Editörler : gül-feşan
25 Mayıs 2024 17:07

Sertifika programları

Merhabalar. Ben lise mezunu 8 yıllık bir devlet hastanesinde hemşireyim. Lisans tamamlama ile sosyal hizmete tamamladım. Neden lise mezunu hemşireler bütün sertifikaları alamıyorlar da lisanslar hepsine başvurabiliyor. Yoğun bakım sertifikalarına başvururken bir sorun yok da eğitim hemşireliği, diyabet, nutrisyon hemşireliği gibi sertifika programlarına neden başvuru yapamıyoruz. Bu ayrımın nedeni nedir? Yoğun bakım sertifikasını psikiyatri sertifikasını alırken neden bazı(!) sertifikaları alamıyoruz . Ya da itirazla alan birileri var mı merak ediyorum . Nütrisyon sertikası almak istiyorum ama başvuru şartı uymuyor malesef

sarnav338
Aday Memur
25 Mayıs 2024 20:50

Merhaba ben daha yeni göreve başladım. Bende eğitimlere başvurmak istiyordum fakat başvuracağım eğitimlerde ''İlgili kişilerin dışında başvurular kabul edilmeyecektir.'' uyarısı veriyor. Bunun haricinde de herhangi bir koşul bilgisi yok. Başvuru şartlarını nereden görebiliyoruz.

nergis123
Aday Memur
25 Mayıs 2024 21:46

İstediğiniz eğitim programlarının sağlık bakanlığı sertifikasyon sayfasında yönetmeliği var . Her branşın başvuru koşulları ayrı oradan bakabilirsiniz

sarnav338, 1 yıl önce

Merhaba ben daha yeni göreve başladım. Bende eğitimlere başvurmak istiyordum fakat başvuracağım eğitimlerde ''İlgili kişilerin dışında başvurular kabul edilmeyecektir.'' uyarısı veriyor. Bunun haricinde de herhangi bir koşul bilgisi yok. Başvuru şartlarını nereden görebiliyoruz.

sarnav338
Aday Memur
25 Mayıs 2024 22:12

Teşekkür ederim.

nergis123
Aday Memur
04 Ekim 2024 15:20

Konu hakkında bilgisi olan var mı

Quennn
Aday Memur
04 Ekim 2024 15:30

bu tip eğitim hrmşirelikleri genelde belli bir yıl birikimi olan hemşireler arasından seçilir ve geneli gündüz çalışır

nergis123
Aday Memur
05 Ekim 2024 14:24

Sertifika programlarını biliyorum hepsini tek tek inceledim. Lakin lise mezunu hemşireler ya da lisansı farklı bir alanda olup lise mezunu olan hemşireler nütrisyon ve diyabet eğitim hemşireliğine katılamıyor . Bunların ne farkı varda yoğun bakım veya acil sertifikası alabiliyorken neden diyabet ve nütrisyon hatta evde sağlık sertifikası alamıyoruz . Veya alabilen var mı lise mezunu olarak bunu merak ediyorum

lDeimosl, 9 ay önce

https://shgmesdb.saglik.gov.tr/TR-63589/sertifikali-egitim-programlari.html

lDeimosl
Genel Müdür
05 Ekim 2024 23:37

Demekki bazı alanlarda akademik düzeyde çalışma yapmak gerekiyor, bunu da lisans mezunları yapabilir.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi