Editörler : Pangaea

muro12
Aday Memur
27 Mayıs 2024 00:01

Sağ olun hocam iyiyim. Veli söylediklerinin arkasında durmadı ve okula gelmedi. Bilmem daha sonradan gelir mi ama ben gelmesini isterim.

Türkçeci_7, 11 ay önce

konu sahibi hocam iyisindir umarım cevap yazılmamış

Türkçeci_7
Müsteşar
27 Mayıs 2024 18:33

klasik veli profili. Siz de bilirsiniz bunların kafası ödül ve ceza odaklı işler hocam olur da aklına esip gelecek olursa hakkında sayısız tutanak tuttuğunuzu işleme koyarsanız askerlikten tutun da bimde kasiyer olsa siciline işleyip ömür boyu önüne geleceğini söyleyin yani tehdit edin aman efendim canım efendim dili bunlara gelmez kendini adam zannederler.

muro12, 11 ay önce

Sağ olun hocam iyiyim. Veli söylediklerinin arkasında durmadı ve okula gelmedi. Bilmem daha sonradan gelir mi ama ben gelmesini isterim.

zaytung41
Şef
27 Mayıs 2024 18:47

Yusuf Tekin'e göre öğretmenler yetersiz o yüzden öğretmen olmayı astronot olma derecesine getirecekler yakında. Öğretmenlere kafayı takacağına bir de şu okullardaki disiplin sorunlarına çözüm üretse keşke. Milletin de bakanı var bizim de. Sağlık bakanı sayesinde sağlıkçılar neredeyse 2 kat maaş almaya başladı. Bizim bakan maaşları düşürme derdinde. Yeni başlayana 23 bin lira söylentileri var. Ülkede kira ortalaması 15 bin olmuş öğretmene reva gördükleri maaş kiradan sonra açlık sınırının altında kalıyor.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi