Editörler : swat3410
18 Mayıs 2024 09:03

Birimler arası atamam olmuyor

4 senelik polisim istanbul kadrosunda bir karakolda mukayyit olarak çalışıyorum daha önce göçmen şube, ilçe güvenlik büro vs. Yazım yazıldı fakat atamam olmadı sebebini bir türlü öğrenemedim daha önce 20 ay kıdem durdurma cezası yedim ben buna yoruyorum fakat bazıları ceza engel olmaz diyorlar bu konuyla ilgili personele gitsem bilgi verirler mi ya da mantıklı bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi?

sancak bayrak
Daire Başkanı
18 Mayıs 2024 09:59

Cezadan dolayı olabilir.benim de aynısı olmuştu.şube müdürü beni çağırdı,kendi birimlerine alacağını söyledi, sonra atama olmadı, aynı şube çalışan arkadaş vardı müdüre sormuş cezas var o yüzden olmadı demişti.

turbojet
Daire Başkanı
19 Mayıs 2024 01:24

ceza hikaye, torpilin varsa her yerde çalışırsın.

paltolu
Aday Memur
19 Mayıs 2024 16:33

20 Ay Kıdem Durdurma Cezasının içeriği de önemli

19 Mayıs 2024 23:18

malum olaylar sonrası ikk araştırması yapılmadan atama yapılmıyor. sınıf sınıf belirli birimlere geçiş hakkı var veya yok veya çok zorda kalınırs var şeklinde kategori mevcut.

koruma1903
Şef
20 Mayıs 2024 01:17

Devrem malum konudan idari soruşturma geçirip kapanan aklanmış biri karakol hassas harici bir yerde çalışamaz mı sence herhangi bir operasyonel olmayan şubede mesela atıyorum silah şube ? Aklanmış kişinin ikk'sı bozuk mu oluyor soruşturma kapanınca düzelmiyor mu tekrar bilgi verirsen sevinirim
Joplu Çoban, 1 yıl önce
malum olaylar sonrası ikk araştırması yapılmadan atama yapılmıyor. sınıf sınıf belirli birimlere geçiş hakkı var veya yok veya çok zorda kalınırs var şeklinde kategori mevcut.

azmah
Genel Müdür
20 Mayıs 2024 11:50

İstanbul'da şube de çalışmak için Ocak'tan olman lazım

Tariqq
Aday Memur
20 Mayıs 2024 18:07

Soruşturman olabilir

zalimkalemdar
Aday Memur
20 Mayıs 2024 18:20

Hangi Ocak Devrem
azmah, 1 yıl önce

İstanbul'da şube de çalışmak için Ocak'tan olman lazım

AsayişBüro
Aday Memur
20 Mayıs 2024 21:10

Ocak 2024 hey Allahım :))
zalimkalemdar, 1 yıl önce
Hangi Ocak Devrem

Kyocer
Aday Memur
20 Mayıs 2024 21:31

Dostum mukayit lik yapışır sen hatayı en başında yapmıssın mukayit adamı göndermezşer zor

Sanso55
Aday Memur
20 Mayıs 2024 22:14

Nezarethane sorumlusu olduğum bir dönemde aranan şahıs kaçmıştı ama görev listesinde sorumluydum yine mukayyitlik yapıyordum

paltolu, 1 yıl önce

20 Ay Kıdem Durdurma Cezasının içeriği de önemli

Sanso55
Aday Memur
20 Mayıs 2024 22:16

Soruşturma derken fetoyu kastediyorsan ilgim alakam hiç olmadı

Tariqq, 1 yıl önce

Soruşturman olabilir

Sanso55
Aday Memur
20 Mayıs 2024 22:18

Mukayyitlik zor yapılacak iş değil ama bir kere o koltuğa oturduk :)

Kyocer, 1 yıl önce

Dostum mukayit lik yapışır sen hatayı en başında yapmıssın mukayit adamı göndermezşer zor

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi