idare mahkemesi yada Ankara Bölge İdare Mahkemesine açılabilir.

Dilekçeyi kendinize göre doldurup idare mahkemesine elden teslim edip harç ücretini yatırarak dava açabilirsiniz.

İtiraz edeceğiniz konu ne ise hastaneden raporla belgelemeniz gerekecek. Dava dilekçesine raporu eklemeniz süreci hızlandırır ancak Hastaneler bazen mahkeme kararı olmadan gerekli raporu vermeyebiliyor. Bu durumda davayı açıp mahkeme kararı ile gidebilirsiniz.

Renk körü değilsiniz ama renk körlüğünden elendiniz. Hastanede bunu ispat ederseniz %100 davayı kazanırsınız. Aynı şey boy ve 5m uzaklıktan eşgal belli etmeyen izler içinde geçerli.

yardım lazım bana
Aday Memur
18 Mayıs 2024 12:12

bu bildiriye nereden ulaşabilirim biliyor musunuz ?

ibo35bjk, 1 yıl önce

Önsağlık ve fiziki yeterlilik kapsamında akademinin yayınladığı bildiride şu ibare yer almaktadır;

??kurul üyelerinin verdiği karara itiraz edilemez??

ibo35bjk
Memur
18 Mayıs 2024 18:05

Adres polis akademisinin 31.dönem önsağlık ve fiziki yeterlilik bildirisi en alt kısma indiğinizde itiraz edilemez ibaresini göreceksiniz

Resmi bir yazı

( Eğer site açılmazsa 31.dönem önbaşvuru klavuzu yazarsanız rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz )

https://cdn2.pa.edu.tr/Upload/editor/files/Aday%2520Belirleme%2520%C3%96n%2520Ba%C5%9Fvuru%2520K%C4%B1lavuzu.pdf

yardım lazım bana, 1 yıl önce

yardım lazım bana
Aday Memur
21 Mayıs 2024 15:00

Başka bilgisi olan ya da çevresinde bu durumda olmuş olan yok mu arkdaşlar ?

Cgkd
Aday Memur
24 Mayıs 2024 07:21

Benimde aynı durumum mahkemeye itiraz edicem fakat pek bilgi yok internette. Hastaneden nasıl nereden kâğıt almamız gerekiyor falan . Bir de mesela biz bir daha pomem başvuru yaptığımızda KPSS puanımızla kabul edecekler mi?

yardım lazım bana, 1 yıl önce

aydınkolukısa
Aday Memur
03 Haziran 2024 11:10

Tabi ön sağlıktan elenme durumu var. Zaten amacı o. Buradan detaylı okuyabilirsiniz. https://kadimhukuk.com.tr/makale/paem-pmyo-pomem-saglik-nedeniyle-elenme-idari-dava-emsal-karar/

yardım lazım bana
Aday Memur
06 Haziran 2024 10:53

merhaba başvuru yaptınız mı , mesaj atamıyorum size

Cgkd, 12 ay önce

Benimde aynı durumum mahkemeye itiraz edicem fakat pek bilgi yok internette. Hastaneden nasıl nereden kâğıt almamız gerekiyor falan . Bir de mesela biz bir daha pomem başvuru yaptığımızda KPSS puanımızla kabul edecekler mi?

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi