Editörler : Pangaea

Sempatikbiri95
Aday Memur
21 Mayıs 2024 20:55

Müdür okulda yoksa?Adı var kendisi yok.Öyle bir okulda çalışmıştım kabus gibiydi.Müdürün kankaları müdürlük yapıyordu resmen.Müdür yardımcısı da kim oluyor!

ebuducane, 1 yıl önce
müdür görevini yapmıyorsa???

ebuducane
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 22:59

aynen. müdür var yok ama sorumluluğa yardımcı da ortak?
Sempatikbiri95, 1 yıl önce

Müdür okulda yoksa?Adı var kendisi yok.Öyle bir okulda çalışmıştım kabus gibiydi.Müdürün kankaları müdürlük yapıyordu resmen.Müdür yardımcısı da kim oluyor!

fb88
Şube Müdürü
22 Mayıs 2024 15:49

Müdür görevini yapmıyorsa hatasını bulup delili ile birlikte önce milli eğitime sonra cimere

ebuducane, 1 yıl önce
müdür görevini yapmıyorsa???

imt24_24
Aday Memur
22 Mayıs 2024 16:42

Görev tanımızda olmayan WP grupları gibi mecralarandan ivedi ile ayrılınca bu sıkıntıları yaşamazsınız. Size dönük bir bildirim yapılacaksa da DYS üzerinden yapılır, resmiyet ve devlet adabı korunmuş olur .Yine ilgili kişiye doğrudan mesaj atmak yerine herkese aynı baskıyı yapmak adına WP grubuna mesaj atmak idarecilerin genel özelliği, biz devlet memuruyuz sayın hocam yönetmelik gereği neyse idare olarak yaparsın, aksi halde sistem oyuncağa dönüyor.

Elmerl
Aday Memur
22 Mayıs 2024 21:32

ben m. yardımcılığı yaparken mesajlari müdür yazsın istediğimde ya da öğretmenle konuşmasını istediğimde ben kötü oldum. idareciymisim vs vs. bana mesaj attirmalar aratmalar uyarıları bana yaptirmalar en sonunda ben kötü kendisi iyi oldu. yani müdür bu yolu açmamışsa müdür yardımcısı bunları yapmaz. kendisine üzüldüm. dilerim benim gibi bir an evvel kurtulur.

TayfurG01
Şube Müdürü
22 Mayıs 2024 21:56

Okul idaresi yetkisiz etkisiz elemana dönüştürülünce dert yanmak beyhude hocam.Okullarda düzen disiplin nasıl sağlanacak diyen yok.Herkes müdür olmuş herkes çok biliyor.Kurumlarda huzur kalmadı hergün bir entrika dümen film valla zor iş.Al sınıfını keyfine bak idarecilik hamallık uşaklık bu sistemde.

23 Mayıs 2024 05:41

Tabii ki soruşturma açamaz ama nöbet defterine geç girdiğinizi yazabilir, nöbetçi olduğu gün sizi sözlü bir şekilde uyarabilir ve dys üzerinden işlem başlatabilir. Ayrıca yoklamaları girdiği gün defterde konu yazmadığınız yerleri uygun şekilde ve size yaptırım yapılacak şekilde doldurabilir. Kurallar bir tek sizden yana çalışmıyor.

fb88, 1 yıl önce

Nöbetçi müdür yrd gözlemler gözle imi müdğre bildirir.müdğr ister sözlü ister yazılı uyarır.doprusu bu şekilde.benim amirim olmayan müdür yrd benim hakkı da soruşturma açamaz yetkisi yok.soruştırma açamayan birisi beni sözlü olarak ta uyramaz.

Thalesemre
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 22:57

Derse kasıtlı geç giren varsa işlem yapılmalı.

Yamyamav
Şef
24 Mayıs 2024 01:02

Bir sürü okulda çalıştım. İdare işini iyi yapmıyorsa öğretmen de savsakliyor. Ama idare işini yapıp cabaliyorsa öğretmen de calisiyor. Döngü böyledir. İş idarede bitiyor. Acaba bu uyarıyı yapan müdür yard. İşini iyi yapıyor mu?

muskarian
Şef
30 Mayıs 2024 18:48

Ya bu nasıl bir konudur?Bunun adı idareciyi itibarsizlastirmak hatta görevini yapmasını engellemektir bence bunu daha fazla dillendirmeyin , adam görevini yapıyor ne var bunda ? onca iş yükü okulun tüm sorumluluğu uzun mesai yönetmelikler ,sorun olan herşeyle uğraştığı yetmiyormus gibi bir de bu tarz durumlarla nasıl uğraşsin? Burada kasıtlı bir durum yok ki?

okulön
Memur
31 Mayıs 2024 20:38

Bisey diyim mi idareciler öğretmene bu konuda yüklenemezler. Neden mi ? 1. kendileri uymuyorlar mesai saatlerine 2. Her okulda idarenin kayırdıgı öğretmenler oluyor. İdarenin uyardığı öğretmen direkt olarak ayrımcılık yapıldığını müdürün suratına söyler. 3. okullarda kamera var mesai ve derse giriş çıkış konusunda kimse inkar edemez bu durumu

ebuducane
Daire Başkanı
01 Haziran 2024 02:17

Saçmaaaa
okulön, 12 ay önce
Bisey diyim mi idareciler öğretmene bu konuda yüklenemezler. Neden mi ? 1. kendileri uymuyorlar mesai saatlerine 2. Her okulda idarenin kayırdıgı öğretmenler oluyor. İdarenin uyardığı öğretmen direkt olarak ayrımcılık yapıldığını müdürün suratına söyler. 3. okullarda kamera var mesai ve derse giriş çıkış konusunda kimse inkar edemez bu durumu
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi