Editörler : Pangaea
19 Mayıs 2024 21:12

LGS Rapor

Öğretmenlerim merhaba. Oğlum nasipse LGS sınavına girecek ama şu anda kolu kırıldı ve alçıda muhtemelen sınava kadar da çıkmayacak. LGS sınavına alçıyla girmesi için herhangi bir girişim yapacakmıyız. Sorun teşkil eder mi? Okul dilekçe yazmanız ve rapor eklemeniz gerekir dedi. Bu konu bilgisi olan yönlendirebilir mi? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

19 Mayıs 2024 22:10

5.7. Okulunda sınav tedbir hizmeti alması gereken özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin velileri/vasileri ile irtibata geçerek öğrenciye uygun sınav tedbir hizmetini belirlemek ve EK-2 "Sınav Tedbir Hizmetleri Bildirim Formu"na işleyerek ilgili RAM'a göndermek, okul un yapacağı iş
19 Mayıs 2024 22:11

8.5. Bedensel Yetersizliği Olan Öğrenciler Yazma becerisini engelleyecek derecede ince motor becerilerde yetersizliği olan ya da yazma becerisini engelleyecek uzuv kaybı (ampütesi) olan öğrenciler tek kişilik salonlarda sınava alınacaktır. Bu öğrencilere 20 dakika ek süre verilecektir. Bu öğrencilere RAM tarafından yapılan değerlendirme sonucuna göre kodlayıcı verilecektir. Kaba motor becerilerinde yetersizliği bulunan ortez, protez, yardımcı araç-gereç kullanan öğrenciler giriş katlarda bulunan salonlara diğer öğrencilerle birlikte yerleştirilecek olup bu öğrencilere ek süre verilmeyecektir.
19 Mayıs 2024 22:13

8.5. Bedensel Yetersizliği Olan Öğrenciler Yazma becerisini engelleyecek derecede ince motor becerilerde yetersizliği olan ya da yazma becerisini engelleyecek uzuv kaybı (ampütesi) olan öğrenciler tek kişilik salonlarda sınava alınacaktır. Bu öğrencilere 20 dakika ek süre verilecektir. Bu öğrencilere RAM tarafından yapılan değerlendirme sonucuna göre kodlayıcı verilecektir. Kaba motor becerilerinde yetersizliği bulunan ortez, protez, yardımcı araç-gereç kullanan öğrenciler giriş katlarda bulunan salonlara diğer öğrencilerle birlikte yerleştirilecek olup bu öğrencilere ek süre verilmeyecektir.

fen-25
Şef
19 Mayıs 2024 22:24

öncelikle gecmiş olsun.okula dilekçe ve rapor eklemeniz lazım cünkü çocuğunuz yeni kaza gecirmiş yani okul bilmiyordu ve dolayısıyla da bunu bildirmedi. siz dilekçe ve raporu okula verin onlar da kodlayıcı ister yani sınava oğlunuz tek kişilik sınıfta girer.umarım yardımcı olabilmişimdir.saygılar

imbat35
Aday Memur
20 Mayıs 2024 09:15

kusura bakmayın ben meramı mı tam anlatamadım şimdi fark ettim çocuğumun yazı yazma konusunda bir sıkıntısı yok bunun için bir engelimiz yok diğer kolunda alçı yani sadece sınav güvenliği ile ilgili sınav salomuna girmesinde bir engel teşkil eder mi bunu merak etmiştim

Sempatikbiri95
Aday Memur
21 Mayıs 2024 16:36

Hayır etmez.Okul müdürü ile görüşüp yanında götürmesi gereken rapor var mı öğrenin.

Hukukcu-hoca
Genel Müdür
24 Mayıs 2024 14:57

Rapor kabul edilmez

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi