Editörler : Pangaea

lutt
Şube Müdürü
19 Mayıs 2024 08:25

süperrr

Pratik Hoca
Şube Müdürü
19 Mayıs 2024 09:22

Seminer gerekli mi gereksizmi den önce seminer dönemini anlamak lazım.

Eylüldeki seminer: Eğitim öğretimin tüm planlamasının yapıldığı zaman dilimidir. Şube dağılımı, ders dağılımı, kulupler rehberlik, sosyal etkinlik planları, iş sağlığı planları vs. vs.

Haziran semineri: Yıl bitmiş yılın değerlendirmesi yapılır. Okul olarak öğretmenler kurulunda, şube olarak Şökte, ders olarak zümrede. Varsa eksik kalan yanlar konuşulur seneye alınması gereken önlemler tartışılır karara bağlanır. Bu kararlar eylülde masaya yatırılır.

Ama bizdeki mantık yıllık plan yapmayalım, günlük plan yapmayalım yapanda yok zaten, kurullar işte öğle kağıt üstünde olsun diye. Neymişte onlşne olsun muş, ATOMU MU PARÇALIYORMUŞUZ.

Camia kendinize gelin. Siz hammadeside ürünüde ibsan olan bir iş yapıyorsunuz. Bu iş savsaklanmayacak kadar önemli.

Herkes konuşuyor. Akıl veren çok. Bakanlığın bu politikalarını sahada uygulayan biziz. Öğretmen itibarı konusundaki olumsuzluklarda içimizdeki ona karışmam, buna karışmam, o gereksiz diyen tiplerin kabahati yokmu?

Çözüm şu cocuğunuza nasıl bir okul, öğretmen arıyorsanız öğle olursanız işler çmzülecek. Ozaman angarya gelen işlerin önemli olduğunu anlayacaksınız.

20 Mayıs 2024 20:31

zaten öyle olacak. Son dk online oldu kararı gelirse şaşırmam

Dekemi, 1 yıl önce

Öğretmenler semineri istedikleri ilden alabilecek, ya herkes belli illerde seminer yapmak isterse ve o illerdeki okullar seminer için dolarsa ne olacak?

Emre.keles
Memur
21 Mayıs 2024 08:03

kıyamam ya tatilinizden bir hafta on günlük kısım seminere gidecek diye mi dert ettiniz bu kadar:) cidden sizleri memnun etmek o kadar zor kim.Hem bu kadar az çalışmaya bu parayı al kendi mesleğinle alakalı seminer de zoruna gitsin:)

yeni_müdür
Aday Memur
21 Mayıs 2024 08:50

Çok doğru ama bizim Öğrtmen tayfası sürekli mızmızlanarak, okuldan kaçarak anti pati oluşturdu toplumda. Emin olun yapmak isteyene her seminer döneminde bir yığın iş var.

Pratik Hoca, 1 yıl önce

Seminer gerekli mi gereksizmi den önce seminer dönemini anlamak lazım.

Eylüldeki seminer: Eğitim öğretimin tüm planlamasının yapıldığı zaman dilimidir. Şube dağılımı, ders dağılımı, kulupler rehberlik, sosyal etkinlik planları, iş sağlığı planları vs. vs.

Haziran semineri: Yıl bitmiş yılın değerlendirmesi yapılır. Okul olarak öğretmenler kurulunda, şube olarak Şökte, ders olarak zümrede. Varsa eksik kalan yanlar konuşulur seneye alınması gereken önlemler tartışılır karara bağlanır. Bu kararlar eylülde masaya yatırılır.

Ama bizdeki mantık yıllık plan yapmayalım, günlük plan yapmayalım yapanda yok zaten, kurullar işte öğle kağıt üstünde olsun diye. Neymişte onlşne olsun muş, ATOMU MU PARÇALIYORMUŞUZ.

Camia kendinize gelin. Siz hammadeside ürünüde ibsan olan bir iş yapıyorsunuz. Bu iş savsaklanmayacak kadar önemli.

Herkes konuşuyor. Akıl veren çok. Bakanlığın bu politikalarını sahada uygulayan biziz. Öğretmen itibarı konusundaki olumsuzluklarda içimizdeki ona karışmam, buna karışmam, o gereksiz diyen tiplerin kabahati yokmu?

Çözüm şu cocuğunuza nasıl bir okul, öğretmen arıyorsanız öğle olursanız işler çmzülecek. Ozaman angarya gelen işlerin önemli olduğunu anlayacaksınız.

tarih-1903
Şube Müdürü
21 Mayıs 2024 17:15

neymiş o yığın işler? söyleyin de yapalım

yeni_müdür, 1 yıl önce

Çok doğru ama bizim Öğrtmen tayfası sürekli mızmızlanarak, okuldan kaçarak anti pati oluşturdu toplumda. Emin olun yapmak isteyene her seminer döneminde bir yığın iş var.

Gezgingiller
Aday Memur
22 Mayıs 2024 15:01

Arkadaşlar merhaba umarım mesajımı görürsünüz ve bilginiz vardır.Şuan ücretsiz izindeyim Almanya dayım. Eşimin işi sebebiyle yaza kadar burada kalacaktık. Seminerler online olur düşüncesiyle 15 haziran a kadar izin aldım fakat yüzyüze olacağı açıklndı. Ben de hemen kızımla kendime bilet aldım.Ama madem bayram diye memleketimde alırım semineri dedim. Fakat sistem şöyle bir uyarı verdi. Şuan görevde olmadığınız için hizmetiçi başvuruda bulunamazsınız.Ne yapmalıyım ?

bahçesaray, 1 yıl önce
5 ya da 7 gün olacak Meb ana sayfada

Gezgingiller
Aday Memur
22 Mayıs 2024 15:03

Arkadaşlar merhaba umarım mesajımı görürsünüz ve bilginiz vardır.Şuan ücretsiz izindeyim Almanya dayım. Eşimin işi sebebiyle yaza kadar burada kalacaktık. Seminerler online olur düşüncesiyle 15 haziran a kadar izin aldım fakat yüzyüze olacağı açıklndı. Ben de hemen kızımla kendime bilet aldım.Ama madem bayram diye memleketimde alırım semineri dedim. Fakat sistem şöyle bir uyarı verdi. Şuan görevde olmadığınız için hizmetiçi başvuruda bulunamazsınız.Ne yapmalıyım ?

Qovboypolis01
Şube Müdürü
24 Mayıs 2024 09:07

Seminerleri gereksiz buluyorum

hsnsylk
Genel Müdür
24 Mayıs 2024 14:20

bayram çarşamba günü bitiyor perşembe günü bayram yok.

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Bayram haftasına bile seminer koymuş. Elinden gelse bayramda bile çağırır.

24 Mayıs 2024 14:33

Vallaha mı la yemin ettt

hsnsylk, 1 yıl önce

bayram çarşamba günü bitiyor perşembe günü bayram yok.

lutt
Şube Müdürü
24 Mayıs 2024 17:43

haftayaymış diyola

Dekemi
Memur
24 Mayıs 2024 17:56

Arkadaşlar yeni müfredatı talim terbiye kurulu onaylamış, yani artık seminerde müfredat ile ilgili rapor yazmaya gerek kalmadı, sene sonu seminerinden vazgeçip öğretmenleri salıvermeleri lazım

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi