Editörler : Lanet
22 Mayıs 2024 23:00

Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi)

Arkadaslar , Bakanlığa yeni atandık destek personeli temizlik görevlisi olarak ama 1 aydır duvar kırma , moloz taşıma , boya , sıva , fayans döşeme , tamirat , tesisat her bir şeyi yapıyoruz , temizlikçi diye girdik temizliği arar olduk. Bizim temizlik hariç böyle işleri yapmamız normal mi ? Normal değilse ne yapmalıyız ?

E.Kayı Han
Editor
22 Mayıs 2024 23:19

Destek personeli adı üstünde nerede ihtiyaç varsa oraya görevlendirileceksiniz. Sorunuzun cevabı evet normal.

Ryox
Şef
22 Mayıs 2024 23:22

Parantez içerisinde temizlik görevlisi diye belirtmişler ama ?

E.Kayı Han, 12 ay önce

Destek personeli adı üstünde nerede ihtiyaç varsa oraya görevlendirileceksiniz. Sorunuzun cevabı evet normal.

arkeomania
Şube Müdürü
22 Mayıs 2024 23:36

normal kardeşim müsteşar kadrosuna atanmadın.

Ryox
Şef
22 Mayıs 2024 23:56

Yazdıklarıma nasıl bir anlam yüklediniz bilmiyorum ama görev tanımında temizlik yazıyor ağır inşaat işi yapmayı pek mantıklı bulmadım . Sorma amacımda, eğer anormal bir durum ise hakkımızı bilelim diye . Neyse ustalığımı geliştirir ,istifa eder inşaatlarda ayda 100 bin kazanırız artık :)

arkeomania, 12 ay önce
normal kardeşim müsteşar kadrosuna atanmadın.

arkeomania
Şube Müdürü
23 Mayıs 2024 00:01

Kardeşim askerde ben de inşaatta çalıştım. Köpek baktım. Boya badana yaptım. Devletin işi bu öyle düşün stres yapma.
Ryox, 12 ay önce

Yazdıklarıma nasıl bir anlam yüklediniz bilmiyorum ama görev tanımında temizlik yazıyor ağır inşaat işi yapmayı pek mantıklı bulmadım . Sorma amacımda, eğer anormal bir durum ise hakkımızı bilelim diye . Neyse ustalığımı geliştirir ,istifa eder inşaatlarda ayda 100 bin kazanırız artık :)

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi