Editörler : E.Kayı Han
21 Mayıs 2024 11:09

Diyalektik Sendikalizm

Adalet Bakanlığı?nda gerçek ve korkusuz bir sendika kursam buradan ne kadar destek alabilirim?

Karar yazmak sizin işiniz değil, duruşma hazırlığı, ek karar sizin işleriniz değil. Müdürlerin tebligatları sizin işiniz değil. Akşam 8 e kadar duruşma yapmamak için, İnsan gibi çalışmak ve insan yerine konmak için ne kadar ileri gidebileceğimizi görmemiz gerekiyor.

Almira2024
Aday Memur
21 Mayıs 2024 11:47

Ben çok umutlu görmüyorum, beni sakın yanlış anlama. Komisyon içerisinde merkezden mülhakatlara herhangi bir sebep olmaksızın gönderilen personellerin önüne geçemedi sendikalar. Kendimden örnek vereyim eşim ile aramda olan boşanma davası atama sebebi olarak 85 km uzağa atandık. Eşim ile barışmış olmamdan 3 ay sonrasında. Destek alabilir misin alabilirsin ama çözüm bulabilir misin en büyük soru o.

katip1988
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 21:09

Hiç canını sıkma kafanı da yorma hocam bu iş düzelmez

Derviş-000
Aday Memur
22 Mayıs 2024 12:30

Çok net söylüyorum... Arkanda bir avuç personel dışında kimseyi bulamazsın dostum... Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesini benimsemiş bir toplumdan bahsediyoruz... Üzüldüğünle ve hayal kırıklığı ile kalırsın ortada...

abozkurtb
Aday Memur
23 Mayıs 2024 11:21

Kendinde gördüğün tüm vasıfları git bir sendika ile görüş, örnek adaletsen, sonra bu nitelikleri zaten oturmuş bir sendika ile harekete geçir. Karşılığını bulamazsan kendini belli edersin. Adalet Bakanlığı personelleri yıllardır sarısenli olmaya devam ediyor, onca kayıptan sonra yetkilerinde, sayılarında hiç azalma olmadı. Bunlar benim düşüncelerim, kendilerince iyilerdir bu beni bağlamaz. Bıktık usandık ama müdür olacağım bu nedenle sarısende olmam lazım diyen onca geri kafalı varken, bu işler düzelmez.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
23 Mayıs 2024 11:59

Sistemi yalakalık üzerine kurman lazım yoksa kimseyi bulamazsın.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi