Editörler : cihan27E.Kayı Han
22 Mayıs 2024 17:32

ÖMK Neden Hala meclise gelmedi? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı

Bu meslek kanunu bu hafta meclise gelecek deniyordu ama hala ses soluk yok! Duyumu olan yok mu hiç?

leonidas_cog
Daire Başkanı
22 Mayıs 2024 18:15

Muhtemelen yoğun bir hayal kırıklığı içerdiği için açıklama yapılmıyor , iyi şeyler olsa Cumhurbaşkanı açıklardı zaten, muhtemelen 10 yıl uzmanlık 20 yıl başöğretmenlik devam edecek, sadece bekleme süresi kalkacak, yaz tatili bile kisalabilir , bu ülkede öğretmenler kadar hizmet içi eğitim alan başka meslek grubu varmı acaba, bu hükümet memurlari hiç sevmiyor , öğretmenlerden ise nefret ediyor

22 Mayıs 2024 18:20

Sevgi karşılıklı ben de sevmiyorum beni sevmeyeni

NikimNik48
Memur
22 Mayıs 2024 20:23

Sadece bekleme süresi kalkacak derken demek istedin nedir yani

leonidas_cog, 12 ay önce

Muhtemelen yoğun bir hayal kırıklığı içerdiği için açıklama yapılmıyor , iyi şeyler olsa Cumhurbaşkanı açıklardı zaten, muhtemelen 10 yıl uzmanlık 20 yıl başöğretmenlik devam edecek, sadece bekleme süresi kalkacak, yaz tatili bile kisalabilir , bu ülkede öğretmenler kadar hizmet içi eğitim alan başka meslek grubu varmı acaba, bu hükümet memurlari hiç sevmiyor , öğretmenlerden ise nefret ediyor

leonidas_cog
Daire Başkanı
22 Mayıs 2024 21:28

Hocam başöğretmen olmak için 10 yıl uzman olmak gerekiyordu eski kanunda, şimdi o bekleme süresi kalkacak, 20 yılı tamamlayanlar başöğretmen olacak olay bu,

NikimNik48, 12 ay önce

Sadece bekleme süresi kalkacak derken demek istedin nedir yani

22 Mayıs 2024 21:38

İnşallah dedigin olmalı ama bu bakana güvenmek !

leonidas_cog, 12 ay önce

Hocam başöğretmen olmak için 10 yıl uzman olmak gerekiyordu eski kanunda, şimdi o bekleme süresi kalkacak, 20 yılı tamamlayanlar başöğretmen olacak olay bu,

tugraturk
Aday Memur
23 Mayıs 2024 09:07

Bakanlık ÖMK ya gelecek tepkileri Uzman Başöğretmenlik süresi kısaltma, ekders zammı vs.. gibi maddelerle azaltmayı planlıyordu muhtemelen Maliye bakanlığı hayırdır dedi ve hiç birine izin vermedi sanırım şimdi kara kara düşünüyorlar nasıl açıklayacağız bu kanunu diye..

ExpertE
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 11:24

Şu dönemde Maliyeden geçemez bu yönde bir düzenleme beklemeyin haklı bir beklenti de değil onca iyileştirme almayan unvan varken yeter gerçekten.

tugraturk, 12 ay önce
Bakanlık ÖMK ya gelecek tepkileri Uzman Başöğretmenlik süresi kısaltma, ekders zammı vs.. gibi maddelerle azaltmayı planlıyordu muhtemelen Maliye bakanlığı hayırdır dedi ve hiç birine izin vermedi sanırım şimdi kara kara düşünüyorlar nasıl açıklayacağız bu kanunu diye..
23 Mayıs 2024 16:36

ÖMK yasasını meclise getirmeye cesaretiniz yoksa Maliye Bakanına verin o getirsin belli ki içi boş tepkiyle karşılanacagı belli sır gibi sakladınız zaten

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi