Editörler : cihan27E.Kayı Han

Gururu65
Genel Müdür
20 Mayıs 2024 03:37

Ankarada bir kurumda memurlara her ay mesai gunlerini hesap edip, gunluk iki binis hakkı olan Otobus kartı veriyorlar,Genelde kullanan kullanıyor ama diğerleri ya evi uakın diye kullanmıyor yada daha ucuz fiyata satıyorlar.Mesela icinde 1000 Tl varsa 750-800 Tl ye satıyor.

murataslan2014
Kapalı
20 Mayıs 2024 06:31

hangi kurum
Gururu65, 1 yıl önce

Ankarada bir kurumda memurlara her ay mesai gunlerini hesap edip, gunluk iki binis hakkı olan Otobus kartı veriyorlar,Genelde kullanan kullanıyor ama diğerleri ya evi uakın diye kullanmıyor yada daha ucuz fiyata satıyorlar.Mesela icinde 1000 Tl varsa 750-800 Tl ye satıyor.

Karizmaunl
Daire Başkanı
20 Mayıs 2024 11:28

Hükümetin aklından bile geçmeyenleri siz burada dillendiriyorsunuz. Eğer toplu taşıma desteği verilirse aylık 80-90 arası biniş karşılığı toplu taşıma kartı verilir. Bir aylık sürede 90 binişten 10 biniş kullanılırsa, yükleme yapılırken 10 binişlik ilave yapılır 90'a tamamlanır. Hiç kullanılmazsa hiç yükleme yapılmaz. Bu kart Ankara'da Ankarakart , İstanbul'da İstanbulkart farklı bir ilde farklı bir isimli kart olur.

20 Mayıs 2024 13:18

aylık maaşından kestirmek yerine böyle alengerli toplu taşıma kartı desteği vs verilecekse çok saçma olur. ya valla ben anlamıyorum bu hükümeti

Yorumsuzadam
Memur
20 Mayıs 2024 13:39

Vermezler.

20 Mayıs 2024 18:24

Biniş kartı yerine maaşa ek vermeliler , adam çalıştığı kuruma yakin daha yüksek kirada oturuyorsa oda faydalansın, yada aracıyla giden kişilere bir miktar katkı olur.. gerçi ortada henüz bir şey yok sarı sendika bir hak verilecekse de almaz

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
20 Mayıs 2024 21:09

maliyenin birak memurunu soforu bile uzman oldu

belediyede donunu cekemeyen adamlar sds denilen parayi cukkaliyor

sgk memurunun yilda 2 kez aldigi brut asgari ucret tutarindaki ikramiyeyi diline dolayanlar

bunlara 1 kelime etmiyor

Mahmut Çelik, 1 yıl önce
aynen kardeş tüm türkiye sgk memurlarına karşı. Tü kaka segeka

YaşasınKötülük
Aday Memur
21 Mayıs 2024 09:02

adamlar servis hakkını elinden almış ne sesini çıkaran var ne eylem yapan, bi de otobüs parasının peşine düşmüşsünüz size o bile falza

tarantulaziz
Aday Memur
21 Mayıs 2024 09:22

Tam milletvekillerinin verdiği kanun teklifleri gibi sorun çözmekten çok sorun çıkaracak bir tavsiyede bulunmuşsun. Ben sana söyleyeyim benim çalıştığım kamu kurumu ile oturduğum ev farklı ilçelerde ama yürüme mesafesinde diğer arkadaş aynı ilçede oturmasına rağmen günlük 2 saati yolda geçiyor.

bravebey, 1 yıl önce

tayin harcırahı nasıl veriliyorsa bu da öyle olabilir.

mesela memuriyet mahalli içindeki yer değişikliğine harcırah verilmez.

hiç veriliyofalan demeyinveren birimler hatalı veriyor.

657ye eklenebilecek ek maddeyle bu iş çözülebilir:

örn:

ek madde X:

memuriyet mahalli dışında ikametgahı olan ve görev yerlerine mutat vasıta araçlarıyla kendi ulaşım sağlayan devlet memurlarına aylık memur gösterge rakamının 2000 ile çarpılması sonucu bulunacak miktar kadar ulaşım desteği ödemesi yapılır.

Fiilen nvi kayıtlarındaki adresinde ikamet etmeyerek ulaşım desteği başvurusu yapanlara kademe ilerlemesi cezası uygulanır.

gibi gibi.. ancak böle bi düzenleme 3 sene içinde zor. malum tasarruf tedbilerleri uygulanıyor.

servisler bile kaldırılıyo

bravebey
Kapalı
21 Mayıs 2024 16:29

memuriyet mahalli kavramının ana mevzuatı olan harcırah mevzuatından bi haber olduğundan öyle düşünüyorsun.

tarantulaziz, 1 yıl önce

Tam milletvekillerinin verdiği kanun teklifleri gibi sorun çözmekten çok sorun çıkaracak bir tavsiyede bulunmuşsun. Ben sana söyleyeyim benim çalıştığım kamu kurumu ile oturduğum ev farklı ilçelerde ama yürüme mesafesinde diğer arkadaş aynı ilçede oturmasına rağmen günlük 2 saati yolda geçiyor.

08 Şubat 2025 15:40

Her kamu çalışanına ayda en az 3 bin lira ulaşım desteği verilmelidir

Anuşirvann
Genel Müdür
09 Şubat 2025 18:39

Yemek yardımı da yapılmalı bence

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi