Editörler : swat3410

GrandPolis
Aday Memur
31 Mayıs 2024 20:11

Arkadaşlar gönüllü şark dilekçesi yazıp da olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu

Polis abi
Kapalı
01 Haziran 2024 03:28

Batıda 4. Yılda doğu modülü açılıyor doldurabilirsin ama Cook çok çıkar 2 senedir Hakkari yazıyorum olumsuz

capanoglu34, 11 ay önce
gonullu yazmak icim bulundugun ilin suresinin belli bir kismini tamamlamak mi gerekiyor yoksa sureye falan bakan yokmu?? belki arkadasin suresi ne bilim en azindan belirli. bir kismi dolmustur..bilmedigim icin soruyorum..

GırqırAli
Memur
02 Haziran 2024 09:57

Ben 3. senemde geldim her şeye bir kulp bulmayın bu platformda bir tane adam gibi yorum yapan yok mu? 2022 yılında geldim adamını bulsam batmana giderdim.. şimdi uza
Gktrk61, 11 ay önce

Hangi şehirdesin

GırqırAli
Memur
02 Haziran 2024 09:58

Üstteki yorum sana yanlış etiketlemiş, neyse sen anladın onu. diğer arkadaştan özür dilerim.
Polis abi, 11 ay önce

Ben Hakkari yazdim olumsuz.. sen adamını buldu isen bilemem

GırqırAli
Memur
02 Haziran 2024 10:03

2016 da tercih dışı Ankara ya gelip, 2022 de kaçabilirim, bak yine de sana adam gibi cevap vereceğim madem çok istiyorsun denemekten vazgeçme, ben 3 yıl art arda tercih yaptım son yıl çıktı. Tanımadığın kimse halkında da atıp tutma. hadi eyv kardeş!!!!
Polis abi, 11 ay önce

Ben Hakkari yazdim olumsuz.. sen adamını buldu isen bilemem

sancak bayrak
Daire Başkanı
02 Haziran 2024 10:40

Arkadaşım 3 yıl dır,Hakkari ve Şırnak yazıyor gönüllü hep olumsuz.

sancak bayrak
Daire Başkanı
02 Haziran 2024 10:44

Teşkilat ın yarısı iş yoğunluğundan ve doğu tazminatın dan dolayı,batıdan kaçmak isteyen oldukça çok. artık doğuya gitmek için torpil bulmak gerekecek.

kaptan34m
Kapalı
05 Kasım 2024 03:23

arkadaşlar birşey sormak istiyorum sadece merak ettim şimdi ben 2 yıl süresi olan bir şark ilinde gönüllü şark hizmeti yapıyorum aslında bu 2025 yılında tayinciyim peki yeni yılda dilekçe versem bazı nedenlerden 3/2 si gönüllü hizmetin bitmiş oluyor ama yinede batıya sürem dolmadan tayin çıkabilir mi şubat atamasında mazeret

Brse
Memur
05 Kasım 2024 05:01

O zaman 2 şark iptal olmalı.neden olmuyor

sancak bayrak, 11 ay önce

Teşkilat ın yarısı iş yoğunluğundan ve doğu tazminatın dan dolayı,batıdan kaçmak isteyen oldukça çok. artık doğuya gitmek için torpil bulmak gerekecek.

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:17

g

Hale AKINCI
Kapalı
08 Kasım 2024 08:44

Artık Şırnak Hakkari Muş ua da doğu illerini yazıp orada görev yapıp yaşamak en mantıklısı. Çok çok kışın doğal gazı fazla ödüyorsun aöa huzurun oluyor ve emin olun batı daha şark. Tüm olaylar batıda oluyor doğuda niye terör parası veriyorlar anlamıyorum

GırqırAli, 11 ay önce
gönüllü şark isteyen ya adamını bulacak ya da Şırnak -Hakkari yazıp gelecek. ben Şırnak yazdım tak diye çıktı, hatta bitirdim bile
09 Kasım 2024 09:15

Bu sene doğuda ipkalar bozulur bnce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Kasım 2024 09:52

imkanlar kısıtlı olduğundan dolayı insanları buraya getirmek için bari teşvik verelim diyorlar(benim bulunduğum ilçede bir tane market var bşka bir şey yok 2 haftada bir merkeze gidiyorum)
Hale AKINCI, 6 ay önce

Artık Şırnak Hakkari Muş ua da doğu illerini yazıp orada görev yapıp yaşamak en mantıklısı. Çok çok kışın doğal gazı fazla ödüyorsun aöa huzurun oluyor ve emin olun batı daha şark. Tüm olaylar batıda oluyor doğuda niye terör parası veriyorlar anlamıyorum

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi