Editörler : E.Kayı Han
22 Mayıs 2024 20:12

Başka kuruma nakil

Arkadaşlar adalet bakanlığında 1.5 yıllık sözleşmeli mübaşirken geçen yıl kadroya geçen ve şuanda 2.5 yıllık kadrolu mübaşir olan biri naklen atama yoluyla kurum değiştirebilir mi son kadro kanunundaki '4 yıl başka biryere atanamazlar' maddesi engelmidir böyle bir durumda. Lütfen yardım.

bagers
Daire Başkanı
23 Mayıs 2024 11:21

4 yıl dolmadan her hangi bir kuruma geçişe izin vermezler.

Mavile
Aday Memur
23 Mayıs 2024 11:41

Hocam bazıları 3+1 e tabi değilsin bir yıl aynı kadroda çalışınca geçebilirsin diyor o kafama takıldı .

bagers, 11 ay önce

4 yıl dolmadan her hangi bir kuruma geçişe izin vermezler.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Mayıs 2024 23:14

adamın varsa bunları düşünmene gerek yok her türlü yolunu bulur gidersin önce geçici görev sonra nakil vs vs önemli olan atamaya yetkili amire ulaşacak adam

Mavile, 11 ay önce

Hocam bazıları 3+1 e tabi değilsin bir yıl aynı kadroda çalışınca geçebilirsin diyor o kafama takıldı .

benkatip
Şef
24 Mayıs 2024 01:01

Gördüğüm en doğru ve gerçekçi yorum...

cevherdudayev1, 11 ay önce

adamın varsa bunları düşünmene gerek yok her türlü yolunu bulur gidersin önce geçici görev sonra nakil vs vs önemli olan atamaya yetkili amire ulaşacak adam

Mavile
Aday Memur
24 Mayıs 2024 08:51

Hocam ben kanun yolunu soruyorum 4 yılı mı beklemem lazım yoksa bir yıl çalışınca o yol açıkmı diye , adamımız olsa bile babamızın oğlu değil nakilimi onaylatabilirmisiniz dersen yapar belki ama yan yollar için kendini yormaz öyle kişiler.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
24 Mayıs 2024 09:29

yazdığımı okudunmu geçici görev için 4 yıl diye bir şart yok sen adamını ayarla yeterki

Mavile, 11 ay önce

Hocam ben kanun yolunu soruyorum 4 yılı mı beklemem lazım yoksa bir yıl çalışınca o yol açıkmı diye , adamımız olsa bile babamızın oğlu değil nakilimi onaylatabilirmisiniz dersen yapar belki ama yan yollar için kendini yormaz öyle kişiler.

mehmet19095
Aday Memur
24 Mayıs 2024 09:38

fazla heveslenme çok zor

msb1
Aday Memur
24 Mayıs 2024 09:49

Cumhurbaşkanlığının 28.02.2023 tarih ve : E-74073113-010.99-140151 sayılı yazısı şu şekildedir: ...657 sayılı Kanunun geçici 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında

memur kadrolarına atananlar, sözleşmeli personel olarak geçen süreler dahil olmak üzere dört yıl süreyle

kurumlar arası nakil veya kurum içi yer değişikliği suretiyle başka bir yere atanamayacaktır.

Ancak, aşağıdaki durumlarda yapılacak atamalarda söz konusu hüküm uygulanmaz:

a) ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeler,

b) Kurumsal sınavlar sonucu yapılacak atamalar,

c) Görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonucu yapılacak atamalar,

ç) İlgililerin memur kadrosuna atanmadan önce tabi oldukları mevzuatta yer alan süre, usul ve

şartlarla kurum içinde görev yerlerinin değiştirilmesi suretiyle yapılacak atamalar.

Bluecan
Aday Memur
24 Mayıs 2024 10:33

Bu 1 yıl aynı yerde çalışmakla ilgili bilgin varmı öyle birşey varmıdır yani yoksa normal nakil için 4 yıl zorunlumu

yazdığımı okudunmu geçici görev için 4 yıl diye bir şart yok sen adamını ayarla yeterki

Mavile
Aday Memur
26 Mayıs 2024 15:48

Ben de bunu soruyorum

Bluecan, 11 ay önce

Bu 1 yıl aynı yerde çalışmakla ilgili bilgin varmı öyle birşey varmıdır yani yoksa normal nakil için 4 yıl zorunlumu

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi