Editörler : gül-feşan
26 Mayıs 2024 16:40

sağlık çalışanı iki eşin eş durumu

Merhabalar ben hemşireyim 3+1 li iken toplu sözleşme ile kadroya geçmiştim toplam 2.5 senedir çalışıyorum kadro sonrası 1 seneyi geçti eşim de sağlık bakanlığında kadrolu hemşire il değişikliği yapmak istiyoruz eşim iller arası tayin ile istediğimiz ile geçiş yapacak bu durumda ben eş durumundan yararlanabilir miyim? Eşimin orada belli bir süre çalışma şartı var mı eş durumu dilekçesi verebilmem için? Bir de eş durumundan yararlanırsam dilediğim zaman dilekçe verebilir miyim tayin dönemini mi bekleyeceğim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tahanisa
Aday Memur
27 Mayıs 2024 09:02

merhaba ikinizde kadrolu iseniz eşin gidip başlayış yaptıktan sonra direk orada çalıştığına dair belge talep ediyor. çalıştığı hastane belgeyi hazırlıyor ve eşiniz size yolluyor. siz bulunduğunuz kuruma dilekçe ile beraber veriyorsunuz onlar Ankara'ya yolluyor. geneldede çıkıyor kadrolu olunca pek sıkıntı yapmıyorlar ama pdc doluluk oranına göre red verme ihtimalleri çok az da olsa genelde sıkıntı yapmıyorlar ama bir haftada sonuçlanıyor

Hemşireem
Aday Memur
28 Mayıs 2024 18:27

Şu anki ilimiz 2C istediğimiz il 3D, bir de şey sormak istiyorum tayin döneminde mi dilekçe vereceğim dönem dışında da verebiliyor muyum illa temmuz yada ocağı mı beklemem gerek?

Tahanisa, 1 yıl önce
merhaba ikinizde kadrolu iseniz eşin gidip başlayış yaptıktan sonra direk orada çalıştığına dair belge talep ediyor. çalıştığı hastane belgeyi hazırlıyor ve eşiniz size yolluyor. siz bulunduğunuz kuruma dilekçe ile beraber veriyorsunuz onlar Ankara'ya yolluyor. geneldede çıkıyor kadrolu olunca pek sıkıntı yapmıyorlar ama pdc doluluk oranına göre red verme ihtimalleri çok az da olsa genelde sıkıntı yapmıyorlar ama bir haftada sonuçlanıyor

Tahanisa
Aday Memur
28 Mayıs 2024 22:57

c den d ye kolay gidersiniz birleşirsiniz diye düşünüyorum. İller arasına başvurunun zamanı var haziran ve aralık gibi oluyor ama eş durumunu soruyorsanız eğer istediğiniz zaman dilekçe verebilirsiniz eşinizin o şehirde çalıştığını kanıtladıgınız sürece

Hemşireem
Aday Memur
28 Mayıs 2024 23:14

Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Sağolun.

mert5571
Aday Memur
18 Haziran 2024 10:45

merhaba biz de aynı durumdayız eş durumu dilekçesi verdiniz mi biz dilekçe verdik sonuç bekliyoruz

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi