Editörler : gül-feşan

Alemdarali
Genel Müdür
18 Temmuz 2024 22:47

sizin çkys ye düştümü yada ekip biz haber alamadık hala
Musebu, 10 ay önce

Allah razı olsun.İnsaAllah tez zamanda alırsınız tayin haberini.

Musebu
Aday Memur
19 Temmuz 2024 11:34

Ben zimmet sorgulamadan baktım tayinin çıktığını öğrendiğim gün degismemisti daha.Telefonla özlük bildirmişti.2 gün sonra yeni yerine atanmış eski yerinden ayrılmamış yazıyordu.Zimmet sorgulamaya bir bakın isterseniz.Dedigim gibi ilişik kesme belgesinin hizlandirdigini düşünüyorum ben ama bu sadece benim fikrim de olabilir.

Alemdarali, 10 ay önce
sizin çkys ye düştümü yada ekip biz haber alamadık hala

Alemdarali
Genel Müdür
19 Temmuz 2024 11:48

hala bisey yok zimmet sorguda dediğiniz gibi nakil belgesi sizin tayini hızlandırdı bencede
Musebu, 10 ay önce

Ben zimmet sorgulamadan baktım tayinin çıktığını öğrendiğim gün degismemisti daha.Telefonla özlük bildirmişti.2 gün sonra yeni yerine atanmış eski yerinden ayrılmamış yazıyordu.Zimmet sorgulamaya bir bakın isterseniz.Dedigim gibi ilişik kesme belgesinin hizlandirdigini düşünüyorum ben ama bu sadece benim fikrim de olabilir.

Alemdarali
Genel Müdür
19 Temmuz 2024 16:24

Ankaradayım aradılar nakil belgesi olmaz dediler başlama yapıp görev belgesi gönderecem pazartesi email verdiler bu şekilde halledecez çok sağolun hersey için
Musebu, 10 ay önce

Musebu
Aday Memur
19 Temmuz 2024 22:42

Yine mi fikir degistirdiler anlamadim ki.Bir an önce tayininiz olur inşaAllah kolaylıkla.Siz de sağ olun bu sorunla en çok uğraşanlardan biriydiniz çünkü.

Alemdarali, 10 ay önce
Ankaradayım aradılar nakil belgesi olmaz dediler başlama yapıp görev belgesi gönderecem pazartesi email verdiler bu şekilde halledecez çok sağolun hersey için
23 Temmuz 2024 12:09

merhaba arkadaşlar. eşim polis ben hemşire. bir kere red geldi. ilisik kesme evrağını ekleyip tekrar tayin istedik. bir haftada çıktı tayinim.
23 Temmuz 2024 12:59

Benim eşimde öğretmen 20 gün önce dilekçe vermiştik . Halen merkezi atama biriminde gözuküyor.

23 Temmuz 2024 13:00

Sağlık bakanliğinada ulaşamıyor um

srnyas
Aday Memur
26 Temmuz 2024 15:03

hala olmadı mı sizin tayin
Alemdarali, 10 ay önce
hala bisey yok zimmet sorguda dediğiniz gibi nakil belgesi sizin tayini hızlandırdı bencede

srnyas
Aday Memur
26 Temmuz 2024 15:08

arama kısmında çıkmıyor özel bi grup o yüzden eklenmek gerekiyor
donmassione, 10 ay önce
arkadaşlar bahsedilen telegram grubunun ismi nedir acaba ?

ramazanozen
Aday Memur
26 Temmuz 2024 15:18

bende defalarca aradım ama telefona bakan yok
Sblsnmz, 10 ay önce

Sağlık bakanliğinada ulaşamıyor um

Alemdarali
Genel Müdür
26 Temmuz 2024 15:41

bugün oldu atama erken başlayıp görev belgesi ekledim
srnyas, 10 ay önce
hala olmadı mı sizin tayin

srnyas
Aday Memur
26 Temmuz 2024 15:43

çok şükür hayırlı olsun. tebliğ edildi mi yada çkys ye düştü mü yoksa hastaneden mi öğrendiniz
Alemdarali, 10 ay önce
bugün oldu atama erken başlayıp görev belgesi ekledim

Alemdarali
Genel Müdür
26 Temmuz 2024 15:56

Allah razı olsun hastane aradı zaten peşine çkysye düştü
srnyas, 10 ay önce
çok şükür hayırlı olsun. tebliğ edildi mi yada çkys ye düştü mü yoksa hastaneden mi öğrendiniz
Toplam 154 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi