Editörler : Pangaea

pelining
Yasaklı
22 Mayıs 2024 08:46

Evet bilmeden yorum yaptım, sanane ? Yorum yaparken başlık sahibinin sorduğunun yazmam lazım, bilgi sahibi olmam lazım diye bir kural mı var?

Canım istedi yazdım, mantıksız yazdım sanane?

fatih ç., 1 yıl önce

Okumadan atladınız heralde diyeceğim ama okumuşsunuz da, bilgi sahibi olmaya gerek yok, gibi saçma bir şekilde giriş yapmanızdan belli.

Başlığı açan kişi demiş ki, Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan varsa, beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Bilginiz yok. Tecrübeniz yok. Niye böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz madem? Bu öğretmen arkadaş diyor ki, belki çevrenizde vardır 2 dil tazminatı alan. Belki duydunuz. Belki idareci vardır, kendisi yollamıştır ilçeye...

Hayır yaptığınız yorum da kendi içinde mantıksız. Önce, ingilizce öğretmeni italyanca kullanmayacak niye tazminat alsın, demişsiniz. Sonra, ingilizceci ingilizceden nige tazminat alıyor zaten lisansı bu, demişsiniz.

O zaman hiçbir öğretmen dil tazminatı almaz zaten. Matematik, kimya, Türkçe öğretmeni ingilizceyi nerede kullanacak da tazminat alacak? Direkt, ben dil tazminatına karşıyım, deyip geçin.

symphony19
Aday Memur
22 Mayıs 2024 09:06

pelining adlı üyenin yorumlarını kahkaha atarak okuyorum. Bilgi namına bir şey yok ama mevzuata hakimmiş gibi bir de yorum yapıyor.

pelining
Yasaklı
22 Mayıs 2024 09:32

Ne güzel işte sayemde gülüyorsun, dua et bana daha ne istiyorsun

symphony19, 1 yıl önce

pelining adlı üyenin yorumlarını kahkaha atarak okuyorum. Bilgi namına bir şey yok ama mevzuata hakimmiş gibi bir de yorum yapıyor.

fatih ç.
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 21:15

Ruh hastası mısın? İlaçlarını düzenli olarak al madem. Burası yardımlaşma için açılmış bir forum. Bilgi edinmeye çalışıyor insanlar.

Allah'tan böyle değişik tiplemeler yok çevremde. Ailene, varsa ki sanmıyorum ardaşlarına sabırlar. Hayatlarına almak onların suçu tabii, kendileri kaşınmış. Birisi güldüğünü söylemiş. Ben de şükrediyorum.

pelining, 1 yıl önce

Evet bilmeden yorum yaptım, sanane ? Yorum yaparken başlık sahibinin sorduğunun yazmam lazım, bilgi sahibi olmam lazım diye bir kural mı var?

Canım istedi yazdım, mantıksız yazdım sanane?

osmancan71
Aday Memur
24 Mayıs 2024 10:52

elbette alır. birisi de demiş ki; 8 dil bilse 8 tane mi alacak tabiki alacak. zaten yds den dil tazminatı alaacak kadar dile hakim olmak hiç kolay değildir. ve dil tazminatı miktarı da bunun karşılığı olacak bir meblağ değil zaten bana kalsa 2 dili layıkıyla bilen öğretmene 2 katı maaş versek bile az iken alamaz fln yazanlar şaşırttı beni. bilgi sahibi olmasa bile bir öğretmenin böyle bir konuda yanlış yorum yapması da aynı derece şaşırtıcı ve vahim.

pelining
Yasaklı
24 Mayıs 2024 11:19

Sen kendi işine bak, benim ilaçlarım ruh sağlığım seni ilgilendirmez, hadi işine bak

fatih ç., 1 yıl önce

Ruh hastası mısın? İlaçlarını düzenli olarak al madem. Burası yardımlaşma için açılmış bir forum. Bilgi edinmeye çalışıyor insanlar.

Allah'tan böyle değişik tiplemeler yok çevremde. Ailene, varsa ki sanmıyorum ardaşlarına sabırlar. Hayatlarına almak onların suçu tabii, kendileri kaşınmış. Birisi güldüğünü söylemiş. Ben de şükrediyorum.

aydın.
Aday Memur
25 Mayıs 2024 14:45

2 dilden dil tazminatı alınır.

pelining, 1 yıl önce

Bilgi sahibi olmaya gerek yok, alamazsınız, ingilizce öğretmenisiniz, italyancayı kullanmayacaksınız neden size bunun için bir ücret versinler?

Kaldı ki kullanacak bile olsanız bir ücret iki tane alınmaz, o zaman 10 dil bilseniz 10 ücret mi alacaksınız?

Bana kalırsa ingilizce öğretmenlerine ilgilizce dil ücreti verilmesi esas olacak iş değil, bu sizin lisans alanınız bunun için neden ücret alıyorsunuz?

İngilizce öğretmenini ingilizce bildiği içün ödüllendirmek ne kadar mantıksız

kmkm_tr
Şube Müdürü
27 Mayıs 2024 13:48

Ne ilginç bir güruh yahu.Birisi almamalı yazmış biri mantıksız demiş.Hayatı boyunca bir tek Yds sorusu çözmemiş ya da girip sallayarak 20-25 alan tipler kalkmış almasın demiş.Sınav her ne kadar dil kullanımı ile uzaktan yakından ilgili olmasa da gerçekten okuduğunu anlama ve kelime düzeyinde olağanüstü zor bir sınav(C1/C2). Girip 70+ alan herkes de sınavın yapıldığı sayıda dil tazminatı alabilir kardeşim.Şahsen ben 2 dilden alıyorum.Ingilizce'den 96.25 ile A+ yani 600+ tl alıyorum.Almancadan da 75 ile C düzeyinde 300 tl civarıydı dil tazminatı alıyorum.Bunun için YDS'ye girmen ve 70 üzeri aldığın her dilden bu belgeyi okuldaki memuruna vermen kafi.Yokdil tarzı sınavlar geçersizdir

integration
Aday Memur
27 Mayıs 2024 20:17

Ben şu anda ispatlamaya çalısiyorum. Israrla vermiyorlar.

kmkm_tr, 1 yıl önce
Ne ilginç bir güruh yahu.Birisi almamalı yazmış biri mantıksız demiş.Hayatı boyunca bir tek Yds sorusu çözmemiş ya da girip sallayarak 20-25 alan tipler kalkmış almasın demiş.Sınav her ne kadar dil kullanımı ile uzaktan yakından ilgili olmasa da gerçekten okuduğunu anlama ve kelime düzeyinde olağanüstü zor bir sınav(C1/C2). Girip 70+ alan herkes de sınavın yapıldığı sayıda dil tazminatı alabilir kardeşim.Şahsen ben 2 dilden alıyorum.Ingilizce'den 96.25 ile A+ yani 600+ tl alıyorum.Almancadan da 75 ile C düzeyinde 300 tl civarıydı dil tazminatı alıyorum.Bunun için YDS'ye girmen ve 70 üzeri aldığın her dilden bu belgeyi okuldaki memuruna vermen kafi.Yokdil tarzı sınavlar geçersizdir

integration
Aday Memur
14 Temmuz 2024 11:08

Arkadaşlar uzun bir zaman sonra tekrar merhaba... sonunda ilçe milli eğitim 2. dil tazminatını vermeyi kabul etti. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
14 Temmuz 2024 15:13

Allah Allah, halbuki bir kişi ısrarla verilmeyeceğini anlatıyordu!

Hayırlı olsun.

odtulu962014
Aday Memur
14 Temmuz 2024 19:08

hangi il ilçe acaba ?
integration, 11 ay önce

Arkadaşlar uzun bir zaman sonra tekrar merhaba... sonunda ilçe milli eğitim 2. dil tazminatını vermeyi kabul etti. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

integration
Aday Memur
14 Temmuz 2024 20:08

istanbul Bağcılar

odtulu962014, 11 ay önce
hangi il ilçe acaba ?

crabnet355
Müsteşar
15 Temmuz 2024 22:28

Hocam nasıl bir süreç izlediniz,Nerelere başvurdunuz?bakanlık görüş verdi mi? Diğer arkadaşlar da faydalansın diye soruyorum..
integration, 11 ay önce

istanbul Bağcılar

integration
Aday Memur
17 Temmuz 2024 21:51

Çok uğraştım. Önce ödemek istemediler. Dilekce yazdim.olumlu sonuc geldi.ödediler

integration
Aday Memur
01 Ağustos 2024 00:17

Ekleme:

integration
Aday Memur
01 Ağustos 2024 00:18

Cimerden yaptigim bilgilendirme talebinden de "verilir" cevabi aldim...

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi