Editörler : Pangaea
26 Mayıs 2024 21:06

Eğitim fakülteleri kapatılmalı mı?
KPSS puanı ile Milli Eğitim Akademisi'ne giriliyor. Atama ise Akademi'nin yapacağı yazılı sınav; uygulama yaptığı okulda danışman öğretmen ve akademi tarafından verilen puanın ortalaması ile yapılacak.Eğitim Fakültelerinin eğitimi yeterli görülmüyor.

Bu ankete 7 günde, 19 kişi oy kullandı ve 02/06/2024 21:06 tarihinde sona erdi.

235U
Genel Müdür
27 Mayıs 2024 14:39

Bakanının bile yeterli görmediği fakülte

4 yıl okutıp diploma verdiğinde hala ueterli görülmeyip üstüne 1 yıl tekrar öğretmenlik eğitimi alınmasına neden olan fakültedeki hocalar

ota moka bildiri imza atmayı bilen bu hocalar

bu hakaret ve aşağılama karşısında neden sessiz

medineli
Şef
27 Mayıs 2024 14:54

Her fakültede kendi çapında çalışan hocalar elbette vardır. Ancak Eğitim fakültelerindeki hocaların çogunun öğretmen yetiştirme kaygilarının olduğunu düşünmüyorum. Ya fakültelere bir çeki düzen verilmeli ya da kapatılmalı. Bütün seneyi slaytla geçiren binlerce hoca var eğitim fakültelerinde. Birçoğumuz üniversiteye hazirlanirken öğrendigimiz bilgilerle ders anlatıyoruz.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
27 Mayıs 2024 20:39

Anahtar cümle: "ota moka bildiri imza atmayı bilen bu hocalar bu hakaret ve aşağılama karşısında neden sessiz"

235U, 12 ay önce

Bakanının bile yeterli görmediği fakülte

4 yıl okutıp diploma verdiğinde hala ueterli görülmeyip üstüne 1 yıl tekrar öğretmenlik eğitimi alınmasına neden olan fakültedeki hocalar

ota moka bildiri imza atmayı bilen bu hocalar

bu hakaret ve aşağılama karşısında neden sessiz

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi