Editörler : crops35
22 Mayıs 2024 22:24

Maaş Alamamak

Merhaba arkadaslar calistigim kamu kurumunda şuursuz borclanmadan dolayi maalesef memur isci dahil herkes maasinin 70ini anca alabilmekte. Bu surec 1 yili bulacak belki daha fazla bu durumda biz calisanlar ne yapabiliriz.

başiktisat
Aday Memur
23 Mayıs 2024 09:10

Sosyal denge tazminatını mı alamıyorsunuz.Belediylerde memur maaşları merkezden ödenmiyor mu

syasin
Aday Memur
23 Mayıs 2024 10:13

şuan bordro 39bin yazıyor yatan maaş 28.000 seçimden önce yatan maaş 44.000 dı .

grafik07
Memur
27 Mayıs 2024 08:59

memurun maaşını ödememek veya eksik ödemek görevi kötüye kullanmak suçunu teşkil eder. 5 yıl hapis cezası vardır. içişleri bakanlığına yapacağınız ihbar ile süreci başlatabilirsiniz.

örneklerini internetten arayarak okuyabilirsiniz.

başiktisat, 12 ay önce

Sosyal denge tazminatını mı alamıyorsunuz.Belediylerde memur maaşları merkezden ödenmiyor mu

yerelmen
Memur
27 Mayıs 2024 17:44

Kurum belediye ise ve ödenmeyen sds ise bişey yapamazsınız.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
28 Mayıs 2024 15:33

çalıştığım kamu kurumu diyosun, belediyeden başka neresi maaş geciktirmesi yapıyor acaba? allah sıkıntılı belediyelerde çalışanlara sabır versin

bravehard
Genel Müdür
29 Mayıs 2024 09:23

Belediyelere geçmek için can atan arkadaşlar, Belediyeler öyle zannettiğiniz gibi yerler değil, bir Belediye çalışanı olarak defalarca bunu yazdım, bazıları beni anlamak istemiyordu. Belediyeler de hiç bir şeyin garantisi ve sürekliliği yoktur.

musa1992
Şube Müdürü
29 Mayıs 2024 11:20

Hocam dediklerinde haklısında babasının parasını dağıtır gibi özellikle izmirdeki belediyeler sds veriyor. Üniversitede çalışan bizlerde yok , yemek dahi yok ayrıca ben kpss ile kamuya girdim. Çoğu belediye personeli sözleşmeliyken kadroya geçen torpilliler.Torpille girenler kpss ile girenlere göre yerine göre %50-100 fazla maaş alıyor adalet mi bu. Bu ülkede zaten emeğinle bir yerlere gelemezsin

bravehard, 12 ay önce

Belediyelere geçmek için can atan arkadaşlar, Belediyeler öyle zannettiğiniz gibi yerler değil, bir Belediye çalışanı olarak defalarca bunu yazdım, bazıları beni anlamak istemiyordu. Belediyeler de hiç bir şeyin garantisi ve sürekliliği yoktur.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
29 Mayıs 2024 14:54

belediyeler cidden garanti yerler değil yazan arkadaş haklı yöneticilerin bile yeni bir partiden yeni bir belediye başkanı geldiği zaman koltukları sallanıyor

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi