Editörler : swat3410

hedef2024
Memur
07 Haziran 2024 15:05

Ben olsam meslekten çıkartırım

gıdaaa
Aday Memur
08 Haziran 2024 18:55

Bu da görev yeri değişikliği için bir yöntem mi yani ,vayyyy memleketimin zeki insanlarına :)))

policeman04, 11 ay önce
trafikten çıkmak için mi kaptırdın benimde aklımdan geçmiyor değil:)

rommel34
Aday Memur
08 Haziran 2024 20:40

anladığım kadarıyla 1. promil üstü adli soruşturma açıldı. ekipte falan çalışıyorsan başka yer iste. jandarma ile pisleştiysen kuruma üst yazı yazarsa idari soruşturma açılabilir yoksa bişey olmaz

driverart
Memur
10 Haziran 2024 13:26

ananı s.......ler

müslüm gürses
Aday Memur
10 Haziran 2024 14:42

alkol oranın 100 promil üstü ise adli vakaya girecek ve mahkemeye çıkacaksın. muttemelen 2-3 ay arasi hapis cezası verilecek ve hükmun açıklanmasınin geriye bırakılmsi olarak karar verilecek.

İkm 2727
Aday Memur
11 Haziran 2024 20:33

Kardeşim bu konuda ne yapsan suçlusun, 1 ister üfle ister üfleme, üfle memek 2 yıl kaptırma birçok kişi alkollü olmamasıne rağmen ehliyeti kaptırıyor

melihkara51
Aday Memur
12 Haziran 2024 13:28

Allahın helal güzel içecekleri varlen içip hem cep yakıp hem onun bunun hayatının tehlikeye atmaya gerek yok. İçen araba kullanmasım

12 Haziran 2024 13:48

Madem emniyet teşkilatında çalışıyorsun bu yanlış yapılır mı? Vatandaş yapsa ciğerini sökersiniz. Ben olsam kademe ilerlemenin durdurması ve meslekten çıkarma cezası veririm. Birde vatandaşlara örnek olacaksın.

Death32
Memur
12 Haziran 2024 15:14

trafik branşından çıkarılırsın bir de soruşturma geçirirsin akıbet bu :)

BK201
Aday Memur
13 Haziran 2024 16:18

Kendi sağlığınız için umarım bir daha ehliyet vermezler size.

System20
Şube Müdürü
17 Haziran 2024 21:22

Elalemi alkollü yakaladığında anasını ağlatıyorsun. Ama sen alkollü araç kullanınca yırtmanın yollarını arıyorsun. Utanmadan bir de trafik şubede çalışıyorum diyorsun. Keşke seni tanısam da kurumuna direkt ben bildirsem.

ekal
Şef
18 Haziran 2024 20:10

Beyler şu yanlış tabir de değişmeli artık ,ehliyeti polise kaptırmak da nedir ne demektir , kartını atm ye kaptırırsın paranı hırsıza uğursuza kaptırırsın ,gönlünü sevdiğine vb. ,polis ehliyetine el koyar .

babayani11
Aday Memur
18 Haziran 2024 20:36

branştan cikarilirsin, trafik biriminde bir daha calisamazsin, soruşturma açılır, daha önceki soruşturmalarına göre ceza alırsın. soruşturmayı hangi maddeden açarlar onu hukuk işleri bilir onlara danış.

Klav.ye
Şef
20 Haziran 2024 22:06

trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ten ayrıca adli işlem yapılmamışsa sıkıntı yok. kimsenin haberi olmaz. herhangi bir trafik kuralı ihlali gibidir. ama alkol değerine göre adli işlem de yapılırsa jandarma kurumuna bildiriyor , kolluk gözetim e işleniyor ve idari soruşturma da açılır. görev içinde veyi dışında resmi sıfatın gerektirdiği saygınlığa aykırı davranmak mı nedir öyle bir madde var. ondan ceza verirler. yalnız yaklaşık 2 ay kadar önce disiplin kanunundakuu bu maddede "görev dışında" ibaresi yüzünden anayasa mahkemesi bu maddeyi iptal etti diye biliyorum.

Zeytun31
Şef
23 Haziran 2024 20:04

dava açılır. kurumuna bildirilmek zorunda idari soruşturma geçirirsin. dava da önceden bir cezan yoksa hagb alırsın
27 Temmuz 2024 01:48

Geçmiş olsundireksiyon

dryddddddd
Memur
27 Temmuz 2024 08:45

buradaki yorumları okudum sanki 50 kişiyi öldürmüş gibi adamı ipe germişler hiçbirşey olmaz 100 promil üzeriyse adli olur altındaysa cezanı öder geçersin başka birimde çalışırsın geçmiş olsun ceza falanda veremezler özel hayat idareyi bağlamaz adli olarak verebilirler ama o da hagb olur
27 Temmuz 2024 08:46

Hiçte maaş kesimi cezası vermediler direk 6 ay kıdem tenzili verdiler daha önce cezam falan olmamasına rağmen hizmet dışında....... maddesinden dolayı :)))
Android60, 11 ay önce

Jandarma kurumuna bildirmez ise sıkıntı yok soruşturma açılmaz haberleri bile olmaz ama bildirirse soruşturma acılar Hizmet dışında .... Maddesinden kıdem tenzili hiç cezan yoksa maaş kesimi benim bi arkadaş alkollü kaza yaptı ehliyet gitti jandarma bölgesi emniyetin haberi bile olmadı bence bildirilmez

27 Temmuz 2024 08:48

Bu arada alkolden dolayı değil çok şükür ne sigara ne alkol kullanmam biriyle bir tartışmam oldu biriyle, adam demek ki ağır geldi şeyi gereksiz önemsiz bir şeydi konu gitti şikayet etti soruşturma açıldı hatta muhakkik ceza bile talep etmedi gerek yok dedi ama İl Disiplin Kurulu 6 ay kıdem tenzilini uygun gördü bende daha sonra mahkemeye verdim iptal ettirdim cezayı
makeshiftofficial33, 9 ay önce
Hiçte maaş kesimi cezası vermediler direk 6 ay kıdem tenzili verdiler daha önce cezam falan olmamasına rağmen hizmet dışında....... maddesinden dolayı :)))

Umut1903
Memur
27 Temmuz 2024 23:55

Aynen trafik polisi olsa bu soruyu sormaz kesinlikle polis değil başka bir kurumda memur burdan bilgi almaya çalışıyor.

Alp340626, 11 ay önce
trafik polisiyim diyorsun ne olacağını bilmiyorsun bunlara cevap bile yazmayın polis mi değil mi o bile belli değil
Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi