Editörler : Pangaea
18 Mayıs 2024 08:36

Yeşil Pasaport Hakkına sahip çık!
Yine bir yerlerden düğmeye basıldı ve algı oluşturup nabız yoklanıyor. Sistemli olarak memurun yeşil pasaport hakkına saldırıyorlar. Hakkına sahip çık!

Sempatikbiri95
Aday Memur
18 Mayıs 2024 10:14

Turizm firmaları "yeşil pasaportu olanlara indirim" diye turlarını lanse etmesi de düz vatandaşın dikkatinden kaçmadı.Herkese verirler.Filistinliler geliyor onlara da versinler.Avrupa yeşil pasaportu tanımaz 1 yıla kalmaz.

786786
Aday Memur
18 Mayıs 2024 13:01

filistinde avrupanın sözde medeniyeti insanlığı uygarlığı bir kez daha ölmüştür. avrupa hükümetleri bilmiyorum zamanında yaptığı soykırımın yüzünden mi güçsüzlüğünüden mi onursuzluğundan mı siyonistlerin yaptığı bu katliama ses çıkaramıyor. hatta halkının onurlu direnişlerine rağmen. israil herkesin gözü önünde vaadedilmiş topraklar dediği nil ve fırat arasını yavaş yavaş sindire sindire alacağını sanıyor.

Sempatikbiri95, 12 ay önce

Turizm firmaları "yeşil pasaportu olanlara indirim" diye turlarını lanse etmesi de düz vatandaşın dikkatinden kaçmadı.Herkese verirler.Filistinliler geliyor onlara da versinler.Avrupa yeşil pasaportu tanımaz 1 yıla kalmaz.

Sempatikbiri95
Aday Memur
18 Mayıs 2024 16:23

Zengin Müslüman ülkeler bir şeyler yapsınlar.Neden ırak Afganistan Filistin Müslümanları hep bizim ülkeye doluştu?Meseleyi bi düzeyde tartışırsak uzar başlığı açan arkadaşa ayıp olur.

786786, 12 ay önce

filistinde avrupanın sözde medeniyeti insanlığı uygarlığı bir kez daha ölmüştür. avrupa hükümetleri bilmiyorum zamanında yaptığı soykırımın yüzünden mi güçsüzlüğünüden mi onursuzluğundan mı siyonistlerin yaptığı bu katliama ses çıkaramıyor. hatta halkının onurlu direnişlerine rağmen. israil herkesin gözü önünde vaadedilmiş topraklar dediği nil ve fırat arasını yavaş yavaş sindire sindire alacağını sanıyor.

786786
Aday Memur
18 Mayıs 2024 19:24

suriyede esed rejimi var. esedi savunan adamın türkiyede işi yok afganların buraya gelmesine de karşıyım.

filistin konusunda ise tartışma olmaz. müslüman olmayan halklar hatta yahudiler dahi siyonistlere karşıyken israil karşı olmayan bir insanın nasıl vicdanı olabilir aklım almıyor

https://x.com/stairwayto3dom/status/1791213325012865051

Sempatikbiri95, 12 ay önce

Zengin Müslüman ülkeler bir şeyler yapsınlar.Neden ırak Afganistan Filistin Müslümanları hep bizim ülkeye doluştu?Meseleyi bi düzeyde tartışırsak uzar başlığı açan arkadaşa ayıp olur.

Entellektüelizm
Şube Müdürü
18 Mayıs 2024 21:03

ne yalan söyleyeyim ben de endişeliyim. memurun bi o avantajı vardı onu da hiç edecekler. en aon muhtarlar bile talepte bulunmuştu

şanlı0788
Şube Müdürü
20 Mayıs 2024 09:48

Evet o yüzden sosyal medya dahil her platformda memurların bu hakkı savunulmalıdır. Çünkü ne yazık ki ülkemizde işlerin büyük kısmı algı üzerinden yürüyor.
Entellektüelizm, 12 ay önce
ne yalan söyleyeyim ben de endişeliyim. memurun bi o avantajı vardı onu da hiç edecekler. en aon muhtarlar bile talepte bulunmuştu

Kumrukardelen
Yasaklı
24 Mayıs 2024 19:08

Verilen hak geri alınamaz.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi