Editörler : Pangaea

smeran
Memur
23 Mayıs 2024 11:05

https://bursa.meb.gov.tr/www/2024-yili-ogretmenlerin-il-ici-istege-bagli-yer-degistirme-sonuclarina-

reberemo
Şube Müdürü
23 Mayıs 2024 11:37

istanbul yüklenir yüklenmez çöktü. sabredin düzelecektir.

KARATEPE84
Kapalı
23 Mayıs 2024 11:38

Herkesi bulunduğu yerde mutlu etmek lazım

adakızı
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 12:14

Ankara açıklandı

merofen
Şef
23 Mayıs 2024 14:24

il içi atamalarda branşı fen bilimleri olan biri helk eğitim merkezinden nasıl il merkezindeki bir liseye gelir anlamadım ortaokul olması gerekmez miydi yani hangi ders verilecek ne saçma olmuş

ibroibro
Memur
23 Mayıs 2024 14:25

İmam hatip liselerine gelebiliyor hocam ortaokul ve lise birleşmiş ise
merofen, 1 yıl önce
il içi atamalarda branşı fen bilimleri olan biri helk eğitim merkezinden nasıl il merkezindeki bir liseye gelir anlamadım ortaokul olması gerekmez miydi yani hangi ders verilecek ne saçma olmuş

osmann32
Aday Memur
23 Mayıs 2024 14:42

Puan eşitliğinde kural neydi arkadaşlar, ayni puanla yazdığımız okula diğer kişi gitmiş ben kalmışım

merofen
Şef
23 Mayıs 2024 14:49

Bazı liseler ortaokulla mı birleşik yani aynı bahçede iki bina bile olsa imamhatip ortaokulu niye yazmamış il içi tayin sonuç listesi ilköğretim okulu diye geçiyordu eskiden ilkokul ve ortaokullar ama ayrılalı seneler oldu ben hiç lisenin içinde ortaokul öğrencileri görmedim, ben her yıl bana açılan okullara bakıyorum ortaokuldan başka bir şey yazmıyor ne ilkokul ne lise yani bizim branş lisede fizik , kimya, biyoloji dallarına ayrılır hala anlam veremedim fen öğretmeni liseye nasıl atanmış
ibroibro, 1 yıl önce
İmam hatip liselerine gelebiliyor hocam ortaokul ve lise birleşmiş ise

adakızı
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 16:52

Hizmet süresi hocam

osmann32, 1 yıl önce

Puan eşitliğinde kural neydi arkadaşlar, ayni puanla yazdığımız okula diğer kişi gitmiş ben kalmışım

Toplam 193 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi