Editörler : E.Kayı Han
20 Mayıs 2024 22:59

Ceza mahkemesi kac durusma olur kac yıl surer

Bilgisi olan yada başına bu tarz Bi olay gelen varsa yazarsa sevinirim..karşı taraf yabanci uyruklu Turkiyede yok iftira atıyor ve sinir dışı ediliyor ..10 durusma oldu ve her seferinde hakim yabanci şahısın yakalanmasının beklenmesi deniliyor ifadesini almak istiyor alamadığı için hüküm kuramıyor.....mağdur olan devlet memuru emniyet beklemeyip ihrac ediyor herzamanki gibi.. savcı mütalaa vermiyor ..savcı yada hakim şikayet edilebilir mi..çünkü 3 yıldır süren bir mahkeme herhangi bir hüküm yok ortada..yabancının yakalanmasindan vazgecilemezmi çünkü yabanci uyruklu sahis düzensiz orda burda yaşayan biri..50 sene onu mu bekleyecegiz

ahmet3442
Aday Memur
21 Mayıs 2024 15:37

???

Zeytun31
Şef
21 Mayıs 2024 16:09

sa egm idari soruşturma ne kadar sürdü yürütmeyi durdurma dava açtın mi

Jamyo2015li
Memur
22 Mayıs 2024 09:28

merhaba geçmıs olsun rabbım yardımcın olsun öncelikle, benımde fetö davam 4 yıl sürdü sadece bir kişinin beyanını almak için bekledı normalde 1 yılda araştırmalar falan bitti ama illa aynı okulda olmadıgım benımle ardışıga düşmüş onun memleketi ağrı benımkı samsun alakamız olmadıgı halde adam onu dınlemek ıstedi ve buda 4 yıl surdu bekledıgımız adam ıngılterede cıktı caleştıgı şirket göndermıs ve bu adamı bulana kadar atla karayı sectık adama hıcbırşey teblıg edılmemıs geldiği günde savcı mutalasını verdı hazırmıs onlarda bılıyor sonucu ama eksıklık yuzunden veremıyor işte, eğer ımkan varsa ulaşmaya çalış adama yoksa dosya bır ust mahkemeden donuyor eksık var dıye o adamın ılla ve ılla beynaının alınması gerekıyor, gönul ısterdı yolu su şöyle yaparsan biter demek ama malesef o kişi gelene kadar sürecek. rabbım yadımcın olsun.

ahmet3442
Aday Memur
22 Mayıs 2024 16:18

Tabiki idari dava açtım bekleme kararı verdi idare mahkemesi ceza mahkemesini bekleyecem dedi.

Zeytun31, 11 ay önce
sa egm idari soruşturma ne kadar sürdü yürütmeyi durdurma dava açtın mi

ahmet3442
Aday Memur
22 Mayıs 2024 16:26

Tesekkurler benim konu gorevi kotuye kullanmayla ilgili..seninki Türk benimki yabanci ve göç idaresi hudut kapıları yazı yazdi biz bu şahsı deport ettik yolladık diye ama hala mahkeme yakalanmasını istiyor sacmalik 3 senedir sürüyor

. Adam belki öldü yani nerden bilcez adam turkiyede değil zaten kacak ve gelmez Turkiyeye ayıkla pirincin tasini.

Savcı hakim karar verse kim ne diyebilirki ben 10 durusma bekledim gelmedi bende karar verdim deyip dosyayı kapatabilir aslinda...sorun şu ihrac olmasam sorun değil emniyet ceza mahkemesini beklemiyor 2 yıl doldu mu ihrac ediyor...ceza mahkemesinde cezan kesinleşmesi kadar herkes masumdur ama kime anlatcan..idare mahkemesi ceza mahkemesi belli olana kadar bekleme karari verdi kötünün iyisi Allahtan istinafla uğraşmıyorum red etmedi

Jamyo2015li, 11 ay önce

merhaba geçmıs olsun rabbım yardımcın olsun öncelikle, benımde fetö davam 4 yıl sürdü sadece bir kişinin beyanını almak için bekledı normalde 1 yılda araştırmalar falan bitti ama illa aynı okulda olmadıgım benımle ardışıga düşmüş onun memleketi ağrı benımkı samsun alakamız olmadıgı halde adam onu dınlemek ıstedi ve buda 4 yıl surdu bekledıgımız adam ıngılterede cıktı caleştıgı şirket göndermıs ve bu adamı bulana kadar atla karayı sectık adama hıcbırşey teblıg edılmemıs geldiği günde savcı mutalasını verdı hazırmıs onlarda bılıyor sonucu ama eksıklık yuzunden veremıyor işte, eğer ımkan varsa ulaşmaya çalış adama yoksa dosya bır ust mahkemeden donuyor eksık var dıye o adamın ılla ve ılla beynaının alınması gerekıyor, gönul ısterdı yolu su şöyle yaparsan biter demek ama malesef o kişi gelene kadar sürecek. rabbım yadımcın olsun.

ahmet3442
Aday Memur
24 Mayıs 2024 12:46

Bilgi verecek kimse yok mu?nasıl bir yol izlemeliyim

ahmet3442
Aday Memur
05 Şubat 2025 23:04

Bu şekilde başına olay gelen oldu mu çözümü nedir ne yapmak gerekir?yıllar geçiyor ömür bitiyor malesef

ahmet3442, 11 ay önce

Bilgi verecek kimse yok mu?nasıl bir yol izlemeliyim

06 Şubat 2025 01:34

çok geçmiş olsun. burdaki rutin konulardan olsa kesin birisi fikir söylerdi. aklım ermedi. idari mahkeme nasıl belletici mesele yapıyor? tebliğ mi ediyor cezayı bekliyorum diye
ahmet3442, 3 ay önce

Bu şekilde başına olay gelen oldu mu çözümü nedir ne yapmak gerekir?yıllar geçiyor ömür bitiyor malesef

ahmet3442
Aday Memur
15 Şubat 2025 14:54

Başına buna benzer bir olay gelen yada fikri olan var mı?ne yapılması gerekir?10 durusma ve geçen 4 yıl...hala yabanci uyruklu şahısın beklenilmesi ..ne zaman çözülür bu olay

ahmet3442, 11 ay önce

Tesekkurler benim konu gorevi kotuye kullanmayla ilgili..seninki Türk benimki yabanci ve göç idaresi hudut kapıları yazı yazdi biz bu şahsı deport ettik yolladık diye ama hala mahkeme yakalanmasını istiyor sacmalik 3 senedir sürüyor

. Adam belki öldü yani nerden bilcez adam turkiyede değil zaten kacak ve gelmez Turkiyeye ayıkla pirincin tasini.

Savcı hakim karar verse kim ne diyebilirki ben 10 durusma bekledim gelmedi bende karar verdim deyip dosyayı kapatabilir aslinda...sorun şu ihrac olmasam sorun değil emniyet ceza mahkemesini beklemiyor 2 yıl doldu mu ihrac ediyor...ceza mahkemesinde cezan kesinleşmesi kadar herkes masumdur ama kime anlatcan..idare mahkemesi ceza mahkemesi belli olana kadar bekleme karari verdi kötünün iyisi Allahtan istinafla uğraşmıyorum red etmedi

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi