Editörler : swat3410

under09
Şef
28 Mayıs 2024 22:05

bölge sistemi zaten olmazdı bu dayıları olanlar perişan olurdu dayı da işe yaramazdı olan bizlere oldu gene doğunun en olaydı zamanında çatışmalarda kal sonra tak tercih dışı istanbul biz burda ne yazsak nafile düşünsene adam batı batı tayin istiyor çünkü gittiği ili beğenmemiş 2 yıl zor durmuş dayısını arıyor sonuçlar belli olmadan eşya topluyor adalet bunun neresinde

capanoglu34, 12 ay önce
bolge sistemini yine bu refransli kisizliksizler iptal ettirmeseydi bizler simdi gelmeyecektik.bu bölgede gorev yapmayanlar gelecekti.ama gel gor ki azinligi cogunluga tercih edip silip attilar bizi..

hedef2024
Memur
29 Mayıs 2024 10:56

İstanbuldan pek 2. şarka yollamıyorlar siz ipka vermedinizmi acaba nasıl çıktı 6 ay kala 2. şark

PoliceOkan, 12 ay önce

Amaç düzen bozmak memuru düşünen kim ki aslında herkes istediği yerde çalıştırılabilir hiçbir problem olmaz kolayı varken zoru başarıyor emniyet, adalet terazisi şaşmış 50 yaşıma 6 ay var beni Hakkari ye hangi akla hizmet gönderiyor çalışacak olsam Ağustos da ilişik keserim ocakta dilekçe verir dönerim iki kere yolluk parası devlete zarar ama onu düşünecek zeka varmı, yok..

ortega006
Aday Memur
29 Mayıs 2024 12:43

Bulunduğum yerde tayini istanbuldan gelipte İstanbul'a giden sadece benim. Hiç istsnbul gorneyen adamlar ya 1 ya da 2. Tercihine gitti. Bir tane istsnbukfan gelen vardı o da ilk tercihine gitti.

capanoglu34, 12 ay önce
ettafimda yuzlerce esi calisan var, bunlardan hicbiri istanbula cikmadi tayini, ben demiyorumki onlarda gelsin , ama kardesim sen evveliyati olan esi calisan diyorsan o zaman herkesi kapsat, bu adamlar gelmiyorda niye biz geliyoruz.

ortega006
Aday Memur
29 Mayıs 2024 12:44

Darısı başımıza abim yolun açık olsun seninde

PoliceOkan, 12 ay önce

Başa gelen çekilir teşkilat böyle ve değişmez ben emekli olup kurtuluyorum darısı sizlerin başına insallah

manib
Aday Memur
29 Mayıs 2024 13:33

Kimi istemez zorla verirler benimde ilk tercih istanbuldu vermediler.

PoliceOkan
Aday Memur
29 Mayıs 2024 13:40

Eyvallah kardeşim sağolasın

ortega006, 12 ay önce

Darısı başımıza abim yolun açık olsun seninde

PoliceOkan
Aday Memur
29 Mayıs 2024 13:42

Geçen sene de ipka vermiştim bu sene çıktı geçen sene de benimle aynı pozisyonda olan devrelerimden çıkanlar oldu onlarda gidip 6 ay sonra döndüler geri

hedef2024, 12 ay önce

İstanbuldan pek 2. şarka yollamıyorlar siz ipka vermedinizmi acaba nasıl çıktı 6 ay kala 2. şark

PianistVladislav
Aday Memur
29 Mayıs 2024 18:37

Çooook...

kosovaliii
Daire Başkanı
30 Mayıs 2024 21:47

Emniyetin saçma sapan işleri. Ben 10 yıldır İstanbul da çalışıyorum. Çocuğum okula başladı bu sene . İpka verdiğim halde benim tayinimi çıkardı. Ya kardeşim düzenim var gitmek istemiyorum beni niye gönderirsin. Doğudan İstanbul?a gelmek istemeyen adamı da zorla gönderirsin. Mantığını akıl almıyor. Tercihlerin neye göre verildiğini de açıklamıyor sayın emniyet. Şuan İstanbul?a gelenin Allah yardımcısı olsun . Benim kendi evimdi şimdi kiraya verip gideceğim ama İstanbul a kiraya gelecek arkadaşlar da 30 bin gözden çıkarsın kira için

30 Mayıs 2024 21:57

Vay be şefim senelerce İstanbul'un en pis yerinde ekiplerde çalıştın şimdide kalk Hakkari'de git diyorlar yazıklar olsun

PoliceOkan, 12 ay önce

Başa gelen çekilir teşkilat böyle ve değişmez ben emekli olup kurtuluyorum darısı sizlerin başına insallah

capanoglu34
Aday Memur
30 Mayıs 2024 21:58

simdi sen 10 sene calistin gidiyorsun..ben 13 sene calistim geri gonderiyor.bizi yaktilar yakmasinada sen bari donuste gelmemek icin elinden geleni yap..bunlar gideni geri almayi kafaya koymuslar..
kosovaliii, 12 ay önce

Emniyetin saçma sapan işleri. Ben 10 yıldır İstanbul da çalışıyorum. Çocuğum okula başladı bu sene . İpka verdiğim halde benim tayinimi çıkardı. Ya kardeşim düzenim var gitmek istemiyorum beni niye gönderirsin. Doğudan İstanbul?a gelmek istemeyen adamı da zorla gönderirsin. Mantığını akıl almıyor. Tercihlerin neye göre verildiğini de açıklamıyor sayın emniyet. Şuan İstanbul?a gelenin Allah yardımcısı olsun . Benim kendi evimdi şimdi kiraya verip gideceğim ama İstanbul a kiraya gelecek arkadaşlar da 30 bin gözden çıkarsın kira için

kosovaliii
Daire Başkanı
31 Mayıs 2024 00:06

Gideni İstanbul?a zorla gönderir. İstanbul dan gitmek isteyeni göndermez . Ben istemeden Siirt e gidiyorum bu sene halbuki benim yerimde olmak isteyen onlarca memur var. Bende İstanbul da kalmak istiyordum

capanoglu34, 12 ay önce
simdi sen 10 sene calistin gidiyorsun..ben 13 sene calistim geri gonderiyor.bizi yaktilar yakmasinada sen bari donuste gelmemek icin elinden geleni yap..bunlar gideni geri almayi kafaya koymuslar..

PoliceOkan
Aday Memur
31 Mayıs 2024 10:38

Malesef öyle kardeşim çilesini çektim daha da çile çek diyorlar yada git emekli ol baskısı zaten emekli olucam gidip kurtulmama vesile oldu bu Hakkari işi vardır bunda da bir hayır

Ahmet Öztürk6161, 12 ay önce

Vay be şefim senelerce İstanbul'un en pis yerinde ekiplerde çalıştın şimdide kalk Hakkari'de git diyorlar yazıklar olsun

Hakkariçilekeşi
Aday Memur
31 Mayıs 2024 14:34

devrem bende karstayım eş çalışıyor İstanbuldan geldim İstanbula dönüyorum sen nerdesin
ortega006, 12 ay önce

Bulunduğum yerde tayini istanbuldan gelipte İstanbul'a giden sadece benim. Hiç istsnbul gorneyen adamlar ya 1 ya da 2. Tercihine gitti. Bir tane istsnbukfan gelen vardı o da ilk tercihine gitti.

ortega006
Aday Memur
11 Haziran 2024 00:04

Sarıkamış devrem

Hakkariçilekeşi, 12 ay önce
devrem bende karstayım eş çalışıyor İstanbuldan geldim İstanbula dönüyorum sen nerdesin

Han.demirhan
Aday Memur
07 Temmuz 2024 12:06

Ben de istsnbulda 10 yıl çalıştım, bu yıl ist zorunlu tercihti zaten..son tercihe yazdim ve İstanbul...Ama 8/24 e çevirmeye çalışıyorlar diye duydum ..O yüzden ist zorunlu tercih olmuş. Olur mu Allah bilir 🤐

kosovaliii
Daire Başkanı
07 Temmuz 2024 13:53

Emniyeti yönetenlerde 1 gr akıl varmı sorsanıza. Siz burada eş çalışıyor diye İstanbul A veriyor gelmek istemiyorsunuz. Benim eşim çalışmıyor şuan İstanbul da çalışıyorum 10 yıllık memurum şarka gitmek istemiyorum ipka veriyorum ipkamı bozup beni zorla şarka gönderiyor. Ya kardeşim benim kendi evim düzenim var. İstanbul A kimse gelmek istemiyor beni niye zorla gönderiyorsun hiç mi akıl yok hiç mi hesap yok

ortega006
Aday Memur
07 Temmuz 2024 22:03

Sanmiyorum olur belki ama ilk ekstra durumda geri gelmemek üzere bozarlar. İns yanilirim

Han.demirhan, 11 ay önce

Ben de istsnbulda 10 yıl çalıştım, bu yıl ist zorunlu tercihti zaten..son tercihe yazdim ve İstanbul...Ama 8/24 e çevirmeye çalışıyorlar diye duydum ..O yüzden ist zorunlu tercih olmuş. Olur mu Allah bilir 🤐

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi