Editörler : Pangaea
04 Haziran 2024 01:30

Rahatımı dışına çıkmaya hazırım. Bu yaz nasıl 50 bin TL kazanabilirim?

Bugüne kadar hiç DYK açmadım. Ek ders minimum aldım. Sınav görevi toplamda 10 yılda üç kez filan almışımdır. Ama artık paraya ihtiyacım var. Şu üç ay içinde ortalama 50 bin TL kazanmak için ne(ler) yapabilirim?

Millennium
Şube Müdürü
04 Haziran 2024 04:52

Bir iki hesaplama yaptım, 25 bin kazansam da yetiyor. İki, bilemedin üç ayda kazanmam lazım.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
04 Haziran 2024 13:31

Kuryelik yaparsın yabancı dilin yoksa.Ya da tur düzenle bildiğin yerlere kafile götür.Yeteneklerini sen biliyorsun yaratıcı ol.

didaof
Memur
04 Haziran 2024 14:22

Bu başlığa mantıklı cevaplar gelsin, para herkese lazım, akıl akıldan üstündür

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
04 Haziran 2024 14:42

Keşke bisey yazmasaydım.

didaof, 11 ay önce

Bu başlığa mantıklı cevaplar gelsin, para herkese lazım, akıl akıldan üstündür

Kagiş
Müsteşar
04 Haziran 2024 15:44

Pazarda su sat yine kazanırsın o parayı! Bir inşaat bul ve amelelik yap! Hemen amele pazarına çık bence!

Millennium
Şube Müdürü
04 Haziran 2024 16:00

İngilizce var. Çeviri filan yapabilir miyim? Zaten bir ay filan çalışmayı düşünüyorum ek olarak. Uzun vadeli tanınma l, işi büyütme derdinde filan değilim.

Memleketinogretmeni, 11 ay önce

Kuryelik yaparsın yabancı dilin yoksa.Ya da tur düzenle bildiğin yerlere kafile götür.Yeteneklerini sen biliyorsun yaratıcı ol.

2ven
Kapalı
04 Haziran 2024 16:03

otellerde düğün salonlarında garsona bin lira veriyorlar. 25 düğünde senin iş bitiyor :)

Millennium
Şube Müdürü
06 Haziran 2024 03:04

Evden yapabileceğim bir şey olması lazım. Online, yüz yüze veya kendi başıma.

2ven, 11 ay önce

otellerde düğün salonlarında garsona bin lira veriyorlar. 25 düğünde senin iş bitiyor :)

spock
Daire Başkanı
06 Haziran 2024 07:41

Toptancılardan çorap ve gömlek al. Köy kahvelerini gezip sat.

lutt
Şube Müdürü
06 Haziran 2024 08:44

istifa

2ven
Kapalı
06 Haziran 2024 08:54

o tür işlerin hepsi kapıldı kardeşim :)

Millennium, 11 ay önce

rtgn
Aday Memur
06 Haziran 2024 09:33

mevsimlik tarım işçisi olarak çalışabilirsiniz hocam.. Adana dan başlayıp karadenizde biter yolculuğunuz hem Türkiye yi de gezmiş olursunuz. Adana, Hatay, Manisa, Eskişehir, Tekirdağ, Malatya, Ordu, Rize.. pamuk, Domates, havuç Fındık, Çay ve Kayısı toplayarak tarımla da uğraşmış olursunuz.

rtgn
Aday Memur
06 Haziran 2024 09:40

rahatımı bozabilirim dedin ama hocam başlığa göre yazdık kusura bakma :)

Millennium, 11 ay önce

06 Haziran 2024 09:57

Rahatının çok dışına çıkarsın hocam öyle aman dikkat et :))

Millennium, 11 ay önce

Elifcc
Aday Memur
06 Haziran 2024 19:22

sen 35-40 saat derse giren öğretmen değil misin, yazları bu tür işlerin olduğunu bilip tavsiye verdiğine göre denemiş olmalısın. şimdi anlıyorum cumhuriyetçi milliyetçi bir insan olmadığını. para sizin ilkeniz olmuş. insanların başlığına girip de dünyanın en cefakar insanı numarasını yapmayı da bırak artık, küçük emrah tripleri sana yakışmıyor hocam
rtgn, 11 ay önce

mevsimlik tarım işçisi olarak çalışabilirsiniz hocam.. Adana dan başlayıp karadenizde biter yolculuğunuz hem Türkiye yi de gezmiş olursunuz. Adana, Hatay, Manisa, Eskişehir, Tekirdağ, Malatya, Ordu, Rize.. pamuk, Domates, havuç Fındık, Çay ve Kayısı toplayarak tarımla da uğraşmış olursunuz.

fokyay
Şef
06 Haziran 2024 23:43

Gel malatyaya hocam 1 ay kaysıda çalış 30 binini cebine koy git.

Millennium, 11 ay önce

İngilizce var. Çeviri filan yapabilir miyim? Zaten bir ay filan çalışmayı düşünüyorum ek olarak. Uzun vadeli tanınma l, işi büyütme derdinde filan değilim.

06 Haziran 2024 23:52

Ne iş yapılıyor ki kayısı toplama işi mi kalma yeri var mıdır?

fokyay, 11 ay önce

Gel malatyaya hocam 1 ay kaysıda çalış 30 binini cebine koy git.

rtgn
Aday Memur
07 Haziran 2024 08:52

1. ben milliyetçi bir insanım. 2. Şanlıurfada görev yaptım ve tüm öğrencilerim nisan ayında gidip kasım ayında kararmış şekilde dönerdi. işi ordan biliyorum.3. yazdığım yorumda ne gibi bir yanlışlık gördünüz de tribe girdiniz. 4. bi yerde kuyruğunuza basmış olmalıyım

Elifcc, 11 ay önce
sen 35-40 saat derse giren öğretmen değil misin, yazları bu tür işlerin olduğunu bilip tavsiye verdiğine göre denemiş olmalısın. şimdi anlıyorum cumhuriyetçi milliyetçi bir insan olmadığını. para sizin ilkeniz olmuş. insanların başlığına girip de dünyanın en cefakar insanı numarasını yapmayı da bırak artık, küçük emrah tripleri sana yakışmıyor hocam

kerten.kele
Şube Müdürü
08 Haziran 2024 01:57

para kazanmak zengin olmak sınav peşinde koşmak dyk peşinde kosmakla olmaz. ömrün biter pişman olursun. sen robot musun ki 7 gun çalışasin. akıllı zengin olacak kişi yatırım yapar .. sen gidersin dyk ye 3 kuruş kazanayım diye başkası uyurken para kazanır. yatırım denen bir şey var. hicbir zaman maaş ve ek odemelerle iyi duruma gelemezsin.. 3 kuruş için de tatilini vermek akıl karı degil

Millennium
Şube Müdürü
08 Haziran 2024 07:43

Yatırım için para gerekiyor. Olmayan parayla neye yatırım yapacaksın?

kerten.kele, 11 ay önce
para kazanmak zengin olmak sınav peşinde koşmak dyk peşinde kosmakla olmaz. ömrün biter pişman olursun. sen robot musun ki 7 gun çalışasin. akıllı zengin olacak kişi yatırım yapar .. sen gidersin dyk ye 3 kuruş kazanayım diye başkası uyurken para kazanır. yatırım denen bir şey var. hicbir zaman maaş ve ek odemelerle iyi duruma gelemezsin.. 3 kuruş için de tatilini vermek akıl karı degil
Toplam 21 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi