Editörler : swat3410

Ccn.ankara
Aday Memur
14 Haziran 2024 14:26

neresi için hangi il ilçe
Black.lion001, 10 ay önce
neden hala istihdam açıklamadı ne zaman aciklanir bilgi alabilen oldumu
14 Haziran 2024 14:34

Başmüdürümüz izne çıktı, izne çıkmadan imzalamış atamaları öyle söylendi. Büyük ihtimalle bayramdan sonra açıklanır...
Black.lion001, 10 ay önce
neden hala istihdam açıklamadı ne zaman aciklanir bilgi alabilen oldumu

hasan1296
Aday Memur
14 Haziran 2024 15:23

Kozan İmamoğlu torpil yeri mi yazsak gelme ihtimali nedir ( 10 yıllık memurum )

varsak01
Aday Memur
18 Haziran 2024 19:57

adanalı olup da Adana'ya atanan oldu mu?

kripto1982
Daire Başkanı
19 Haziran 2024 20:23

Ben geçen sene 1 tercih memleketim Adana'ya atanmstm ancak çocuğum fen lisesi kazandığında dolayı farklı batı ilinde göreve basladım, geçen sene Adanayı yazan çoğu kişi verdiler ama bu sene verildimi bilmiyorum, senin farklı bir ile mı ataman yapıldı
varsak01, 10 ay önce
adanalı olup da Adana'ya atanan oldu mu?

varsak01
Aday Memur
19 Haziran 2024 22:25

Yok devrem şu an şarktayım seneye Adana yazacağım oyüzden sordum
kripto1982, 10 ay önce
Ben geçen sene 1 tercih memleketim Adana'ya atanmstm ancak çocuğum fen lisesi kazandığında dolayı farklı batı ilinde göreve basladım, geçen sene Adanayı yazan çoğu kişi verdiler ama bu sene verildimi bilmiyorum, senin farklı bir ile mı ataman yapıldı

kripto1982
Daire Başkanı
19 Haziran 2024 22:28

Kral daha 1 sene varmış kim öle kim kala, hakkında hayırlısı olsun
varsak01, 10 ay önce
Yok devrem şu an şarktayım seneye Adana yazacağım oyüzden sordum

Kamudan01
Kapalı
24 Haziran 2024 13:50

Adana personel şube ile görüşen oldu mu ? Ne zaman ilişik keseceksin diye arandiniz mi

Münferit55
Aday Memur
24 Haziran 2024 13:53

bi arkadaş aramış bilgi veremeyiz demişler
Kamudan01, 10 ay önce

Adana personel şube ile görüşen oldu mu ? Ne zaman ilişik keseceksin diye arandiniz mi

Kamudan01
Kapalı
24 Haziran 2024 13:55

Ne ev bakabiliyoruz ne nakliye elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz kaç gün oldu neden bu kadar bekliyorlar ki

Münferit55, 10 ay önce
bi arkadaş aramış bilgi veremeyiz demişler

Burak 312131
Aday Memur
30 Haziran 2024 16:55

Haziran bitti, millet 1 Temmuzdan sonra ilişik kesilecek mi derdinde, ADANA ise KEYFİNDE,

Personelinin POLİS OLMASI DIŞINDA BİR EVLAT, BİR ANNE-BABA, BİR EŞ VE BİR KİRACI OLDUĞUNU UNUTAN ADANA EMNİYETİNE TEŞEKKÜRLER,

yrgnmmr
Aday Memur
30 Haziran 2024 21:02

Adana'ya gelecekler. Allah yardımcınız olsun. ipka vermiştim kabul olmadı ama iyi ki de olmadı dedim sonradan... 2. şark dönüşü adana yazmayı düşünmüyorum. Adana şehir olarak güzel fakat teşkilatın çalışma şartları zor. biraz da eskidiysen meslekte, benim gibi. tahammülün kalmıyor. ben çenemi tutamadım, bazı şeylere itiraz ettim diye sanırım ipkam kabul görmedi. ellerine sağlık

kripto1982
Daire Başkanı
01 Temmuz 2024 09:02

Kral haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, sen doğru olanı yapmssn, Adaletsiz tek Adanaya özgü değil, heryere münhasır, nerden tutsan elinde kalıyor, benim geçen sene 2. şark sonrasında memleketim Adana'ya 1. tercihe verdiler, çocuğun LGSde aldığı puan merkezdeki fen lisesine yetmedi, benide dıs bir ilçeye itelediler, bende farklı bir ildeki fen lisesi yazdk,o ildeki ilçeye ait fen lisesi çıktı, bundada beni merkeze verdiler, 1 yıldır yaklaşık git gel yapıyorum , kaç kez görüşe cktm yok , vermiyorlar, hakkım haram olsun
yrgnmmr, 10 ay önce
Adana'ya gelecekler. Allah yardımcınız olsun. ipka vermiştim kabul olmadı ama iyi ki de olmadı dedim sonradan... 2. şark dönüşü adana yazmayı düşünmüyorum. Adana şehir olarak güzel fakat teşkilatın çalışma şartları zor. biraz da eskidiysen meslekte, benim gibi. tahammülün kalmıyor. ben çenemi tutamadım, bazı şeylere itiraz ettim diye sanırım ipkam kabul görmedi. ellerine sağlık

Kamudan01
Kapalı
04 Temmuz 2024 20:37

Adana da şubesi belli olup, şubece (ne zaman ilişik keseceksin şeklinde) aranan arkadaşlarım var. Ve evlerini tuttular nakliyelerini ayarladılar. İlişik kesen de var kesmeyen de. Bu haksızlık olmuyor da ne oluyor. Uzaklardan gelecek meslektaşlara ayıp değil de nedir. Yoğun bir çalışma programının içerisinde olacağımızı daha görevimize başlamadan bunun bilincindeyiz. Ama bu gibi belirsizlikler bir meslektaş olarak söylüyorum yaptığımız kutsal mesliğimizden daha yıpratıcı niteliktedir. Buna da aile olarak katlanmaya bırakıldığımızdan dolayı daha da ağır bir hal alıyor. Daha ne söyleyebilirim ki...

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi