Editörler : Lanet
24 Mayıs 2024 10:38

Kamuda mühendis olacağıma sokakta bekçi olaydım

işte bu harika olurdu. sokakta gezerdim arkadaşlarla devlet bana gezmem için para verirdi.

maaşta kıyak zaten.

sorumluluk puf, eti puf.

her şey harika olurdu keşke devlet çapraz geçiş falan açsa.

aasi.maviiiii
Aday Memur
24 Mayıs 2024 11:53

İstifa edip bekçilik sınavlarına girin sizi tutan mı var, şu an o kadro için gece gündüz çalışan niceleri var hem kamuda tasarruf da varken artı bir kadro yer açılmış olur fena mı!!

Amiralinofkesi
Aday Memur
24 Mayıs 2024 12:04

Aylık en az 240 saat mesai, günlük sakal traşı, sokakta başına ne geleceği meçhul bir çalışma şekli

fnym17
Aday Memur
24 Mayıs 2024 12:27

Kendi mesleğimizi yükseltmek için diğerlerini hakir görmek doğru bir protesto şekli değil. Başkalarını aşağı çekerek yükselemeyiz. Yükselsek bile etik olmaz.

kamueemmüh
Memur
24 Mayıs 2024 13:38

bekçiliğe yükselme sınavı diyorsunuz değil mi

aasi.maviiiii, 11 ay önce

İstifa edip bekçilik sınavlarına girin sizi tutan mı var, şu an o kadro için gece gündüz çalışan niceleri var hem kamuda tasarruf da varken artı bir kadro yer açılmış olur fena mı!!

Egemens48
Aday Memur
24 Mayıs 2024 14:00

Şu an kamuda mühendis maaşları ne kadar olmalı?

mesutak
Aday Memur
25 Mayıs 2024 21:21

Mevcut olanın yüzde 50 fazlası olmalı

elektronik49
Şube Müdürü
25 Mayıs 2024 22:42

657 li mühendis 100 bin olmalı. İşçi 70 bine dayandi

Egemens48, 11 ay önce

refleks22
Daire Başkanı
26 Mayıs 2024 13:41

cumhuriyet savcısından az olmaması gerekir. 10 sene öncesine kadar savcı maaşı ile mühendis maaşı hemen hemen eşitti. gelen seyyanen zamlarla makas iyice açıldı. kamuda seyannen zam almayan kamu mühendisleri kaldı tahminimce. asker-polis-adliye-akademisyen-pandemide sağlıkçılar-eğitim de kısmen öğretmenlerde uzman,başöğremen unvanları ile bir şeyler aldılar. kamu mühendisi üvey evlat gibi kaldı ortada

Egemens48, 11 ay önce

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi