Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Mayıs 2024 12:29

Mal müdürlükleri kapatılıyor.

Devamı akşama kadar pinekleyen hiçbir iş yapmadan mesai tamamlayan, bu Devletin üstüne kambur olmuş benzeri kurumlara, ve ayrıca taşeron sistemine uygulanmalıdır.

19 Mayıs 2024 12:39

bence personel rejimi de gozden gecirilmeli. bir suru kurumda hafif tempoda calisan memurlar varken bazi kurumlarda personel eksikliginden memurlarin is yuku cok fazla olabiliyor. devlet bunu degerlendirip ihtiyaca gore personellerin kurumlar arasi gecisinde esneklik saglamali.

beurak0000
Memur
19 Mayıs 2024 13:48

işçilerin yediye ve ikramiyeleri de kaldirilmali
mura_t_arslan, 12 ay önce

bence personel rejimi de gozden gecirilmeli. bir suru kurumda hafif tempoda calisan memurlar varken bazi kurumlarda personel eksikliginden memurlarin is yuku cok fazla olabiliyor. devlet bunu degerlendirip ihtiyaca gore personellerin kurumlar arasi gecisinde esneklik saglamali.

elektronik49
Kapalı
19 Mayıs 2024 14:30

Ozel kalemlikler danismanliklar ceo gibi ve onlara bağlı birimler kapatılmalı.ozel kalemin şoförünün şoförü var.onlari da bir zahmet kaldirin

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
19 Mayıs 2024 16:25

İş gücü olmayan yerlerde çalışanlara asgari ücret teklif edilmelidir.

srozer980
Aday Memur
19 Mayıs 2024 22:56

Komik olmuş o kapatılacak 300 mal müdürlüğündeki 450-600 personel personel ( çoğu ilçede tek müdür var personel dahi yok) diyanet sağlıkta eğitim de dahil birim bazında verdiği hizmet maliyetinin onda biri İzmir urla aliağa 2 ilçede ve köylerindeki imam müezzin kuran kursu eğiticisi sayısı bu 300 ilçede personelin sayısına neredeyse eşit aşırı komik.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
20 Mayıs 2024 11:09

O işi kim yapacak? Personel nereye kaydırılacak?

kerten.kele
Şube Müdürü
20 Mayıs 2024 17:43

e devlet yapacak
İsmi Lazım Deil, 12 ay önce

O işi kim yapacak? Personel nereye kaydırılacak?

C.Z.c.z
Şef
20 Mayıs 2024 18:05

Gençlik ve Spor bakanlığında Eğitim Yönetim Sistemi başlığı altında yapılan ek ders çalışmasına ya ciddi bir sınırlama getirilmeli yada kapatılmalıdır. Kişiler Çalışmadan çok ciddi kayıplara neden oluyor. Denetim yok.

karakahve
Aday Memur
20 Mayıs 2024 20:44

İlk is belediyeler olmalı. Gerekli bakanlıklara devredilmei yaptığı işler. Belediyeler çiftlik gibi olmuş

tolgperperek
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 10:14

müftülükleri ve özel kalem müdürlüklerin tümünü kaldırsınlar, sürekli işçi kadrolarınıda sözleşmeliye çevirip tediye vb.kaldırılsın o zaman ülke şahlanır hatta bir avuç 657 memur olduğumuz çok bariz ortaya çıkar.

Karizmaunl
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 11:41

Malmüdürlüklerinin kapatılacağı ilçeler komple kapatılmalı. 5-6 okul için milli eğitim müdürlükleri, 7-8 cami için müftülük, 2-3 bin yaşayan kişi için nüfus müdürlükleri var. Belde belediyesi bile olamayacak köyşerden yüzlerce ilçe yapıldı. Tasarruf yapılacaksa kökten yapılmalı.

tolgperperek
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 12:30

evet birebir öyle, zaten oralara memurlar atanmadığı gibi atanan kaçıyor, sonra görevlendirmeli aşırtmalı işçi kadroları dolduruluyor

Karizmaunl, 12 ay önce

Malmüdürlüklerinin kapatılacağı ilçeler komple kapatılmalı. 5-6 okul için milli eğitim müdürlükleri, 7-8 cami için müftülük, 2-3 bin yaşayan kişi için nüfus müdürlükleri var. Belde belediyesi bile olamayacak köyşerden yüzlerce ilçe yapıldı. Tasarruf yapılacaksa kökten yapılmalı.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
21 Mayıs 2024 18:50

Taşeron işçi sistemi gözden geçirilmelidir.

Hukukcu-hoca
Genel Müdür
09 Şubat 2025 13:24

bence kapatılmaz

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
09 Şubat 2025 15:24

Sence mi? güldürme insanı aç biraz araştır. Beş ay oldu o iş biteli. Dalgaya karşı boşa kürek çekme. Sırf yorum yapacağım diye konuşma. Bilgin moduna girme. Biliyorsan konuş bilmiyorsan kes tıraşı. Git kumda oyna.

Hukukcu-hoca, 3 ay önce

bence kapatılmaz

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi