Editörler : E.Kayı Han
31 Mayıs 2024 21:58

Jandarma Maliye Subayı & Sahil Güvenlik İkmal Subayı
Herkese merhabalar. Ankette görüleceği üzere iki adet mülakata girmiş bulunmaktayım. Değerli büyüklerimden genel bağlamda mevcut durumu analiz ederek anketi oylamalarını rica ediyorum. Görüşleriniz yol gösterici olacaktır.

Bu ankete 30 günde, 2 kişi oy kullandı ve 30/06/2024 21:58 tarihinde sona erdi.

Sailor060606
Aday Memur
31 Mayıs 2024 22:21

Bu neyin anketi yahu :)

Mansteinn
Aday Memur
31 Mayıs 2024 23:20

İçinde bulunmuş olduğum durumu net bir biçimde açıkladığımı düşünüyorum. Finaldeki gülücüğü gerektirecek olan nedir onu idrak edemedim?

Sailor060606, 12 ay önce
Bu neyin anketi yahu :)
01 Haziran 2024 01:54

sanırım hala karar veremedin sonuçlar belli oldu mu

Mansteinn
Aday Memur
02 Haziran 2024 12:31

+++

02 Haziran 2024 16:22

Bu yazdığın branşları kazanıpta, personel teminle ilgili bir konuyu, Askeri personelin meslek içi bilgi alışverişi yaptığı forumda anket açarak görüş arayacak zeka seviyesine sahip olduğuna göre torpilin sağlam olmalı evlat...

baha3454
Şube Müdürü
02 Haziran 2024 17:45

yaw arkadaşım burası tsk mensupları sayfası boş boş konular acma

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 01:33

Öncelikle benim bir tane babam var kelimelerinizi seçerek kullanın artı olarak olasılık dahilinde olan aynı anda kazanma durumuna ilişkin süreçteki tabloda hızlıca karar vermek yerine şimdiden meslek büyüklerime danışmama yönelik almış olduğum aksiyonumdan torpil anlıyorsanız şayet ?kişi kendinden bilir işi? diyorum.

tarihçi_74, 12 ay önce
Bu yazdığın branşları kazanıpta, personel teminle ilgili bir konuyu, Askeri personelin meslek içi bilgi alışverişi yaptığı forumda anket açarak görüş arayacak zeka seviyesine sahip olduğuna göre torpilin sağlam olmalı evlat...

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 01:36

Bu cümlenize karşılık uzunca cümleler yazabilirim ancak sizler bırakın ?meslek büyüğü? olmayı daha doğru düzgün üslubunca insanlara karşı konuşmayı bilmiyorsunuz. Yazık.

baha3454, 12 ay önce
yaw arkadaşım burası tsk mensupları sayfası boş boş konular acma

baha3454
Şube Müdürü
03 Haziran 2024 07:38

Bende sayfalar dolusu yazabilirim ama yazdığım ilk yazının yerini tutmaz. personel temin sayfası var. sen bu düşünce ile zaten girme meslege

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 08:03

Emredersiniz paşam, siz nasıl uygun görürseniz.

baha3454, 12 ay önce
Bende sayfalar dolusu yazabilirim ama yazdığım ilk yazının yerini tutmaz. personel temin sayfası var. sen bu düşünce ile zaten girme meslege
03 Haziran 2024 13:32

Evlat noldu subjektif bir yorum mu bekliyorsun burada meslek büyüklerinden?? Oysa ki benim yukarıda belirttiğim husus bak ispatıyla duruyor. BURASI ASKERI PERSONELİN !! BAK TEKRAR EDİYORUM, ASKERİ PERSONELİN! KENDI İCERISINDE MESLEKI GÖRGÜ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDIĞI YORUM SAYFASI..Senin bunu yazacağın yer sayfanın alt kısmındaki personel temin sayfası..kim nedir ne iş yapar .Subay kimdir? Askerlik nedir?Orada paylaş fikirlerini,oradaki meslek büyüklerin sana yardımcı olacaktır...Burada kim olduğunu bilmediğin personelle gereksiz diyaloğa girme ,zira üslupta mülakatlarda dikkat edilen bur husustur..İşin daha güvenlik soruşturması kısmına girmiyorum bile..Hadi Rabbim zihin açıklığı versin sana..Bu arada uzman Erbaşlığı da bir dene en azından cepte dursun..Hani olmazsa falan subaylık, bir düşünürsün..

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 13:50

Görgü kuralları içerisinde tanımadığı bir bireye ?torpil? iftirasıyla karşılık veren bir canlı bana üslup öğretemez. Bir tek vatana ihanet etmediğim kaldı onuda yazabilirdiniz.

Egoyu bırakınız dış kaynak tarihçi bey artı olarak uzman erbaşlığıda küçümsemeyin, küçümsenecek hale gelebilirsiniz.

tarihçi_74, 12 ay önce
Evlat noldu subjektif bir yorum mu bekliyorsun burada meslek büyüklerinden?? Oysa ki benim yukarıda belirttiğim husus bak ispatıyla duruyor. BURASI ASKERI PERSONELİN !! BAK TEKRAR EDİYORUM, ASKERİ PERSONELİN! KENDI İCERISINDE MESLEKI GÖRGÜ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDIĞI YORUM SAYFASI..Senin bunu yazacağın yer sayfanın alt kısmındaki personel temin sayfası..kim nedir ne iş yapar .Subay kimdir? Askerlik nedir?Orada paylaş fikirlerini,oradaki meslek büyüklerin sana yardımcı olacaktır...Burada kim olduğunu bilmediğin personelle gereksiz diyaloğa girme ,zira üslupta mülakatlarda dikkat edilen bur husustur..İşin daha güvenlik soruşturması kısmına girmiyorum bile..Hadi Rabbim zihin açıklığı versin sana..Bu arada uzman Erbaşlığı da bir dene en azından cepte dursun..Hani olmazsa falan subaylık, bir düşünürsün..
03 Haziran 2024 13:57

Zeka seviyene uygun yazıyorum sevgili öğrenci. Dış kaynak değilim. Uzm.Erb.lığı sen hele bir kazan .senin seviyeni görelim. Kontenjan fazlalığını kastetmiştim.. Sendeki bu kompleks biraz fazla .yontulman lazım ahlaki olarak..Ayrıca sayfa editörleri lütfen gerekli müdahalede bulunsun. Kurum personelinden çok gereksiz siville doldu..Alıma giren buraya yazıyor, bununla ilgili tedbir alınmalı. Bu sebeple çoğu personel girmiyor artık sayfaya.
03 Haziran 2024 14:04

Çoluk çocuk artık iyice enteresan bir hal almaya başladı bu alımlar ve bu sayfa..Görgü nezaket adab kalmadı.Zannediyor ki burada yazdıkları kendisi bağlamıyor. Tiktokta öğrendiği 3 kuruş kuru bilgiyi burada pazarlamaya kalkıyor. Tarihci rumuzunu gördü ya Dış kaynakmış :))) sokak jargonuna hakim öğrenci adayımız..Asteğmene astekte dersin sen şimdi.

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 14:12

Yazıl çok yazık.. Hayatımın hiçbir döneminde tik tok denilen uygulamayı kullanmadım bu bir ikincisi ise tanımadığınız insanlara karşı sen ibaresiyle konuşulmaz üçüncüsü en baştan torpil iftirası yerime usulünce uyarınızı yapsaydınız emin olun haklısınız der konuyu kapatırdım. İçinizdeki kini lütfen törpüleyin sizi öldürür. İyi günler.

tarihçi_74, 12 ay önce
Çoluk çocuk artık iyice enteresan bir hal almaya başladı bu alımlar ve bu sayfa..Görgü nezaket adab kalmadı.Zannediyor ki burada yazdıkları kendisi bağlamıyor. Tiktokta öğrendiği 3 kuruş kuru bilgiyi burada pazarlamaya kalkıyor. Tarihci rumuzunu gördü ya Dış kaynakmış :))) sokak jargonuna hakim öğrenci adayımız..Asteğmene astekte dersin sen şimdi.
03 Haziran 2024 14:19

Kin yok kardeşim.. Maliye sb. alımı yılda çok çok az miktardadır. Ancak puanın çok yüksek olursa buralara kıymetli öğrencilerimiz gelebilir.. Sen insanların aklıyla alay eder gibi anket acmışsın. En önemlisi burası personel temininde istifade edilen bir sayfa değil. Bunu buraya diğer meslekteki personellerde defalarca yazdığı halde kimse okumadan başlık açıyor. Bak yine aşağıda var.KKK 25000 uzman alımı yazmış ve buna bağlı olarak sb.asb alımı da artar mı demiş..Şimdi burada buna kim ne cevap versin .Her aklımzdaki soruyu her yere yazabilir miyiz veya yeri burası değil denildiği halde ısrarla öğrenci adayları buraya bunu yazıyor. Normal bir insanın bunu anlaması gerektiğini belirttim..Umarım ideallerine kavuşursun. Samimiyetle kalbimden söyledim bunu.Allah yolunu açık etsin.

Mansteinn
Aday Memur
03 Haziran 2024 14:21

Tanımadığınız insana karşı nasıl bu kadar rahatça konuşabiliyor; ahlâkını, zekâ seviyesini tartabiliyorsunuz. Emin olun dışarıdan bir birey ikili diyaloğumuzu okusa kimin ahlâklı kimin ahlâksız olduğuna karar verebilir. Sizden ricam, kullanmış olduğunuz kelimeleri seçerek israfa karşı kullanmanızdır. Son mesajım ise herhangi bir cümlenize karşılık konuyu uzatmamak adına aksiyon almayacağımdır. İyi günler.

tarihçi_74, 12 ay önce
Zeka seviyene uygun yazıyorum sevgili öğrenci. Dış kaynak değilim. Uzm.Erb.lığı sen hele bir kazan .senin seviyeni görelim. Kontenjan fazlalığını kastetmiştim.. Sendeki bu kompleks biraz fazla .yontulman lazım ahlaki olarak..Ayrıca sayfa editörleri lütfen gerekli müdahalede bulunsun. Kurum personelinden çok gereksiz siville doldu..Alıma giren buraya yazıyor, bununla ilgili tedbir alınmalı. Bu sebeple çoğu personel girmiyor artık sayfaya.
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi