Editörler : E.Kayı Han
27 Mayıs 2024 22:10

engelli tayin hakkı
Cte bünyesinde çalışan engelli memur istediği zaman istediği yere atanma hakkı varmı engelli durumu devam ettiği sürece sürekli olarak diye biliyorum bir de cezaevinde çalişan engelli memur cezaevi dışında nereye tayin yazabilir mesala denetim serbestlik müdürlüğü ve adliye ye yazabilir mi lütfen cevap yazın

BASKANN37
Aday Memur
28 Mayıs 2024 14:07

araştır bize niye soruyorsun

kahraman74
Aday Memur
28 Mayıs 2024 14:08

araştıyorum zaten bilgin yoksa laf ebesi yapmana gerek yok
BASKANN37, 11 ay önce

BASKANN37
Aday Memur
28 Mayıs 2024 14:16

ama hemen çirkefleşmeye ne gerek var, laf ebesi falan, hemen seviyenizi belli ediyorsunuz yazık

kahraman74, 11 ay önce
araştıyorum zaten bilgin yoksa laf ebesi yapmana gerek yok

kahraman74
Aday Memur
28 Mayıs 2024 14:48

düzgün konuşuyorum siz üslubunuza bakarsınız iyi olur araştırmak için sormak gerekir ama fikriniz olmadığı gibi niye soruyorsunuz diyorsun
BASKANN37, 11 ay önce

ama hemen çirkefleşmeye ne gerek var, laf ebesi falan, hemen seviyenizi belli ediyorsunuz yazık

mrtcvlk
Memur
29 Mayıs 2024 10:47

DSM için Lisans veya Yüksek Lisans Diploma olma şartı var bildiğim kadarıyla bunun dışında tayin yazmanız için bir engel yok yazabilirsiniz.... Adliye tayin yazamazsınız ancak savcılık geçici görevle sizi isterse adliyede çalıştırabilir...

kahraman74
Aday Memur
29 Mayıs 2024 10:49

teşekkür ederim
mrtcvlk, 11 ay önce

DSM için Lisans veya Yüksek Lisans Diploma olma şartı var bildiğim kadarıyla bunun dışında tayin yazmanız için bir engel yok yazabilirsiniz.... Adliye tayin yazamazsınız ancak savcılık geçici görevle sizi isterse adliyede çalıştırabilir...

bürodan
Şube Müdürü
29 Mayıs 2024 22:39

Forum soru sorma yeridir insanlar merak ettiklerini burada sorarlar mesela cehalet nedir diye de sorabilir özgürdür

BASKANN37, 11 ay önce

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi